Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 dakujem krasne 😊
@kikusha2212 fuha no ja sa moc do týchto testov nevyznám ale čo čítam tak nemajú s nimi baby dobre skúsenosti..väčšinou keď merajú teplotu a najväčšia istota je potvrdenie od dr..teda ja osobne viem iba kvôli hlienu a máloktorý cyklus mám bolesť (bodavu na jednej strane)počas ovu
@daniela2227 možno uhniezdenie ☺️ ✊
@kikusha2212 No aj to je možné ✊Ja som mala to pošpinenie prádla,ale teraz večer zas a take tmavohnedé a naťahovacie to bolo ako pri ovu na 10dc🤷 aj bolesť brucha jak na ms mám 🤦
@daniela2227 no ako to dnes vyzerá? Spinenie ustúpilo, či sa spustila? Ja mám dnes silne pms😣
@pracujucazienka to ja by som už tak nevedela, že len podľa hlienu, so mnou už ani ten nespoluoracuje. Prejdeme na to meranie teploty, asi je to najpresnejšie.
@sunny15 a ako to vyzerá dnes?
@kikusha2212 normálne sa spustila 😕
@daniela2227 to ma mrzi, ach. Ďalší cyklus bude šťastnejší. Ja sa k tebe asi čoskoro pridam.
@kikusha2212 možno nie 😊 teda, prajem ti aby nie..mňa teraz sklamalo i vlastne telo..vždy deň pred ms ma boli hlava..teraz nič.. takisto cítim zimu na pravej nohe..teraz nie...taký krátky cyklus som ešte nemala 😕
@kikusha2212 zilu tam malo byť.. nie zimu 😁
@daniela2227 ak sa ti to moc nezdá urob test keď skonči. Možno to predsa len nebude normálna.
@daniela2227 mrzí ma to😟ako dlho sa snažíte?
@kikusha2212 Noo dnes ráno bolesť ľavého vajecnika tak ma pichalo že bol problém sa pohnúť 🤷no a špinenie slabucke už len po utreti ale naťahovací ešte stále🤔
@kikusha2212 vyskusam .ale myslím že ide o "regulernu " ms
@sunny15 jooj..už je to dlho 😕 5 rokov "pracujeme na tretom"
@sunny15 nemáš ovu až teraz?
@daniela2227 tak to už je vážne dlho 😔 A predtým prvé dve išli ako? Tiež ste sa museli dlho snažiť?
@kikusha2212 obe sú na "prvý sup" 😊 potom už len 3MA a neviem koľko biochemickych ..Tu.. v UK..sa tým nezatazuju..lebo už máme deti 😡 akurát mi urobili hormonalny profil, hematologiu a genetiku..všetko ok 😕
@daniela2227 muza nevysetrovali? Viem aké je to v zahraničí... Možno nejaké vitamíny keby beriete obaja? Aj keď skôr to vyzerá na nejaký problém u teba. Ale keď si mala všetko okrem, tak neviem. Nemáš veľa stresu?
@kikusha2212 neviem či to uvidíš. Ale mňa asi picne.. nechápem
@daniela2227 na tej prvej niečo vidím. Nooo takže predsa to nemusí byť riadna ms 😊
@kikusha2212 ja som mimo normálne.. skúsila som urobit..lebo vždy s príchodom ms prestali prsia bolieť.. teraz bolia ďalej 😏 no uvidíme.. skúsim piatok zase ...kedy máš mať ty ?
@daniela2227 uff tak to je dlho fakt,na svk nechodis že by ti porobili nejaké vysetrenie tu?
@kikusha2212 nemyslim že by bola ovu jedine keby2ha ovu bola😅
@daniela2227 veď uvidis. Ja ani neviem, prvú som dostala na 35 DC druhu na 20 DC a teraz len podľa tých ovu testov odhadujem piatok, sobotu.
@kikusha2212 a test si neskúšala? Môj ostal takto
@sunny15 chystala som sa toto leto..ibaže neviem ako to bude s tou koronou ďalej 😕
@daniela2227 niečo tam jee👍
@daniela2227
@kikusha2212 ja zajtra skusim na 9dpo
@daniela2227 niečo naozaj vidno, ale toto môže byť aj kanálik. V piatok už môže byť čiarka 😊 jasne že som skúšala, ale negatívne a aj tie ovu sú negatívne. Takže ja už som zmierena že zase nie.
@sunny15 držím palce dúfam, že sem zajtra hodís peknú fotku 😊

@pracujucazienka ja keď teraz nad tým tak rozmyslam, že posledný pozitívny ovulacny test som mala v pondelok (aj keď vám sa už na fotke nevzdal, keď bol mokrý, bol jasne pozitívny) a ovu keď ratam mohla byť v utorok alebo stredu. Potom som možno len 6-7 dpo. Uvidím ako sa to vyvinie. Ovu test včera mohol byť asi tmavý kvôli začiatku uhniezdovania, ale to len predpokladm. 🤷♀