Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 držím palce 😊✊
@kikusha2212
@daniela2227 vďaka baby
@lela123
@elizabeth_eli123
@ancovicka21a čo je s vami baby?akosi neprispievate😟
@sunny15 zajtra idem na gyndu,tak sa ozvem,ze ako 😊
@ancovicka21a držím palce,som práve myslela na teba,že obe ideme na gyndu zajtra.
@sunny15 dakujem..snad bude vsetko ok..aj u teba 🙂
@kikusha2212 poobede som robila test, nedalo sa mi skôr kvôli práci
@sunny15 ahoj ja to tu sledujem drzim takisto prsty 🙂 ja bojujem s celodennymi nevoľnosťami 😳
@elizabeth_eli123 to je fajn, aspoň vieš, že je to v najlepšom poriadku, keď Ti je zle..... no príjemné to nieje😉
@ancovicka21a držíme palce✊🏻✊🏻✊🏻
@elizabeth_eli123 áno moja je to nepríjemné,ale osožné vraj,nakoľko u teba pracujú hormóny a tehotenstvo je vitálne a zdravé 🥰
No babenky už som po gynde,no veľa nevidel nakoľko som pred ms 8dni🤦ale taký mi dali termín no.Vajecniky sú ok ale mám brať duphaston a aj agnucaston to je ten vitex jahňací,no a o 3mesiace kontrola zas🙏a dúfam že s pozitívnym testom
@anna1971 tu už nič není. Takže ten predtým bol naozaj len chybný test. Už ti aj meska?
@sunny15 uz len drzat prsty 🙏😊 ako pises s pozitivnym testom. Co sa ryka mna ano tak aspon viem ze sa niečo deje. V pondelok idem zas. Tak som zvedava ze co nove 😍
@krajcovicka presne tak to by bolo velmi podozrive keby mi nic nebolo 😅 presne ako pises aspon vi3m ze sa nieco deje 🙂
@elizabeth_eli123 nooo to je radosť chodiť na tehotenske sono,to soom zbožnovala,aj ked vždy som sa modlila aby bolo vsetko ok
@sunny15 presne ako pises 🙂 aj sa tesim aj sa bojim ze co bude. A najhorsie je to cakanie kedy znova tam pojdem 🙂
@viikkki takze dnes si kolko dpo? Skus odfotit test na lepšom svetle
@elizabeth_eli123 cca 19dni
@ancovicka21a no ako si dopadla?
@viikkki takto na svetle sa mi ani nezda zeby to bol duch. Skor len akokeby kanalik. Lebo na 19 dni od ovulky je to uplne slabe. Jedine ze by bola posunuta ovulka. Skus o par dni znova

@kikusha2212 to ma mrzí 😔 akosi nič Nedá s nevychadza