Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivkaap jeeej gratulacia 🥰❤😘
Kolko si dnes DPO resp kolko meska? 🙂
@elizabeth_eli123 zajtra by mi mala zacat ale dufam ze uz nie 🙂 ovulaciu som nijako nesledovala len podla bolesti myslim ze bola 6.5. .. A dakujem 🥰
@ivkaap krásne //, ja som na tom podobne dosť, len ja by som mala mať MS v utorok...mám doma aj ten clear blue ale ten zatiaľ nechcem použiť, počkám kým bude bližšie k MS alebo keď bude meškať.
@88koalka88 tak moja prva ciarka na mamateste bola slabsia ako Tvoja dnesna takze budem drzat palceky ✊🏻🍀 Na fotke ta prva je z utorka rana takze to bolo 2 dni dozadu a 3 dni do MS..
@ivkaap krasne zosilnela 🥰 ja verim ze uz nepride. Drzim prsty do uspesneho konca 🤰👶
@ivkaap joooj krasne 😊 gratulujem ❤️ uz veru ms nepride
@88koalka88 tiez mas pekneho dusika, ten uz bude silniet 😊 drzim palce
@ancovicka21a haloooo hlasim ducha takmer neviditelneho na maxovi. Ty uz kurnik daj ducha lebo to neni vončo😁😁😁😁
@popuska no kurnik sopa ..toto je vojnaaaaaaaaaaaaa 😂 😂 😂 skodaze nemam uz adiel,tie by ti ukazali 😝
@ancovicka21a no max ukazuje tiez po novom😁😁😁
@popuska ten minule duchoval aj mne 😀
@popuska špeciálne pre teba 😉
@sunny15 skus to odfotit bez blesku,lebo vobec nic nevidno 😒
@ancovicka21a horný je dnes
@sunny15 ten vyzera velmi dobre 😉
@ancovicka21a myslíš?😊tak bodaj by,aj keď by som čakala už viac🤔
@sunny15 kolko mas do ms?dobre vies,ze kolajnice sa tak skoro neukazu 😉
@ancovicka21a vidíš som netrpezlivá🤔no ja mám teraz cyklus 26-28dc čiže 3-5dní mám do ms
@sunny15 tak klud 🙂 ak je to tam,tak to tam bude 😉 zbytocne sa len stresujes
@ancovicka21a ano máš pravdu,zaujímavé je že žiadne pms zatiaľ nemám,prsia nebolia,ani bruško,😊

@ivkaap gratulacia ❤