Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 😂😂no nevydržala si predsa✊
@sunny15 🤣🤣 jasné že nie 😡 mám pocit že už sa to stáva akousi kazdomesacnou rutinou 🤣
@vladka2503 môže a nemusí 😏
@vladka2503 mne az na 12ty ukazalo slabu
@zara1357 aj ja som mala takú pri malej 🙈 len ja som ju videla a už mám 2mesacnu princeznú
@daniela2227 😊aj u mňa
@daniela2227 ja zatiaľ super,zle mi je ako sa patrí,lieky ostali ale hlavne je,že mame cca 1 cm a ❤️ bije...ale doktor mi našiel hematóm 🤦🏻♀️ takze kludovy režim ležať a nič nerobiť,nekúpat v teplej vode,žiadny šport,nesmiem malého zdvíhať..doktor ešte tento (budúci)týždeň ordinuje a potom ide na dva týždne na dovolenku takze idem až 20 na kontrolu..chcel že mám prísť ešte v piatok na sono ale to sa mi moc nepozdávalo chúďatko take malinké a toľké utz by malo za sebou..chcel ma vypísať na pn ale keďže som na RD nemusel..takze hovoríš že v pondelok začíname hľadať?
@pracujucazienka tak len oddychuj koľko budeš môcť, aby ten hematom nenarobil to čo nemá...no budem sa snažiť vydržať do pondelka 🤣 snáď sa mi to aj podarí
@daniela2227 ako popravde aj si to užívam zatiaľ..manžel ma aspoň obskakuje 😉..vieš že my sa potešíme keď pridas aj skorej aby sme mohli hľadať..🔍👻
@pracujucazienka také obskakovanie by sa aj mne páčilo 🤣 a nepokusaj 🤪😁
@vladka2503 ano urcite
@gladiola28 jaj keby si mala pravdu 🙏 tato naša 3tia radosť nie a nie sa splodiť 😳
@daniela2227 ja som pre istotu dalsie testy este neobjednala, pretože by som to nevydržala...
@zara1357 no tak už sa nemusím stresovať načo sa vyhovorum zajtra na oslave.. Ráno ešte spravím test a v pondelok očakávam 1DC..
@lela123 @daniela2227 tak skúsim ešte zajtra ráno.. V pondelok mam dostať.. Blbo to vyšlo, zajtra je veľká oslava tak som chcela vedieť na com som
@zara1357 ja som to nemala v pláne.. ale ako každý mesiac..nevydržala som 😕 tiež mám tretie nejde 😔 už roky
@vladka2503 druhe tehu som zistila 10dni pred Menstr.! A uz som mala 2krasne čiarky,nehovorim ze to kazda tak musi mat, ale podľa mna uz aspon skabucke niečo musi byt vidno
@vladka2503 budem držať palce ✊🙏 tiež nemám rada tie situacie
@daniela2227 prve 2 sme mali na prvy pokus a toto 3, akoby ku nam prísť nechcelo... Este skúšame , ale tak snad to klapne konecne tento mesiac..
Zajtra objednam testy a buduci tyzden skúsim 🤦
@vladka2503 prve tehu som zistila na konci januára a ten Silvester co tomu predchadzal 🤦som nevedela,ze som tehu a musím povedat,ze tak ako som ho oslávila vtedy,som este ziaden tak neoslavila.... A dcerka nema ziadne následky
@zara1357 ja prvu z jedného sexu, druhú po necelom pol roku...A teraz už 5 rokov nič 😕 akurát tak 3 MA a biochemicke som už prestala rátať
@zara1357 ja mam duchy ale myslím si ze je to stále z pregnylu :/ doktor povedal ze mam testovať po 14 dňoch.. To je v nedeľu ale tiež si myslím ze keby bolo tehotenstvo tak by boli už krajšie čiarky nie len pidi duchovia.. Mam doma ešte jeden lepšie test tak skúsim ten.. Doteraz som testovala len testami z adiel..
@daniema2227 ďakujem.. Ráno cvaknem a ak bude niečo tak tu hodín :D budete hľadať
@zara1357 tak teda :D už sa zajtrajška neobávam :D
@daniela2227 my sa teraz snazime "len" rok, su mesiace ked som s výsledkom testu v pohode a teraz v máji som uz bola riadne sklamaná z toho, takze som dúfala, ze snáď teraz,aj muz bol doma dlho teraz 🥳,tak snáď sme sa trafili do plodnych dni...
@vladka2503 mne sa najviac odvedcil mamatest a uplne top clerblue co ukazuje tyzden tehu-to mas istotu tam ukaze aj 1tyzden
@vladka2503 neboj sa, nebolo mi vsetko jedno potom ked som si spravila test,hned som si spomenula,ze bože,tolko huberta co som popila, domace, cigarety ach jaj...
@zara1357 zvažovala som clear blue ale ak mám stále nejaký zvyškovy pregnyl tak by bola škoda testu. Určite minimálne 1 týždeň by mi ukázal keď ešte dnes som mala slabulinkehi ducha
@zara1357 ja mám tiež mesiace.. kedy to beriem športovo.. ale niekedy ma to prevalcuje..hlavne keď aj začne byť na testoch niečo.. A potom príde ms...preto som sa chcela vyhnúť testovaniu pred ms 😕 tak snáď ste sa trafili 😊🙏 budem držať palce ✊

Baby 11dpo by už bolo niečo vidno na teste že?