Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny_g gratulacia ❤😊
Ďakujem vám žienky 🤗
@sunny_g gratulujem a silno držím palceeee
@deniskanajkrajsia vyzera, ze by z toho mohlo nieco byt👏🤗. Skus o par dní opäť
@zara1357 tak len mne meska uz tyzden bojim sa ze to uz by tam boli ine tie ciarky, myslim viac vyrazne
@deniskanajkrajsia ja som min.tyzden toto na nete hladala a docitala som sa na stránke clerblue,ze nie je dôležita intenzita čiarok, ale to ze je ich obe vidno.
@zara1357 no ja som si predvcerom robila jedne z nich lebo su 2ks v baleni tam som mala tiez ciarku ale tu bolo malinko vidiet.. tuto tiez menej ale o dost viac ako predvcerom..tak som zvedava
@deniskanajkrajsia držím palce,aby ti to vyšlo..
@zara1357 ďakujem, už som raz takto duchov mala a prisla mrcha..tak som zvedava
@deniskanajkrajsia uplne ťa chápem. Ja v maji 2duchov , meskanie MS,dalsie testy negativne a mrcha prišla na 10den az...
Tento mesiac MS ako hodinky,aj ked jej intenzita a trvanie bolo divne... Testy duchovia a jeden dokonca krasne pozitívny a po týždni mam uz zase negatívne testy a mrcha má prísť o týždeň 🤦 mám zopár priznakov tehu, tak si myslím, ze u mna zase biochemické, alebo fakt uz neviem...
@zara1357 to je naozaj hrozne, skoda ze nemozeme mat vsetky take stastie a musime mat taketo problemy..drzim palce nech to dobre dopadne a ak nie teraz tak na dalsi krat
@deniskanajkrajsia ja mam 2deti ,ale aj tak mam stale túžbu po 3...
@zara1357 určite príde, držím moc palce. ja nemám ešte ani jedno a už asi polroka každý mesiac dúfam, že sa to podarilo..
@deniskanajkrajsia pri prvom som chodila rok kazde 2tyzdne na gynekologiu na injekcie,brala som lieky, vitaminy az som mala toho dosť, všetko vysadila a do roka som zostala tehu (uz neplánovane). Druhe sa podarilo hned na prvy sup no a toto 3 sa nedarí,ale na to ma upoznorili uz v nemocnici po kyretazi,je ono je sanca ze deti dalsie už nebudú....
Tym chcem povedať,ze naozaj az ked sa človek vzda myšlienky tak vtedy to príde,aj ked sama viem , aké ťažkéto je,nemysliet na to
@deniskanajkrajsia vyzerá to nádejne 😊✊ držím silno palce
@zara1357 ešte by mohol niekto dať recept na to..ako na to nemyslieť 😕 mne veľakrát bolo povedané.. buď vďačná za tie 2 čo máš.. SOM..A ešte ako...Ale ako potlačiť tu túžbu? Stále sa cítim "nekompletna" 😔
@daniela2227 presne tak! Ja uz polroka po kyretazi som mala pocit-tuzbu po 3. Dalsi rok som sa tu tuzbu snazila potlacit ,ale skratka nejde to...
@zara1357 ja to pociťujem od prvého MA v decemri 2014...keď sa až do 2017 nedarilo..veľká radosť.. skoro som z kože vyskočila 😏 netrvala dlho..v 6tt ďalší MA ...preto som ďalšie tehotenstvo v 2018 už tak neprezivala..teda, aspoň som sa snažila.. asi podvedomie pracovalo, keďže 3 x sa mi snívalo..že som potratila doma na gauči.. v 12tt sa tak aj stalo 😔
Ja už pomaly asi rezignujem..aj vek už ma tlačí.. aj ma "nebavi" každý mesiac čakať, či sa to podarí
Dnes je deň ms..test nikaj nič..
@daniela2227 rozum mi hovori netestovat uz,ale tuzba mi hovorí,v den MS to je buduci piatok si test urobit🤦 a uz teraz viem,ze si ho urobím
@zara1357
@daniela2227 dievcata zeny ak teda to budete chciet pocut,mozem napisat a vysvetlit aj preco to tak je,ze sa nedari ked clovek na nieco tlaci a nielen v tejto oblasti.Totizto predstavte si ze takymto natlakom a strachom si okolo seba vytvarate neaky husty oblak cez ktory potom nieco velmi tazko prenikne.Preto ked sa clovek zrazu uvolni a necha veci tak sa to uvolni rozplinie a potom to pride a aj v tom pripadr,ze to ma vobec prist.Ja vas uplne chapem,aj ja pri poslednom som sa na to velmi upala a tak som si akurat tak psychiku vtedy dodzubala.Fakt zeny zite,zite naplno.A ak to ma prist pride.Myslim to maximalne dobre ako sa len da.😘😊
@daniela2227 ahoj..no čo ako to vyzerá?dufam,že “kamoska” neprišla
@pracujucazienka ahoj..zatiaľ nie ..Ale myslím že zajtra sa zjaví v plnej paráde 😏
@daniela2227 Ahoj,no ako?
@sunny15 ahoj..zatiaľ bez zmeny 😏

Dievčatá,chcem sa spýtať či je digitálny test spolahlivejsi od palickovych testov?!dakujem