Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Suchý je Horný a dolný mokrý
Baby poradte prosim
Stranku na tehotenske testy dakujem 🙂
tak baby moje..vsetko je v najlepsom poriadku 😍 fazulka je tam,kde ma byt,aj ked ju este nebolo vidno,ale bublinku ano ❤ gyndos neveril vlastnym usiam,ked som mu povedala,ze nejdeme obzerat myomy ale babatko 😀 a sice mal masku na tvari,ale oci sa mu usmievali a bol stastny so mnou,ze sa to podarilo a ze je vsetko ok zatial..objednana som na 16.7..neviem sa dockat 😉
@daniela2227 ahoj ty si na tom ako?ms sa úplne spustila?
@pracujucazienka ahojky..áno.. prisla v plnej paráde 😏 včera som skúšala test..zdalo sa tam byť niečo...ale asi len taký test "srandista" lebo na dnešnom už nič ..nevadí.. ono je to v niečom dobre.. Sobotu ma moj krstný syn 1 rok.. tak ideme na oslavu..aspoň si budem môcť dať poharik /dva tri 😁 / na jeho zdravie 😊 a nebudem tam mrzuta od bolesti 😏
@ancovicka21a tak určite je všetko ok..keď ťa objednal až o mesiac 😊 teším sa ❤
@daniela2227 musi byt 😉 mam dalej uzivat progestanelle,dostala som brozurku,tak idem studovat 🙂
@ancovicka21a tak len studuj 😁 vyloz nohy a relaxuj 😊
@ancovicka21a ❤️ super
@daniela2227 tak sa zabav moja,noo ja dnes som 9dpo tak na teste kanalik, uvidím ako ďalšie dni
@sunny15 dakujem 😊 máš ešte čas..držím ti palce ✊❤
Baby mávate aj po skončí ovu sex? Niekde som čítala že sa to nedoporučuje keď sa snažíme o babo ale neviem co je natom pravdy
@daniela2227 ďakujem,no dnes som taká hladná akoby som mala deň pred menzesom😂a ešte mám 8dní
@beruska1108 takým hlupostiam never,myslím že každá ti má sex aj po ovulke
@beruska1108 chudák chlap najprv mu doprajes radosti pomaly kazdy den a potom vôbec nič 😁🙈 jasné že je to blbosť 😉 sex ma byť spontanny lebo dvaja to chcú a nie naordinovany podľa kalendára 😉 a aj tak najviac funguje keď na otehu nemyslíš vôbec potom to príde
@ancovicka21a teším saaaa❤️❤️❤️❤️
@sunny15 ja zatial nic nevidim. Ale tak urob o 2 dni 🙂 drzim prsty🙏😍
@ancovicka21a ❤❤❤ velmi sa tesim to je paráda 😍🥰🥰 a ako sa citis?
@daniela2227 to ma mrzi ze sa Ti spustilaMS. Ale tak dalsi mesiac nova sanca 🙏😊
@beruska1108 no my sme stale ked sme mali chut ci bola ovu alebo nebola ovu 🙂 a hlavne sme si to uzivali.😊
@sunny15
@krajcovicka
@elizabeth_eli123
dik baby..a ako sa citim?ako nemotorny slon 😂 strasne ma bolia krize,obcas v podbrusku nieco pichne,nieco zaboli..zaludok ako na vode,ale este nezvraciam a ani nejake chute nemam..ale by som len spala a spala..ako sipkova ruzenka 🙂
@ancovicka21a skvelá správa,blahoželám k fazuľke ❤
@jsrv82 dakujem 😘
@iinka daco sa tam crta..ale original fotku nemas?
@elizabeth_eli123 ja vidím naživo kanalik🤦ale ináč negatívny samozrejme 🤣no ja ináč na 8-9dpo nikdy netestujem to len teraz ma to lákalo 🤣
@ancovicka21a mam
@iinka aj tu vidno..ale ak je to adiel test,tak tomu by som neverila 😂
@ancovicka21a pockaj pozriem aky je...ze plus lekaren tehotensky test

@viikkki ahoj mame tak isto ja som tiež mala ovu cca 22.5. môj test v sobotu vyzeral takto a zajtra idem na gynekológiu a verím že je všetko ok..test je z dmky