Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mala_kari jej,diky 😉 dobre vediet 😊 vsak beriem tie progesternove tabletky,tak snad to uz potom bude ok..
@ancovicka21a ja uz napr.netestujem,stvrtok ma prist ms.ak.nepride testnem ak pride tak nie.skusim dat na rady gynekologov🙄😁😁🤭
@popuska včera sme tu preberali,ze pondelok sa u mna rozhodne..tak sa teda rozhodne 😉 a ake rady mas na mysli?
@ancovicka21a ze testovatbaz ked nepride ms😁😁😁skuuuuusim teda 😁
@ancovicka21a viem ze vela nas tu je mladsich ako pises. My sme sa snazili 2 roky. Boli to tazke roky sice len 2 ale boli. Ako stale pisem kazda mame svoj pribeh. To sklamanie a smutok na to treba len cas. Ja som stale verila a dufala. To jedine co mi ostavalo je nadeh a viera a to ma hnalo vpred. 😊 Je kopu testov ktore duchuju. Ja ked si spomeniem ze pocas tych 2 rokov kolko krat som skoro testovala a mala som niekolko krat zasebou mikropotraty. Proste mohla som robit cokolvek jednoducho telo akokeby nebolo pripravene. Vsetko sa deje pre nieco. A vsetko je tak ako ma byt. Hlavne by nas to malo posuvat vpred. 😊 Velmi Ti prajem to vytuzene babatko ale jedine co by som nestracala je naozaj nadej a viera. ❤🙏😍
@mala_kari lenže toto nebolo biochemické tehotenstvo 🤷♀️viem to pretože sama som také mala a pri ňom čiarka zázrakom nezmizne zo dňa na deň, mne to trvalo aj štyri dni kým som mala znova biely test, taká čiarka mizne veľmi pomaly. Ona včera mala "čiarku " a dnes už úplne biely. A po druhé ako som písala už veľa krát pri týchto testoch je takáto ružová hrubá čiarka úplný štandard ja mám pofotenu už celú zbierku 🤷♀️.
Na druhej strane ešte jej ani nemešká ms čiže kľudne ešte môže byť tehotná, mne napr pri všetkých tehotenstva ukázalo prvého ducha až na nejaký druhý deň meškania.
@lujza_ Nejdem sa s tebou hádať Lujzi, ja mám úplne opačnú skúsenosť - mne one step neduchovali a prvý náznak ciarocky bol tuším už 4-5 dní pred mrchou 😁 Pri biochemickom aj mne bledla čiarka 2-3 dni, ale bola o čosi silnejšia ako v tomto prípade😉 Určite sa zhodneme na tom, že @ancovicka21a držíme palce, aj keď skúsenosti máme rôzne ✊
@ancovicka21a no veru tu je jasne čiarka ale napriad mne ones step nikdy neduchovali..
@ancovicka21a uvidis ako bude dalej 🙂 ci pride alebo nie 🙂 hlavne bud v klude 😘
@vladka2503 drzme si palce navzajom 🙂
@elizabeth_eli123 uz som kludna..nic ine neostava,len cakat..😉
@ancovicka21a toto je kanalik podla mna🤔
@ancovicka21a veru tak len cakat. Hlavne nech uz sa to prejavi ci MS alebo tehu 😊
@lela123 ono je to hrube,len mobil mi to nevie lepsie odfotit..pri kanaliku uplne ruzova a potom ciarka do stratena..ale uz neriesim 😉
Obidva sú dnešné
@ancovicka21a Ja preto testujem vždy len od 10dpo a vždy mám ten istý druh testu a ešte aj iný na potvrdenie,vidíš u mňa rapiclear tiež zosilnel ale Max bol biely tak mi to bolo divné a nakoniec vidíš ms došla,skús testovať s maxom nabudúce.
@beruska1108 za mna nic bohuzial😏
Ahojte žienky, pridávam test z dnes rána...prvý je nejak horšie nafotený, a môj drahý, že on tam vidí len 1čiarku. Ja som z toho taká nesvoja lebo by som povedala, že 1deň pred MS by mala byť silnejšia....na 2strane mám testy z predchádz.dní a vyzerá to, že silnie. Zajtra by mi mala prísť MS pri 28DC.

@ancovicka21a zlatá 🧡 nevyhadzuj len daj niekde hlboko do šuflíka, po biochemickom je ďalšie mesiace ako pohnojené😁 aby si nemusela utekať do lekárne ✊🍀✊🍀