Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojtee, tak my minulý mesiac zase nič.. 25.6. Som bola dohodnutá s doktorkou, že mi pichne pregnyl a povinna domaca úloha bola na víkend.. V sobotu by mala dojs ms tak snáď sa tento mesiac zadarilo 🙏
@vladka2503
@daniela2227
Dievčatá rada sa podelím, ale podľa môjho názoru to pre vás nemusí byť smerodajné, pretože každého vnútorné problémy pramenia z jeho skúseností a života. Prvý problém je priznať si, že mám problém, aby som ho mohla riešiť. Idete k človeku, ktorý Vám poradí a povie napríklad: "prestaň sa ľutovať a ono to príde" (je to jeden z x vecí, ktoré treba vnútri vyriešiť, nie len jeden) a vy si poviete ale kde sa ľutujem? Ja? A postupne si v určitých situáciách uvedomujete, že sa predsalen v určitých situáciách správate akosi úzkostlivo voči sebe a nedokážete prijať chod života taký, aký je. Neviete nechať plynúť veci. Musíte mať stále pod kontrolou všetko, svoj cyklus, svoju dovolenku a nedajbože sa zmení plán a už sme v keli....a je toho mnoho. A až si toto uvedomím, prichádzam k pochopeniu, že som len na začiatku cesty... otázka je ako sa k tomu postavím, buď si poviem, že sa mi to nechce, alebo budem seriózne robiť všetko čo je treba, aby som si vyčistila ten nahromadený bordel minulosti, ktorý mi dnes šliape na krk. Tak začala moja cesta 🤗
@zara1357 isteže to môže byť jeden z prvých krokov, hlavne ale odpustiť sebe ;)
Človek v sebe nesie akési šablóny (čo si o mne pomyslia, nie som dosť dobrý, to nezvládnem, keď sa to nepodarilo pred tým, nevyjde to opäť....) Tých sa dá zbaviť len tak, že objavíme ich koreň - kde a prečo vznikli a rozuzlíme to. Pochopíme a vyliečime v sebe krivdy. Je toho viac, ale stojí to za to ❤️
No čo baby, žiadne testy, ani tehu, ani nič? 🤷♀️
@zara1357 to ma mrzí 😔
@daniela2227 nevadí,uz som sa stym nejako - sama od seba zmierila..
Ja budem testovať v piatok na 10dpo,ale mám len 25tkove livsane take minule dali ani som si nevšimla že sú 25tky
Kuk návod, niekde píšu, že ak zmizne, že sa môže stať, inde že ak zmizne, je to neplatné. Držím palec ;)
Ďakujem ja ako ani po dieťatku zatiaľ netúžim mám doma dvojročného lapajka ale tak nechám to zatiaľ tak a uvidím 🙂
Ahojte môžem sa vás, na niečo spýtať?

Inak dnes dievčatá mi skončila MS aj napriek krásnemu dusiku pred ňou.. A urobila som si zo srandy test z adiel ci vážne tak duchu je.. A veru duchuje.. Väčší duch ako pred MS a rehotna niesom určite, takže za mňa už tieto testy nie