Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 heh hej videl uz 🙊Ale je to tentokrat take opatrne. Pri 1.dcere sme sa tesili obaja vsetko bolo OK,aj cele tehu ale tak mala som 26r a cele myslenie bolo ine. A pred pol rokom som mala // a tesili sme sa tiez ale v 6tt to odislo... Tak teraz je to tesenie take ine... Tak som len 4+2tt...takze si mozrm drzat palce.
Drzim vam palce baby vsetkym aby si nasli svojho ducha, kt. bude silniet 🤩
@88koalka88 ☺️u teba od začiatku nebolo o čom,tvoje testy boli pekné, ukážkové...gratulka
@elizabeth_eli123 ale už si bola na druhej kontrole?
@88koalka88 drzim palce,nech je vsetko v poriadku nadalej
@ancovicka21a
@popuska tak baby bodaj by nedosli.
@sunny15 dakujem. Tak 1x som to takto vyskusala testovat pred MS. Mala som pocit ze som citila aj uhniezďovanie, lebo aj OVU som citila. Posledne mesiace som na to nejaka citlivejsia predtym som okrem PMS nic take nemala.
@88koalka88 ja mám šťastie že cítim ovulku a vždy viem že bola, no a nemusím si nič merať ani testovať ☺️ja som pri synovi tiež cítila uhniezdenie☺️Tak sme senzitivne😘Len keby sa chcelo podariť aj druhé bábo ☺️
@sunny15 ano uz som bola na druhej kontrole zatial len dutinka. :( ziadna zmena
@sunny15 no bodaj by..ale uz mam ukazkove pms a spinenie..
@elizabeth_eli123 😟a to by si mala byť už okolo 7tt však?
@sunny15 6tt+5 ak dobre počítam dnes teda...ak bude znova prazdna dutinka je to jasne...
@popuska a kedy mas dostat?
@elizabeth_eli123 ach jaj,no veru to už musí byť prítomná akcia srdiečka 🥺držím palce silno✊kedy máš ísť opäť na usg?
@ancovicka21a mne už končí ms,o 2tyzdne idem na gyndu na kontrolu po 3mesiacoch od toho dlhého špinenia čo som mala,to budem približne 8-9dpo😂
@vladka2503 po uschnutí ako vyzerá?
@ancovicka21a dnes mam dostat
@vladka2503 ja som tiez mala takto, je to kanalik iba
@elizabeth_eli123 stali sa i také prípady, že sa bábo vykuklo až neskôr, stále Ti silno držíme palce!
@elizabeth_eli123 ach jo..držím ti silno palce ✊😘🙏
@ancovicka21a
@sunny15
vdaka baby, ja myslim ze pride.. i ked zatial tomu fakt nic nenasvedcuje :D
@sunny15
@krajcovicka
@daniela2227 dakujem Vam dievcata. Ked som bola v pondelok bola som 6tt+0 . Idem buduci tyzden v piatok takze to uz bude na istotu. Ze bud alebo. 🙏
@popuska uvidis..potom hned podaj hlasenie 🙂
@elizabeth_eli123 dufam,ze to bude ok..budeme s tebou odratavat dni 🙏
@ancovicka21a dakujem 😘

Baby.. Nemali ste príznak tehotenstva že Vám nechutila čistá voda? Ja som to teda nikdy nemala ale posledne 3 dní ju len vidím a je zle, nieto ešte ku vypiť.. Neviem co to môže byť