icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
24. máj 2020

@elizabeth_eli123 presne tak🙂

sunny15
24. máj 2020

@elizabeth_eli123 a ako riešiš teraz to udržanie tehotenstva keď nemôžeš duphaston?

elizabeth_eli123
24. máj 2020

@sunny15 nic mi nedal absolutne nic kedze mam aj migreny takze zatial dr. sa k tomu nijako nevyjadril. V podstate je to 3 tyzdne co mi meska co je fajn este tak dlho nemeskala. Tak verim ze sa uhniezdilo poriadne a udrzi sa az do uspesneho k9nca 🙂

popuska
24. máj 2020

@sunny15 moja ja som 9/10dpo dnes a testy biele takze tiez som tak na tom ako ty..sex bol den.pred ovu iba jeden krat takze tiez tomu nedavam vela nadeji

sunny15
24. máj 2020

@elizabeth_eli123 No tak to je na výbornej ceste💞
@popuska ešte sa môže čiarka objaviť 🙂a ak by náhodou nie tak ďalší cyklus to vyjde

popuska
24. máj 2020

@sunny15 11 dni po sexe myslis??

vladka2503
24. máj 2020

@popuska mne sa pri prvej dcérke objavil len duch 14 dní po poslednom sexe.. 🙂

sunny15
24. máj 2020

@popuska presne môže sa stať,závisí kedy sa uhniezdi

popuska
24. máj 2020

@vladka2503 naozaj?no a aj si nieco citila?lebo ja nemam nic,ani prsia ma nebolia ani nic

popuska
24. máj 2020

@sunny15 a ty este stale nic ms?

ancovicka21a
24. máj 2020

Baby moje,hlásim príchod domov a hned som testovala..😭😭😭

popuska
24. máj 2020

@ancovicka21a nic si z toho nerob...ja tiez biele testy

ancovicka21a
24. máj 2020

@popuska ale toto je fakt uder pod pas..najprv silneju,tie ciarky mi idu vybit oci a zrazu nic..napisem tej babe,ze jej testy posielam naspat a chcem naspat svoje peniaze..s prepacenim,cisty ojeb toto 😠

vladka2503
24. máj 2020

@popuska nemala som práveže žiadne len som tam volala ze mi už nejako dlho meskaju a ona ze nech spravím test a prídem, tak som spravila a taky duch že som ho ledva videla.. Prišla som k nej nič nevidela tak mi pichla vyvolávacku a o týždeň na kontrole keď som stále nedostala už malú zubrienku vídela 🙂

mala_kari
24. máj 2020

@ancovicka21a No to sa mi veru nezdá, veď si mala pekných dušíkov 🤷‍♀️ Skús ešte zajtra ráno ✊🍀✊🍀

ancovicka21a
24. máj 2020

@mala_kari ked vidim toto zo včera rana,normálne mi je do plaču,ze zase si tie testy robia co chcu 😕 keby to bol len duch,na ake som zvyknutá,tak by som to brala s humorom..ci uz aj do ružová blbnu testy?😡 zajtra ráno spravím a Uvidim..

popuska
24. máj 2020

@ancovicka21a zlatko ale baba za to nemoze 😁😁ved ona to nevyraba..to by sme kazdy mesiac kazda museli zazalovat mimimalne 3 vyrobcov testov..a nie nadarmo sa hovori testovat az ked meska ms😁😁😁len sme my nedockave stvorenia..neboj este mas cas..kludbe tam kolajnica byt moze este🤗

ancovicka21a
24. máj 2020

@popuska ale ved ja viem 😀 len proste to,ze je to ruzove,to ma stve..

sunny15
24. máj 2020

@popuska ale hej spúšťa sa, už od obeda špinim a slabo aj krv po utreti,ale zajtra sa to spustí naplno

sunny15
24. máj 2020

@ancovicka21a joooj,toho som sa obávala 😣no vidíš mňa tiež oblbli rapiclear,pekná čiarka bola ktorá zosilnela,no ale keď Max bol biely tak som vedela že je zle,no a nakoniec už aj rapiclear bol biely len s náznakom 😤a už mám aj ms

ancovicka21a
24. máj 2020

@sunny15 to mi je luto..takto o tyzden sa k tebe s ms pridam aj ja ☹ preco testy az takto klamu?zajtra si spravim este jeden a uz potom dost..ak bude biely,tak je to riadna facka,aby som sa konecne spamatala a bude to moj posledny test..

