Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a ahojky..Tak ako si dopadla u dr?
@daniela2227 nijak..ma dovolenku..ale aha 😉
@ancovicka21a no vidis krasne ❤🤗 gratulacia
Ale mam strašne bolesti..a začala som špiniť..😕 tak uvidíme..
@ancovicka21a koľko si dní po ovulke
@lela123 cca 20 dni..2 dni mešká ms.
@elizabeth_eli123 no uvidíme..😕 drž palce,aby vsetko bolo ok
@ancovicka21a nechceš skočiť na pohotovosť radšej 😕 snáď bude všetko ok ❤🙏✊
@ancovicka21a koľko dní ma dovolenku? Možno by trebalo duphaston aspoň
@ancovicka21a hm 20 dni uz dost.Dufam ze to bude o.k.
@ancovicka21a skus aj palickovy,ci silnie.
@ancovicka21a držím palce a verím , že všetko bude v poriadku <3
@ancovicka21a drzim 🙏 dr. mala dovolenku len dnes ci?? A kedy znova ku dr?
@ancovicka21a ak spinenie neustupi, tak určite chod na pohotovosť. Ovulku más potvrdenu, či podľa čoho vieš kedy bola? Nemohla byť neskôr?
@ancovicka21a juh moja držím palce ✊tak niekedy sa stáva že žena špiní,tu niektora kocka to mala pred pár dňami a čiarka silnela,dúfam že to bude ok .Ja som špinila len raz pred potratom,ale to nemusí byť tvoj prípad,na pohotovosti väčšinou nič nerobia,len kuknu na teba že no tak s tým sa nič nedá robiť 😣jedine že natrafis na super personál
Ahojte baby...od 22-26.5 som mala MS...s mojim sme mali Ťuťu muťu 22..v deň MS...a uz ale 2 dni mam výtok a dost...nepachne nic...niekedy mam pocit ze mi uslo😅Moze to byt tym zeby ovulka bola ci?Dikicko
@ancovicka21a akoby to bolo včera co to ukázal mne 😍😍 gratulujem, veľa zdravíčka a šťastia ❤️🤗
@lela123 presne 😍 a prečo neboli??
@ancovicka21a dobre, že si nebola, netreba do toho vŕtať tak skoro podľa mňa, nech sa pekne zabýva ....
@ancovicka21a zožeň možno aj tu na MK Duphaston a nasad. Ale inak aj som spinila až do 10tt, vždy som utekala k lekárovi a všetko ok. Možno len cievky praskajú.
Môžte sa mi prosim pozrieť na ovu testy? Ja už tomu trošku nechapem. Testy sú od piatku po dnes, foto kde sú 4 testy začína piatkom a posledný je pondelok a na foto kde sú 3 testy je pondelok, utorok a dnes. Ten vcerajsi a dnešný už sú trošku slabšie, no ale aj tak. Podľa mňa už ovu bola v sobotu, to bol úplne pozitívny, ale prečo je stále tak veľa LH hormónu? To je normálne?
@ancovicka21a verím, že špinenie ustúpilo a bolo to len z uhniezdenia! Ako sa cítiš?
@kikusha2212 a stale robis s tymito?
@lela123 väčšinou ano. Predtým mi tieto vyhovovali. Čiarka silnela až v deň ovu a max jeden deň bol ešte pozitívny, potom už jasne negatívny. Nechapem prečo teraz 4 dni bol pozitívny. Ale zas asi lepšie ako keby nebol vobec... Nemal by to byť nejaký problém, že?
@kikusha2212 ahoj možno ti len pomaly klesá hodnota hormónu preto ti ho test zachytáva viac dní po ovu
@ancovicka21a no ako sa máš?dúfam že si ok a špinenie prestalo🙏

@123vika to presne aj ja ako neprisla.ms uz vedeli vsetci😀😀😀Cela vytesena. Len pri poslednom to bolo ine,lebo som vedela,ze nebudu nadseni.😉😆