Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a jasné že držíme ✊🙏😊 uži si chatu a pondelok čakáme😁
@ancovicka21a super to vyzera..ja dnes biely test
@88koalka88 parada😊
@88koalka88 krasne Ti silnie 😍🥰🙏
@88koalka88 pecka 🥰
Čaute,ja očakávam už menzes,test dnes len s náznakom takže nič 🤔
@sunny15 a dnes mas dostat??
@elizabeth_eli123 ja mám cyklus 26-28dc ale v poslednej dobe mám na 26dc čiže od zajtra očakávam
@sunny15 snad nedojde
Dobre ránko ženy 🙂 ja som si včera robila test ci ešte je nejaký zvyšok v moci po pregnyle, vyšiel negatívny - ten horný, a dnes ráno som si spravila zas, lebo vsak testov mam dosť tak po testujem :D a duch.. Tak len teraz budem čakať ci silnie alebo to ešte zvyšky pregnylu.. Doktor povedal ze testnut budúci piatok a zavolať mu, tak som zvedavá.. Ale zasa. Nespomínal ste ze Adiel robí ducha? Ale neurobil by mi aj včera ducha? Ci to každý test iný? No necháme sa prekvapiť..
@elizabeth_eli123 No max testy sú negatívne, rapiclear nezosilnel takže už len keby meškali tak by som testla ale myslím že také sa nestane🤔no v podstate tento cyklus bola ovu na 11dc a sex len na 8dc sme stihli takže veľmi som nerátala s tehotenstvom,ale tie rapiclear ma ošalili😌Ty sa pochval ako sa máš?
@vladka2503 no tieto testy veľmi duchuju,a niekedy baby mali biele niekedy pekne s 👻 Skus iný druh na prípadné potvrdenie,mne Max testy ukazovali negatívny výsledok a iný druh zas pekne duchoval🤔
Takto vyzeral max
@sunny15 no pekne.. Ja neviem ci niektoré testy neduchuju.. Ja som na rapid clear mala normálne peknú čiarku a tehotná som nebola.. Uvidím.. Mam už len od Adiel ale mam ešte kazetove, vyskúšam zasa v utorok a v piatok bude definitívny výsledok.. Prvý krát viem kedy bola ovulácia tak konečne viem ktorý deň som DPO :D ty ako s testami? Ten max je Biely ci?
@sunny15 asi lebo tie rapiclear tiez zvyknu duchovat ono ako pises keby silneli je to ine. 🙂 ja mavam ranne nevolnosti a zajtra idem ku dr. na sono lebo ako oficialne este stale nic nepotvrdil zatial bolo vidno len dutinku.
@elizabeth_eli123 držím palce nech dutinke srdiečko už bije 🙂
@vladka2503 šanca je vždy keď máš ovulku,takže pekne testuj🙂Hlavne teraz keď vieš kedy bola,no môj Max je biely🤷 takže očakávam mrchu😟
@elizabeth_eli123 nevoľnosti aj keď sú nepríjemné,sú žiadúce,zvyšujú sa hormóny čiže telo pracuje, tehotenstvo napreduje 😽držím palce u lekára už bude aj ❤️ no mne rapiclear silneli to je na tom🤷a Max nič,no a včera už ani rapiclear
@vladka2503 mne adiel neduchovali ale tak vela tu bolo riadnych duchov 🙂 na tom dnesnom mas pekneho sirokeho ducha ja som mala tak na zaciatku 🙂 a potom len silnela. Len neviem kolko dni moze byt este ucinok pregnylu. Teda este jeho zvysky. Kolko si vlastne dpo dnes?
Dakujem ja dufam tiez ze bude uz bit srdiecko 🙏🥰
@sunny15 🙏😍 dufam ze bude vsetko ok lebo bola som na endokrinologii a mam trosku hranicne hodnoty tak cakam este na dalsie vysledky z krvi. Uff no a dnes si kolko dpo?
@elizabeth_eli123 dnes som 8DPO, druhý deň po injekci boli čiarky rovnako silné, potom som testovala a pekne to slablo, včera úplne biely už a dnes som skúsila znova a niečo tam je.. Uvidím, vyskúšam zasa o dva dni ci silnie ak bude slabší tak to bude ešte pregnyl.. Baby píšu ze niekedy 4 dní a niektorá ma aj 10 dní.. V pribalovom letáku je 10 dní že môže byť po injekci, dnes je 10ty deň 🙉🤷♀️ každopádne budem skúšať a pridám potom.. Sama som zvedavá ako dlho vydrží v tele 🙂
@sunny15 budem testovať 🙂 určite pridám fotku! A pfu pfuj aby menzes ani jednej neprišiel :D
@elizabeth_eli123 Bude všetko ok.budu ťa sledovať kvôli štítnej žľaze,ale hlavne aby sa všetko podchytilo včas,nooo dnes som 14dpo takže už by boli koľajnice kebyže sa zadarilo
@vladka2503 ako pises skus o 2 dni ja verim ze uz to nebude pregnyl 🙏❤
@sunny15 ano preto som trosku este v napati ale ked pridu vysledky budem uz kludnejsia 🙂 . Uff tak to uz ano mala by si uz teda ine ciarocky 😳
@elizabeth_eli123 Veď ja som bola 3krat tehotná,z toho pri všetkých som mala na 10-11dpo pekne čiarky žiadnych duchov😌pred ms už koľajnice jak hrom,akurát pri synovi pri všetky testy ukázali //akurát rapiclear len duchoval 🤔 a teraz zas on ukazoval a ostatné nie😂Noo už sa mi spúšťa ms😌 takže ideme odznova 😚
@sunny15 kazde tehu inak 🙂 to ma mrzi :( ale novy cyklus nova sanca 🙏❤

@ancovicka21a podľa mňa tam máš niečo 🙂 inak mne tiež one step nikdy neduchoval a to som ich urobila asi milión :D