mims1520
24. máj 2020

@ancovicka21a mrzí má to, ale neklamú. Niekedy sa tam vo vnútri aj niečo udeje ale nevydrží to, niekedy ukáže ducha cysta o ktorej nevieme. V minulosti ženy moderne testy nemali, ak meškala menstruacia 2 cykly šli k lekárovi. Táto moderna doba je náročnejšia na psychiku pretože ženy majú po akomkoľvek drobnom náznaku neskutočnú nádej. Skus sa nato jeden mesiac vybodnut. Dobre ti tu baby radia .

mala_kari
24. máj 2020

@ancovicka21a držím palčeky aby zajtrajší test ukázal ružovú čiarku, súhlas s @mims1520, biochemické tehu je veľmi časté, ja som napríklad aj pri takomto 👻 v januári dostala menzes 🤷‍♀️ Snáď to nebude tvoj prípad ✊🍀✊🍀

ancovicka21a
24. máj 2020

@mims1520 vsak ja som sa uz na to vybodla pred minulou ms..a tesila som sa,ze nemam ziadneho ducha,ked som skusala,ze ake su..a zrazu bum,ruzove ciarky a po tolkych rokoch..vy ste tu este vsetky mlade,mate casu a casu na babatko..ja uz nie..a preto toto teraz so mnou zakyvalo tak,ze neviem,kedy sa z toho spamatam..ale ako vravim,zajtra posledny a uz nikdy viac

mims1520
24. máj 2020

@mala_kari ja som mala ešte o hodne silnejší. A s ms odislo. Priroda a telo vedia najlepšie preto (hoci je to mega náročné) si treba stále tuto vetu opakovať. Telo a priroda vie prečo sa to udialo a keby sme možno vedeli že babanko malo nejaké nezvratne poškodenie, sami by sme sa tej menstruacii potešili

mims1520
24. máj 2020

@ancovicka21a no zjavne nevyprdla keď si testla podľa fotiek ktoré si pridala dosť veľa krát. Pozri, nás presviedčať nemusis, dôležité aby si ty bola so svojim rozhodnutím stotoznena

mala_kari
24. máj 2020

@mims1520 Áno, hoci som si najskôr svoje odplakala, snažila som sa to brať ako znak toho, že telo funguje ako má, že vie čo robí - no a o dva mesiace už mrcha neprišla 😁🧡

mims1520
24. máj 2020

@mala_kari presne tak. Dôležité je že sa to vôbec vie chytiť, to je super znak. A otázka času kedy sa ten správny a najsilnejší jedinec presadí

lujza_
24. máj 2020

@ancovicka21a ja by som tie testy hodila do koša, zbytočne ti aj v budúcnosti budú dávať falošné nádeje, ved som ti sem pridala fotky, ja som na týchto istých testoch mala presne rovnakých ružových hrubých duchov....raz silnejší, raz menej silný ale vždy tam nejaký bol.... Biely test som ani raz nemala z týchto... A to som testovala viac cyklov dokonca aj cez ms🙄

ancovicka21a
24. máj 2020

@mims1520 ale vyprdla..ja som to brala ako zabavku,ako ked som mala tie adiel testy 😀 to bola pre mna fakt sranda..a chcela som v tejto zabavke pokracovat,ja som sa naozaj bavila,ako duch bol z vody,ako fenka mala ducha 😂 aj pri tychto som sa bavila..az do momentu,kym neprisla ruzova ciarka..😒

@lujza_ ano viem,pisala si..lenze som si myslela,ked najprv som mala uplne biele,a zrazu boli ruzove,ze sa to naozaj podarilo..

dobre baby,uz ma tolko nevadte 😂 sama som si na chybe..zajtra rano posledny test..a ked pride ms,tak vsetky pojdu do kosa..