Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
tak baby moje..vsetko je v najlepsom poriadku 😍 fazulka je tam,kde ma byt,aj ked ju este nebolo vidno,ale bublinku ano ❤ gyndos neveril vlastnym usiam,ked som mu povedala,ze nejdeme obzerat myomy ale babatko 😀 a sice mal masku na tvari,ale oci sa mu usmievali a bol stastny so mnou,ze sa to podarilo a ze je vsetko ok zatial..objednana som na 16.7..neviem sa dockat 😉
@pracujucazienka ahojky..áno.. prisla v plnej paráde 😏 včera som skúšala test..zdalo sa tam byť niečo...ale asi len taký test "srandista" lebo na dnešnom už nič ..nevadí.. ono je to v niečom dobre.. Sobotu ma moj krstný syn 1 rok.. tak ideme na oslavu..aspoň si budem môcť dať poharik /dva tri 😁 / na jeho zdravie 😊 a nebudem tam mrzuta od bolesti 😏
@ancovicka21a tak určite je všetko ok..keď ťa objednal až o mesiac 😊 teším sa ❤
@daniela2227 musi byt 😉 mam dalej uzivat progestanelle,dostala som brozurku,tak idem studovat 🙂
@daniela2227 tak sa zabav moja,noo ja dnes som 9dpo tak na teste kanalik, uvidím ako ďalšie dni
Baby mávate aj po skončí ovu sex? Niekde som čítala že sa to nedoporučuje keď sa snažíme o babo ale neviem co je natom pravdy
@daniela2227 ďakujem,no dnes som taká hladná akoby som mala deň pred menzesom😂a ešte mám 8dní
@beruska1108 chudák chlap najprv mu doprajes radosti pomaly kazdy den a potom vôbec nič 😁🙈 jasné že je to blbosť 😉 sex ma byť spontanny lebo dvaja to chcú a nie naordinovany podľa kalendára 😉 a aj tak najviac funguje keď na otehu nemyslíš vôbec potom to príde
@sunny15 ja zatial nic nevidim. Ale tak urob o 2 dni 🙂 drzim prsty🙏😍
@ancovicka21a ❤❤❤ velmi sa tesim to je paráda 😍🥰🥰 a ako sa citis?
@daniela2227 to ma mrzi ze sa Ti spustilaMS. Ale tak dalsi mesiac nova sanca 🙏😊
@beruska1108 no my sme stale ked sme mali chut ci bola ovu alebo nebola ovu 🙂 a hlavne sme si to uzivali.😊
@sunny15
@krajcovicka
@elizabeth_eli123
dik baby..a ako sa citim?ako nemotorny slon 😂 strasne ma bolia krize,obcas v podbrusku nieco pichne,nieco zaboli..zaludok ako na vode,ale este nezvraciam a ani nejake chute nemam..ale by som len spala a spala..ako sipkova ruzenka 🙂
@elizabeth_eli123 ja vidím naživo kanalik🤦ale ináč negatívny samozrejme 🤣no ja ináč na 8-9dpo nikdy netestujem to len teraz ma to lákalo 🤣

@viikkki ahoj mame tak isto ja som tiež mala ovu cca 22.5. môj test v sobotu vyzeral takto a zajtra idem na gynekológiu a verím že je všetko ok..test je z dmky