Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska zas nemusis podavat hlasenie kazdu hodinu 😂 uz to vidim,ze ja dostanem skor ako ty..
@elizabeth_eli123 no o týždeň to budeš mať isté,
@ancovicka21a myslíš že by mi povedal že aha práve vidím uhniezdovanie🤣testujte testujte a testujte
@sunny15 nikdy nevies 😂
@ancovicka21a kedy mas dostat MS?
@sunny15 ano o týždeň už na istotu 🙂
@ancovicka21a nechapem tvojej otazke a fotke.. ved to je negativny ovu test, ci?
@elizabeth_eli123 v nedelu..ale podla bolesti uz kazdu chvilu..vcera som mierne spinila,dnes vobec nic..
@popuska ano ja viem 🙂 len preco som ho v nedelu mala snehobiely a teraz sa zafarbil..to je len recnicka otazka,nic za tym nehladam ani si nerobim nejake nadeje..len som zvedava,ze preco je to takto?
@ancovicka21a tak ono sa hovori ze pred ms stupa aj hladina lh ale neviem... ja tym ovu testom neverim aj sama gynda mi povedala ze nie su spolahlive. ale tak mozno si tehu a ukazuju ti skor ako tehu test.. vsetko je mozne ale samozrejme ze ti prajem prave tu poslednu moznost 🙂 🙂 ak si vcera spinila mohlo to byt uhniezdovanie 🙂 skus zajtra spravit test ale uz nejaky dobry ako napr. dr max
@popuska no,to som chcela vediet,ci moze stupat lh pred ms..len som sa predtym nevyjadrila spravne 😀 nie,nebudem testovat,lebo viem,ze ms pride,zbytocne vyhodene peniaze 😉 ak by neprisla,tak az potom..
@ancovicka21a tak si kup aspon jeden test na nedelu 😁 pre istotu 😁 a kolko dpo si ? Ci to nemas odsledovane 🙂
@ancovicka21a pozri, mne pri prvej dcere test ukazoval negativne este 4 dni po meskani ms 🙂 takze vies ako
@elizabeth_eli123 cca 14 dpo,nesledovala som,len podla toho spinenia a plodneho hlienu,kedy mi skoncil..nebudem kupovat,len sa zbytocne rozculim 😂 lebo zas tam bude duch 😂 ale podla bolesti,co mam,tak ms pride kazdu chvilu..co je divne,lebo tie progestanelle tabletky maju zmiernit pms,co v mojom pripade nefunguje a mozu oddialit ms a vyzera to tak,ze dostanem este skor,ako obycajne..
@popuska testy si robia,co chcu..v nasom pripade obzvlast 😂
Baby takze menzes nic zatial..iba hlasim🤷♂️
Takze update,mrcha prisla😊
@popuska och ☹ ale sudiac podla smajlika si s tym v pohode,ze?😉
@popuska aha..ako neverím tymto testom,ale aka krásna čiarka 😍
@ancovicka21a tak tato vyzera uz celkom slusne Ukaz potom aj po zaschnuti😉
@lela123 ta ciarka mi nabehla hned po namoceni 😲 ale citim,ze uz uz ma prist ms..ked zaschne,tak odfotim
@ancovicka21a chod kupit z lekarne test 😊
@ancovicka21a ma picne keď už toto nebude tehu 😊
@ancovicka21a nechceš kúpiť normálne z lekárne? 😏
@daniela2227 obleciem sa a idem 😉
@ancovicka21a teraz som si všimla že ideš 😁 tak utekaj a čakáme// 😍🙏✊

@ancovicka21a stale nic :D