Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a tak cakame 🙏
@ancovicka21a ja veľmi nepoznám slovenske testy 😕
@ancovicka21a dr. Max radsej
@ancovicka21a drzime palce🙏
@ancovicka21a nooo tak držím palce ✊
@ancovicka21a Ja nechápem čo tebe robia tie testy 😁 som zvedavá a držím palce ✊
@ancovicka21a nooo je aj tu😉😊
@lela123 ano je 😍 len to neviem lepsie odfotit,nakolko neni az taka ruzova ako na one step..ale nazivo je krasna..bozeeeeeeeeee
@ancovicka21a supeeeeer!!!!! Držím palce nech to konečne vyjde 💪
@ancovicka21a jupiii 😁😁😁 držím siiiiiilno palce aby silnela 🙏🙏🙏😍
@ancovicka21a one step neberiem do úvahy, na nich som mala milión takých čiarok ale tento druhý z lekárne vyzerá super, podľa mňa sa pomalinky môžeš aj tešiť, držím palce💪😘
uz som to predychala,aj slzicky vyhrkli..ale kym nebudu kolajnice,tak neverim 😀 kedze tie bolesti v podbrusku su strasne ☹
@ancovicka21a to je normálne, hlavne sa teraz nestresovať a nenamáhať nech sa tam poriadne zabýva ☺️❤️
@ancovicka21a tak to je super 🥰🥰🥰🥰 len nech silnie. Ja tiez mam zle skusenosti s one step ale max ma nikdy nesklamal. Takze 🙏 nech pekne silnie a MS nedojde
@ancovicka21a no moja zlata 😊 budeš mamina 😍🙏
@ancovicka21a potisku gratulujem 🧡🍀🧡🍀
baby moje..snad to konecne vyslo..lebo tie testy si naozaj robili co chceli..aj na maxe som uz mala ducha,skor kanalik..ale toto je ciarka..krasna,hruba,ruzova a volnym okom viditelna..uvidime,co prinesu najblizsie dni 🙏
Toto určite nieje kanalik, ja som 3x bola tehotná a mimo toho mám XY urobených testov čo sme sa snažili takže povedala by som že už som videla kanálikov aj čiarok viac než dosť a je to regulérna čiarka 💪 videla som že ste sa dlhšie snažili takže ti to strašne prajem z celého ❤️
@ancovicka21a
@ancovicka21a bolesti na ms sú pri tehotenstve úplne úplne bezne. Rovnaké bolesti a pritom dve rozličné veci to môže znamenať. Ja som sa chodila kontrolovať každých 20 min na zachod s tým že som to určite dostala
@ancovicka21a súhlasím s @lujza_ toto je normálna ciarka..2 dni pred ms perfektná 😍
a toto ani je je z ranneho mocu..asi by som mala pockat do nedele,ale urcite nevydrzim 😀
@ancovicka21vyzera to dobre 🙂 mala som to podobne 🙂 držím palce aby ms neprišla 🙂
@ancovicka21a moja to je kraaasna čiarka 🥰 a na maxovi takú nenájdeš len keď si tehu
@ancovicka21a Zlatik a koľko si dpo?
@ancovicka21a krásna čiarka ☺ potisku gratulujem 🥰 a vidis, že predsa tie bociany vedia čo robia 😁

@daniela2227 alebo mamatest je lepsi?tu lekaren mam blizsie ako dr max