icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
1. jún 2020

A teraz je to uz 1000% 😍

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a to je tvoje prvé bábo? O to viac som rada ..Že to vyšlo..moc moc ti to prajem 😘❤🙏

ancovicka21a
1. jún 2020

@daniela2227 v podstate ano..o jedno som prisla pre rokmi v 4tom mesiaci 😢 autonehoda.. teraz v decembri by malo 18 rokov

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a och 😔 to mi strašne ľúto 😪

ancovicka21a
1. jún 2020

@daniela2227 tak to chcel osud..a teraz viem,preco cele tie roky som sa trapila s myomami a nemohla som otehotniet..osud mi vzdy do cesty prihral samych cocotov 😂 co si uvedomujem az teraz,pri mojom drahom..pri nom mi myom zacal rast,aby ho mohli vybrat von..a ledva sa rana zahojila,uz je aj fazulka 😍 vsetko je tak,ako ma byt a moja maternica si proste sama vybrala otca mojho dietata 🙂

popuska
1. jún 2020

@ancovicka21a moc ti gratulujem a drzim palce 🙂 my sme sa rozisli predvcerom takze moje snazenie skoncilo 🙂 ale vsetko je tak ako ma byt a mozno preto prave moja maternica nechcela prijat od neho oplodnene vajicko 🙂 drzim moc moc palce 🙂

hapa133
1. jún 2020

@ancovicka21a Prajem vela stastia a blahozelam 😊😘

ancovicka21a
1. jún 2020

@popuska fiha..neviem,co na to povedat..ale mas usmievave smajliky,tak asi je vsetko v poriadku,ze? 😉 a ano,zrejme preto to tak bolo,nieco sa jej nezdalo..mne sa to potvrdilo,ze je to tak..a dakujem 😘 snad aj ty v blizkej dobe spoznas niekoho,s ktorym budes tehu..🙏

@hapa133 dakujem 🙂

popuska
1. jún 2020

@ancovicka21a to uz su take smajliky ze sarkazmus alebo resp. ze som ok s tym lebo som to aj trochu cakala ze sa to stane.. zenska intuicia je proste mega vec.
dakujem ti moc.. asi mi to proste teraz neni sudene a caka na mna lepsi pán otec :D dufam teda. ty tehulkuj spokojne 🙂

ancovicka21a
1. jún 2020

@popuska urcite,ze caka..vid moj priklad 😀

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a až po mne zimomriavky prešli 😏 zaslúžiš si to šťastie ❤ dúfam že nás budeš informovat o každom novom pokroku 😍

ancovicka21a
1. jún 2020

@daniela2227 kazda z nas si zasluzi ❤ a jasne,ze budem informovat 😉 vsak sme tu kamosky,budeme sa podporovat aj nadalej predsa..nie? 🙂

vladka2503
1. jún 2020

Ahojte, tak aj po takých celkom pekných testoch s znova 1DC.. @ancovicka21a posli nám trocha Tvojho šťastia :D zajtra mam ísť znova k dokimu aby mi nariadil pre tento cyklus lieky ale normálne mam chut sa nato vyprdnut a nechať to už tak, začínam mať pocit ze mi začína kvalitné z tých testov sibat 🙂 @popuska ak ste sa rozišli tak nič lepšie ako to ze si neotehotnela sa nemohlo stať, ak spolu budete mat byť tak budete neskôr, drz sa 🙂

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a isteže 😊 normálne sa teším ba reakciu tvojho chlapa 😁 ten sa zblázni od radosti 😊

ancovicka21a
1. jún 2020

@vladka2503 neboj sa,raz to pride 😉 a presne vtedy,ked sa na to vyprdnes 😀 tak tfuj,tfuj,posielam ti tehu bacile ❤

@daniela2227 o siestej konci..a ako ho poznam,prve,co sa spyta,dostala si?😀 este vcera som to uhrala,ale dnes uz to nedokazem.. kupila som tie rumove pralinky,napisala som mu list akoze od babatka a prilepila testy..urcite potom napisem,ak ma vobec necha nadychnut sa 😂

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a ježiši to je milé ❤😁 sa teším akoby sa to mňa týkalo 🤣🤣🤣 juj budeme čakať..už nech je večer 🤣

ancovicka21a
1. jún 2020

@daniela2227 ti poviem,dnes idu hodiny straaaaaaaaaasne pomaly 😀

123vika
1. jún 2020

@ancovicka21a normlane som šťastná ❤️❤️ no som zvedavá co tvoj chlap 😍 juj gratulujem a nech ide všetko podľa plánu ❤️

123vika
1. jún 2020

@elizabeth_eli123 teraz som si všimla správu hehhe, niekedy mi príde ze sme prepojené 😄😄😄

danikol
1. jún 2020

babule dnes 10dpo🙂

lela123
1. jún 2020

@danikol vidno😉😊

lela123
1. jún 2020

@ancovicka21a som si zaspominala ja teraz🤗🤗🤗,ako som sa ja chystala povedat mojmu terajsiemu,ze čakame babo.Boli sme spolu len pol roka vtedy ,ja aj on po rozvode.Ja 2 synov on jedneho a tak sme si vraveli,že este chceme aj spolocne a tak ze o rok o 2 ked sa vsetko utrasie.Prd o dva dni mi spravil dceru😀.Bola som 1 den po ms a akosi si nedaval pozor.Cize si pekne 4 ,5 dni pockala na ovulku😉A to v 34 rokoch.Ja som mala ale taky zvlastny pocit,ze budem tehu😊A naozaj.V den ms som robila test so zatvorenymi ocami som cakala😆Potom vybuch smiechu,ked som zbadala druhu ciarku.Poobede som isla do prace a furt som sa rehotala,ze ako to idem ja povedat vecer😊Akurat jedol ked som prisla,reku pockam a stale mi bolo smiesne.Nakoniec len tak zo mna vypadlo"ze laska,vyzera to tak,ze budeme mat babo" a ukazala som mu test.😊Potom sme sa rehotali dvaja.Naplanovali svadbu.Sme spolu 10 rokov a v 40ke sme si urobili este syna.😊
Tesim sa s tebou a vsetko len to dobre vam obom,trom zelam😊

123vika
1. jún 2020

@danikol to máš pozitívny test, gratulujem si tehotná 😘 keď si pozrieš v návode ukazujú tam aké plusko značí tehotenstvo a sú tam 2 varianty, tento test nerobí duchov 😊

danikol
1. jún 2020

@123vika dakujem , pozerala som si len chcem poriadne kolajnice aby som vedela ze je všetko ok🙂

ancovicka21a
1. jún 2020

@lela123 no,ked clovek necaka,tak sa to stane..ja som to uz vzdala,uz som bola zmierena s tym,ze babo tak skoro nebude..a bum..zrazu je to tu 😍

@danikol ved ja este nemam riadne kolajnice a to uz den meska..kde sa ponahlas? 😀 je to tam a uvidis,ako bude silniet

danikol
1. jún 2020

@ancovicka21a ja viem .. tebe gratulka 🙂 verim v to xe budu

daniela2227
1. jún 2020

@danikol tuším ďalšia tehula pribudla 😊 držím. Palce ✊❤

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a trošku hodinky posunúť nist? 😁😁😁

danikol
1. jún 2020

@daniela2227 ďakujem

ancovicka21a
1. jún 2020

@danikol budu,neboj sa 😉 drzim palce 🙏 a dakujem 🙂

@daniela2227 boze,ani nehovor..normalne sa trasiem 😀 takto pomaly mi cas uz velmi davno nesiel