icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cirilinka
2. júl 2020

Dievčatá,chcem sa spýtať či je digitálny test spolahlivejsi od palickovych testov?!dakujem

viikkki
2. júl 2020

@cirilinka ano je pretoze niektore palickove testy duchuju aj ked niesi tehotna a neni ani biochemicke ...ale digitalny je lepsi robit minimalne 5 dni pred ocakavanou MS 🙂

lela123
2. júl 2020

@cirilinka ja by som ani nepovedala ze spolahlivejsi ale mascto tam jasne.Ano nie.Nehladas duchov.Ale zase moze ukazat ze niesi a si len bolo este skoro testovane.😉

zara1357
2. júl 2020

@sunny_g gratulujem

zara1357
2. júl 2020

@cirilinka je spoľahlivý,ja som mala v pláne kúpiť,keby mi MS nepride,aby som vedela na com som...

daniela2227
2. júl 2020

@sunny_g gratulacia ❤😊

sunny_g
2. júl 2020

Ďakujem vám žienky 🤗

krajcovicka
2. júl 2020

@sunny_g gratulujem a silno držím palceeee

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

mne vysiel dnes takto, co si o tom myslite ? :/

zara1357
2. júl 2020

@deniskanajkrajsia vyzera, ze by z toho mohlo nieco byt👏🤗. Skus o par dní opäť

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

@zara1357 tak len mne meska uz tyzden bojim sa ze to uz by tam boli ine tie ciarky, myslim viac vyrazne

zara1357
2. júl 2020

@deniskanajkrajsia ja som min.tyzden toto na nete hladala a docitala som sa na stránke clerblue,ze nie je dôležita intenzita čiarok, ale to ze je ich obe vidno.

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

@zara1357 no ja som si predvcerom robila jedne z nich lebo su 2ks v baleni tam som mala tiez ciarku ale tu bolo malinko vidiet.. tuto tiez menej ale o dost viac ako predvcerom..tak som zvedava

zara1357
2. júl 2020

@deniskanajkrajsia držím palce,aby ti to vyšlo..

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

@zara1357 ďakujem, už som raz takto duchov mala a prisla mrcha..tak som zvedava

zara1357
2. júl 2020

@deniskanajkrajsia uplne ťa chápem. Ja v maji 2duchov , meskanie MS,dalsie testy negativne a mrcha prišla na 10den az...
Tento mesiac MS ako hodinky,aj ked jej intenzita a trvanie bolo divne... Testy duchovia a jeden dokonca krasne pozitívny a po týždni mam uz zase negatívne testy a mrcha má prísť o týždeň 🤦 mám zopár priznakov tehu, tak si myslím, ze u mna zase biochemické, alebo fakt uz neviem...

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

@zara1357 to je naozaj hrozne, skoda ze nemozeme mat vsetky take stastie a musime mat taketo problemy..drzim palce nech to dobre dopadne a ak nie teraz tak na dalsi krat

zara1357
2. júl 2020

@deniskanajkrajsia ja mam 2deti ,ale aj tak mam stale túžbu po 3...

deniskanajkrajsia
2. júl 2020

@zara1357 určite príde, držím moc palce. ja nemám ešte ani jedno a už asi polroka každý mesiac dúfam, že sa to podarilo..

zara1357
3. júl 2020

@deniskanajkrajsia pri prvom som chodila rok kazde 2tyzdne na gynekologiu na injekcie,brala som lieky, vitaminy az som mala toho dosť, všetko vysadila a do roka som zostala tehu (uz neplánovane). Druhe sa podarilo hned na prvy sup no a toto 3 sa nedarí,ale na to ma upoznorili uz v nemocnici po kyretazi,je ono je sanca ze deti dalsie už nebudú....
Tym chcem povedať,ze naozaj az ked sa človek vzda myšlienky tak vtedy to príde,aj ked sama viem , aké ťažkéto je,nemysliet na to

daniela2227
3. júl 2020

@deniskanajkrajsia vyzerá to nádejne 😊✊ držím silno palce

daniela2227
3. júl 2020

@zara1357 ešte by mohol niekto dať recept na to..ako na to nemyslieť 😕 mne veľakrát bolo povedané.. buď vďačná za tie 2 čo máš.. SOM..A ešte ako...Ale ako potlačiť tu túžbu? Stále sa cítim "nekompletna" 😔

zara1357
3. júl 2020

@daniela2227 presne tak! Ja uz polroka po kyretazi som mala pocit-tuzbu po 3. Dalsi rok som sa tu tuzbu snazila potlacit ,ale skratka nejde to...

daniela2227
3. júl 2020

@zara1357 ja to pociťujem od prvého MA v decemri 2014...keď sa až do 2017 nedarilo..veľká radosť.. skoro som z kože vyskočila 😏 netrvala dlho..v 6tt ďalší MA ...preto som ďalšie tehotenstvo v 2018 už tak neprezivala..teda, aspoň som sa snažila.. asi podvedomie pracovalo, keďže 3 x sa mi snívalo..že som potratila doma na gauči.. v 12tt sa tak aj stalo 😔
Ja už pomaly asi rezignujem..aj vek už ma tlačí.. aj ma "nebavi" každý mesiac čakať, či sa to podarí
Dnes je deň ms..test nikaj nič..

zara1357
3. júl 2020

@daniela2227 rozum mi hovori netestovat uz,ale tuzba mi hovorí,v den MS to je buduci piatok si test urobit🤦 a uz teraz viem,ze si ho urobím

lela123
3. júl 2020

@zara1357
@daniela2227 dievcata zeny ak teda to budete chciet pocut,mozem napisat a vysvetlit aj preco to tak je,ze sa nedari ked clovek na nieco tlaci a nielen v tejto oblasti.Totizto predstavte si ze takymto natlakom a strachom si okolo seba vytvarate neaky husty oblak cez ktory potom nieco velmi tazko prenikne.Preto ked sa clovek zrazu uvolni a necha veci tak sa to uvolni rozplinie a potom to pride a aj v tom pripadr,ze to ma vobec prist.Ja vas uplne chapem,aj ja pri poslednom som sa na to velmi upala a tak som si akurat tak psychiku vtedy dodzubala.Fakt zeny zite,zite naplno.A ak to ma prist pride.Myslim to maximalne dobre ako sa len da.😘😊

pracujucazienka
3. júl 2020

@daniela2227 ahoj..no čo ako to vyzerá?dufam,že “kamoska” neprišla

daniela2227
3. júl 2020

@pracujucazienka ahoj..zatiaľ nie ..Ale myslím že zajtra sa zjaví v plnej paráde 😏

sunny15
4. júl 2020

@daniela2227 Ahoj,no ako?

daniela2227
4. júl 2020

@sunny15 ahoj..zatiaľ bez zmeny 😏