Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby cítili ste rozťahovacie maternice na zaciatku druhého trimestra? Cítim aj chrbát taky tlak aj do bruška mi to ide, keď si lahmem na chrbát cítim tak silnejšie ale inak to není moc silné len ci sa jedna o rozťahovanie alebo nejakú zmenu len 😘
@lela123 nie to nepociťujem, skôr taký neidentifikovatelny tlak a akoby kríze na pravej strane... Ale celkovo sa cítim ako zbiti pes... Som 12tyzden a 3 dni a 3 dní zle už dnes nenormálne, aj hlava ma bolela... Takže som taka pokazená akoby uvidíme... Zatiaľ mi to príde ze je to horšie ako prvé 3 mesiace 😄😄
Q ani jest mi nejako nechuti ale snažím sa... Také zvláštne 3 dní 😄 prídu mi ako konečne, "tehotenské" ale vôbec sa mi to nepáči 😄😄 radšej by som jedla a aby mi nič nebolo heh
@123vika mne tak bolo asi do 14teho tyzdna.Hladna a nic mi nechutilo,ale ked som sa donutila,bolo lepsie.Nezvracala som nikdy len zaludok ako na vode.A potom som jedla normalne,ziadne prezieranie a pri vsetkych 20 kg hore.A pri prvych troch ma tak asi v 9tom tyzdni krize boleli,ze som ani chodit nemohla riadne dva dni.Som o barle😀Ako sa ta panva roztahovala.
@lela123 hh... To si ma upokojila.. Myslela som ze ja nebudem mat taky problém ani to ze sa mi točí hlava alebo tak... A navyše to ze som pribrala 3kg a vyzerá ze viac 😄 ako som rada ale budem radšej keď to odíde 😄
A ten žalúdok na vode... Áno fuj... Ja práveže ani neviem jak sa cítim 🥴
baby moje,tak dnes mam konecne trochu "volna" a mozem sa vam venovat 🙂 dakujem vam za podporu,aj za obavy,ktore ste mali..ste naozaj uzasne ❤ vcera,ked este bolo na digi plusko,tak sme isli za mojou maminou oznamit jej stastnu novinu..ukazala som jej digi test aj obycajny test..a ona tak zhrozene,preboha,ty mas koronavirus? 😀 ona si chudatko myslela,ze ten digi test je specialny teplomer na koronu 😂 ale zas na jej obranu,ma 60+ a takyto test videla prvykrat v zivote🙂 ked som jej vystvetlila,ze nie koronavirus,ale babatko,tak ostala v soku,ze to nie je mozne,ze sa stal zazrak..a strasne sa tesila 😍
@ancovicka21a toto je krasna sprava ,drzim palceky a vela zdravicka aj tebe aj babetku 😊🙂🙂
@ancovicka21a tak to je najvtipnejšia reakcia, to si zapíš do albumu s fotkami 😂😂😂
@ancovicka21a zlata mamka 😍 tiež by som to "zarchivovala" 😊
@pracujucazienka ja vidim len 2 a akuratne😊
@ancovicka21a suprova mamina😀😊
@pracujucazienka určite sa môžeš pomaličky tešiť 😊
@lela123 hej,hej ostali len dve nakoniec ale zo začiatku tam boli 4 tak som to považovala za chybný test radšej..a ďakujem ☺️
@daniela2227 Baby ešte som to ani mužovi nevyzvonila snažím sa s ním tráviť čo najmenej času o samote ..včera sme boli pozrieť aj pozemok na stavanie domčeka 🏡
@ancovicka21a super reakcia ..pamätná ❤️
@pracujucazienka ty máš ale "trpezlivost" 😁 ja by som nevydržala 🤪
@ancovicka21a som sa zasmiala az mi zabehlo 😅😍 tesime sa 🥰❤
@pracujucazienka aj ja vidim 2 🥰😍 gratulacia 😊
tak moja mama obcas vie riadne "zadriet" 😂 ale tuto hlasku asi uz nic neprekona 😀 sa budeme na nej smiat cely zivot
@pracujucazienka su tam // ❤
@daniela2227 dnes asi strčim test malemu do ruky aby doniesol tatinovi prekvapko 😉
@elizabeth_eli123 ďakujem sa teším ale zatiaľ len potichu
@ancovicka21a ďakujem a gratulujem k tehotenstvu kedy sa chystáš k dr?
@pracujucazienka buduci stvrtok ma sestricka objednala,kedze tento tyzden ma dovolenku..
@pracujucazienka dobrý nápad 😁 ale zabalila by som ho do niečoho 😉
@ancovicka21a ja som dokonca mala este slabsie ciarky sa mi zda 😅 tiez som zo zvedavosti rozobrala 😅
@ancovicka21a a foto zloženého nemáš? 😊
@elizabeth_eli123 no,je to zaujimave vidiet to rozobrane...ani sa potom necudujem,ze ked sa ukazuje tolko ciarok,tak baby sa blaznia..
@daniela2227 mam..pridavala som ho sem v utorok myslim 😉

@ancovicka21a no to už aké koľajnice 👍