icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danikol
1. jún 2020

@ancovicka21a ďakujem aj ja🙂

ancovicka21a
1. jún 2020

tak baby..prisiel z roboty,ako prve mi chytil brucho,ze ako?zacala som sa smiat a dala som mu ten list,ze citaj..po docitani sa zacal smiat aj on,ze to vazne?a vraj by mali byt silnejsie ciarky 😀 a potom vyhrkli slzicky a v kuse sa smial a opakoval,to vazne?a potom z neho vypadlo,ja som to vedel a od kolegu som uz rezervoval kocik ❤ a potom vazne sa spytal,ale vsak dva testy neklamu?a skonstatoval,ze kedze som sama vyrazka,bude to chlapcek,lebo stare babky tak hovoria 😀 zajtra ideme spolu na gyndu,asi nic nebude vidno,ale aspon nech mi tu krv zoberie..

krajcovicka
1. jún 2020

@ancovicka21a to je také krásneeeee😍

elizabeth_eli123
1. jún 2020

@ancovicka21a jeeeeeej to je krasne❤ silno Vam drzim prsty do uspesneho konca ❤

ancovicka21a
1. jún 2020

@krajcovicka
@elizabeth_eli123
ledva ste cakali,co napisem,ze?😂

elizabeth_eli123
1. jún 2020

@ancovicka21a samozrejme ze sme cakali 😊

daniela2227
1. jún 2020

@ancovicka21a sa ma muž pýta.. že čo tam že sa tak usmievam 😍 uzivajte si to a prajem len to NAJLEPSIE ❤ daj vediet zajtra ako si pochodila.. No všetky veríme že bude všetko vporiadku 🥰

krajcovicka
1. jún 2020

@ancovicka21a veru čakaliii

mims1520
1. jún 2020

@ancovicka21a ja čakám chlapčeka a pleť mám peknú 😂 gratulujem v každom prípade

sunny15
1. jún 2020

@ancovicka21a 💞💞💞

123vika
1. jún 2020

@ancovicka21a ehhhehe no super 😍😍 hahha odpadneeem
Inak s tými vyrážkami som počula ze dievča lebo odoberá krásu a pri chlapčekovi vraj opeknies ale ktovie co je pravda ❤️

lela123
1. jún 2020

@ancovicka21a krasa krasa😍😊
A ee prave naopak,baby beru z krasy sa vravi.U mna to sedelo,pri dcere som mala zlu plet pri synoch ako babika.😉

123vika
1. jún 2020

@lela123 ja budem mat asi dievčatko 😊😄 moja pleť je strasnaaa

popuska
2. jún 2020

@123vika
@lela123
ja som opeknela a schudla pocas tehu.. krasne vlasy som mala aj vsetko.. a cakala som dievcatko :D a je fakt krasne takze neviem toto potvrdit ze baby beru krasu.

pracujucazienka
2. jún 2020

Ahojte baby,ms mám dostať až v piatok voľným okom je pekne viditeľná aj keď slabo..dúfam,že ju vidíte aj vy keďže minuly mesiac meškali dva dni a nakoniec prišli mega silne takze asi biochemické tak teraz by som sa potešila moc

daniela2227
2. jún 2020

@pracujucazienka ano vidieť ju 😊 držím palce ✊

lela123
2. jún 2020

@popuska jasne to sa len tak hovori ako s tymi bruskami,len u mna to nahodou sedelo😀

lela123
2. jún 2020

@pracujucazienka ano vidiet pekne.Nech silnie.😉😊

daniela2227
2. jún 2020

@popuska ja som na tom bola podobne..pri oboch babach 😊 svagrina cakala chlapca a bola sama vyrazka 😏

elizabeth_eli123
2. jún 2020

@pracujucazienka ano vidno 🙏😊

123vika
2. jún 2020

@popuska no tak to som strašne zvedavá 😄 uvidíme

@pracujucazienka krásne 💙 držím palčeky

pracujucazienka
2. jún 2020

ďakujem Vám baby všetkým že ste ma uistili že som neni jediná čo tam niečo vidí lebo chce vidieť..dúfam,že sa aj udrží a rozmýšľam či ukázať mužovi take nečakane prekvapko lebo on čaká na piatok že ako sme na tom..ale zase sa bojím aby nebol zbytočne sklamaný keď ...
@123vika
@lela123
@daniela2227
@elizabeth_eli123 ...baby až teraz som si všimla že máte všetky tri že 123 😂

elizabeth_eli123
2. jún 2020

@pracujucazienka no vidis 😁nahoda, ako o dva dni bude isto silnejsi ak vydrzis tak pockaj a este potom znova sprav test🙂

lela123
2. jún 2020

@pracujucazienka este by som pockala dva dni,ci silnie a tak by som povedala😉

pracujucazienka
2. jún 2020

@elizabeth_eli123 dúfam v to a modlim sa 🙏🏻..ale bojím sa aby som nezakrikla ale mám chuť tancovať od radosti 💃🏻

lela123
2. jún 2020

@pracujucazienka vidis s mame rovnaky nazor aj😀😉

pracujucazienka
2. jún 2020

@lela123 to áno sa zhodujete 😊

pracujucazienka
2. jún 2020

@lela123 Prvý krát keď som bola tehotná tak som si test robila až keď mi meškali lebo sme boli mesiac po svadbe a mala som iné “starosti” pri druhom som tiež až v deň meškania ale to nedopadlo dobre mala som MA a tretí krát som robila za prvé skoro a za ďalšie zlý test ale dva sní meškali ale prišli ateraz štvrtý krát som strašne nedockava..a hlavne zerem,doslova zerem citrónove keksy na kila a som taka precitlivelá preto som hlavne tak skoro spravila

elizabeth_eli123
2. jún 2020

@pracujucazienka neboj bude vsetko v poriadku 🙏🥰 ver ze ano

123vika
2. jún 2020

@pracujucazienka ja som tancovala od radosti vyše týždeň pred MS 😄😄😄😄 tu baby vedia 😄😄😄😄 a v 2 mesiaci to vedeli toľko ľudí... To už som aj priznala potom... A musím ti povedať co sa ma stat to sa stane... A netreba veriť na zrieknutie atď