Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 ja tiež nie 😔 ale ešte nie je nič stratené 😏
@daniela2227 veru ešte stále máme nádej 😊
@kikusha2212 v mojom prípade asi ani nie 😏 10 dpo a test nist 😔
@daniela2227 tak ovu kludne mohla byť posunutá o deň, dva a uhniezdovanie býva aj neskôr ako 7-8 dpo. Keď takýto bude na 12dpo tak to už takmer není šanca, ale 10 dpo mať čistý test je veľmi časté. Sa mi to píše a pritom sa sama doma opustam, že to zas nevyšlo...
@kikusha2212 hej tiež by som to chcela brať "optimistickejsie" 😕 ale od včera som čistý pesimista..došla mi výpoveď z práce.. kvôli covidu..A k tomu ešte tie čisté testy..proste na nič 😕 ale tak ty máš ešte čas.. všetko môže byť inak 😊
@daniela2227 och to má mrzi s tou prácou. Nech ti aspoň testik vyde keď už toto sa pokazilo. A ty vieš presne ovu kedy bola? Lebo podľa mňa más tiež ešte čas.
@daniela2227
@kikusha2212 ahojte no ešte je nádej 🥰ja som dnes 7dpo a zas špinenie ale len pospinenie prádla jednorazovo 🤷
@daniela2227 jaj tak preto si taka negatívna..neboj práca sa najde..nádej je dokedy nedostaneš ms ..držím palce 🙏🏻
@kikusha2212 ahoj mala si pekne pozitívne testy tehotenský si ešte neskusala?pocuj a keď si mala pozitívne ovu testy nemôžeš mat tak neskoro ovu?nemeras si teplotu?
@kikusha2212 neviem presne kedy bola ovu..riadim sa len appkou..No uvidíme ..ms mám za 3 dni..tak to už nie je nejako veľa času 😏
@daniela2227 nezúfaj ja som ho mala biely aj 12dpo a až 13dpo niečo slabe😉 držím palce
@naty1987 dakujem 😊
@pracujucazienka skúšala som aj tehotenske ale boli negatívne. Ovu som mala také silné pozitívne 30.5. a 31.5. potom slabli a zas začali tmavnut. Vcerajsi bol najsilnejší, no nie pozitívny. Takže na ovu to nevyzerá, že by bola teraz. Teplotu nemeriam, ale asi začneme od budúceho cyklu. Aspoň budem ovu vedieť presne a či vôbec je.
@daniela2227 jaaj takto, takže hlavu hore, appka je naozaj nespoľahlivá. Kludne ovu mohla byť o dosť neskôr. Cyklus más pravidelny?
@sunny15 to vyzerá dobre 🙏😊
@kikusha2212 ano..25 dňový.. akurát minulý mesiac 2 dni meškal.. dnes ma už tak brucho boli..akoby ms mala prísť zajtra 😕
@kikusha2212 inak asi aj ja začnem merať.. nakoľko som bez práce 😏 to budem vstávať v rovnaký čas.. robila som nocne takže to by sa nedalo merať
@kikusha2212 tak ja už som mimo hru..ms sa rozbieha...22 deň cyklu 😡😡😡
@anna1971 pre istotu ešte sprav iný
@daniela2227 to je možno len uhniezdenie, nieje to skoro na menštruáciu keď si ju ešte nečakala? 🤷♀️ Ja mám slabého ducha teraz poobede na teste tak uvidím zajtra mi má prísť ms ci bude silnejší ten test
@lujza_ no mala prísť až piatok..sama tomu nerozumiem 😕 držím ti palce ✊😊
@daniela2227 ved práve, o tri dni skor a je normálne silná? Možno to je práve dobrý znak a ozaj sa len zabývava ❤️ Ďakujem budem potom informovať
@anna1971 no asi ano. Vyzerá to ako roztecene farbivo. Skús iný.
@daniela2227 nejako skoro. A je normálna?
@lujza_ držím palce 😊
@kikusha2212 zatiaľ nie..ale určite sa rozbehne. Nakoľko aj brucho ma boli
@daniela2227 bruško môže boliet aj pri uhniezdovani. Uvidis, ale držím palce aby to nebola ms😊

Ja som dnes robila ďalší ovu a úplne negatívny.. Nechapem 😖