Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a ahoj moja, ustupilo spinenie? ak by si potrebovala ja mam duphastom cele balenie.
@kikusha2212 ono v podstate nie su vsetky pozitivne. Teraz su vyschnute takze tazko tak presne povedat. Ako ked si ich priblizim tak najviac sobota plus este nedela ostatne su uz negativne. Len Ti pomaly klesa hladina nic viac 🙂
@elizabeth_eli123 ďakujem 🙂 hneď ostavam kludnejsia ☺ takže si mozem rátať sobotu za ovu?
Baby moje,vidim,ze sa tu rozbehlo po mne pátranie..😁 vsetko je ok,špinenie prestalo,aj bolesti..len dnes s drahým mame robotu,tak naplno sa vam budem venovat zajtra,ked bude v robote..😘
@elizabeth_eli123 neboj..on kosi a ja pečiem bublaninu a varim😉 a spravila som si test..vyzera to byt v poriadku,silnie 😊
@ancovicka21a juuuj 🥰🙏 perfektne 😊 tak len oddychuj a nechaj sa rozmaznavat 😉
@lela123 ďakujem..a to sme tu mali aj kamarátov na návšteve a pýtali sa kedy bude druhé tak som sa musela sakra držať aby som to nedala najavo čo i len úškrnom ☺️
@ancovicka21a kľud drahá, ber kyselinu listovú, papaj ovocie, neobmedzuj sa v jedle, jedz kedykoľvek ako dostaneš hlad ❤️ bude dobre máš krásne testy je to tam ❤️
@daniela2227 ďakujem krasne ešte mám dva testy tak zajtra ráno isto spravím aby som mohla porovnať

@danikol gratulujem 🥰