Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 hej,ked ma oznackovali 🤣🤣🤣
@ancovicka21a ☺️noo vidíš a už si ani nečakala čiarku 💞
@ancovicka21a juj gratulka❤️
Ja som mala tiež bolesti a mala som pred MS pozitívny aj digital aj obyčajné testy všetky takže kľud bolesti sú normálne 😘 snáď sa dobre zachytí a zabyva veľa šťastia 😊😊
@popuska ty si sprav test!! 😍😍 Za pokus nič nedáš🤗🤗🤗
@ancovicka21a gratulujeeeem❤❤
@ancovicka21a ten dr max vyzerá veľmi dobre, krásne vidno. Prajem Ti, aby čiarka silnela a a aby bol toto skorý začiatok niečoho trvalého ❤
@ancovicka21a placem od dojatia! Dva dni pred ms a nie ranny moc, uplne presne taka ciarka ako u mna!!! Az sa klepem,akoby som pozerala na svoj test. Len sa drz! A ked aj ovulacny tmavne.. Aj u mna to bolo takto...
@timina22_09 tiež som mala taký pocit 😁 akoby bol môj 🤣 zo ❤ to prajem @ancovicka21a
@daniela2227 no ja som vedela,ze to raz pride.. A to som si hovorila uz v case,ked pisala, ze tentokrat testy neduchuju.. Ja uz som tusila,ze pride prekvapenie.. Jaaaj nech to len dobre dopadne tak, ako u nas!! 🙏
Baby ja od dneska krvacam bože ja tomu nechápem všetkému som stoho zdrvena už naozaj :(
@anzim a moc? Počúvaj nemáš bolesti? Keď doktorka nič nevidela ako si písala aby si nemala mimomaternicove
@anzim ak si správne spomínam na predchádzajúci test, krásne zosilnela čiarka.. Ono niekedy ešte na začiatku býva slabucka menštruácia a trvá len pár dní. Hlavne sa nestresuj. Uvidíš, bude dobre 😊🙏
@rosalie1411 asik máš pravdu takýto je teraz robeni 🙂
@anzim krasny test,nemas sa coho bat 😊 hlavne pokoj a rozvahu,vsetko bude v poriadku 💝
@ancovicka21a a max vyzera ako? 🙂
@timina22_09 neviem moja,ten si nechavam,ked decka odidu a budem mat klud🙂
@ancovicka21a no aj ovulacne vyzeraju super! Velmi sa tesim na dalsie testy, toto vyzera uuuuzasne! 👶
@timina22_09 dakujem 😘 one step sice neverim,ale ciarky silneju a su ruzove v reale..a ovu tiez silnie ..ale stale mam pocit,ze uz uz pride ms..zacali ma boliet krize..tak uvidime 🙏
@ancovicka21a len si lazkaj, vyloz nohy a dobre bude. Ak mas, daj si magnezko 🙂 telo este nevie,ze je tehotne, to je uplne v poriadku 🙂

@sunny15 cca 15?neviem presne..