icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dada87
21. jan 2015

@niks23 ja tam vidim peknu ciarocku a kolki dc si 😉

dada87
21. jan 2015

aha uz som si precitala vysie..gratulka je to tam

simusska
21. jan 2015

ahojte baby...co poviete?27DC

simusska
21. jan 2015

dnes dom bola u lekara a robil mi aj ultrazvuk....moze byt ze keby aj som tehotna tak on tam este nic nevidi?ja som mu totiz nic nerozpravala a on len povedal, ze je vsetko v poriadku.

simusska
21. jan 2015

a prosim vas, neviete mi to niektora dat do negativu? diky

misha666
21. jan 2015

@simusska ja tam nic nevidim ani an zivo ani v negative ☹

julinka55
21. jan 2015

Ahojte babenky myslite ze to je duch alebo kanalik ?

red_kika
21. jan 2015

@julinka55 ja tam nevidim nic

katka1274
21. jan 2015

@julinka55 tieto testy robia takychto duchov vsetky.su to kanaliky ; (

julka550
21. jan 2015

@katka1274 joj to je škoda :(

vikinkira8
21. jan 2015

Ahojte,čo tam vidíte?

misha666
21. jan 2015

@vikinkira8 daj normalnu foto 😉

piacere
21. jan 2015

@vikinkira8 načo takto upravujete fotky? Buď tam tá čiarka je alebo nie je. Ak nie je, tak vyskúšaj test za dva dni, to už musí byť silnejšia. Takéto vyvolávania duchov v negatíve nevedú k ničomu. Garantujem ti, že úpravou fotky (všemožnou) vyčarujem slušného ducha aj na totálne negatívnom teste 🙂

lili1809
21. jan 2015

Ahojte baby, čo poviete na moj test? vidíte tam niečo? o druhé sa snažíme cca pol roka a zatiaľ nič a dnes takýto duch na teste, teda aspoň sa mi zdá že tam je, ešte som síce len 24DC takže neviem, ale doteraz mi testy neukazovali nič a teraz toto.... test woman secret... ďakujem 🙂 🙂

vikinkira8
21. jan 2015

@piacere Takže túto foto môžem považovať za falš.Voľným okom tam vidím slabulinku čiarku,na fotke to vidno nieje preto negatív.Myslela som že ma trochu potešíte,kedže som pred nejakým časom prišla o pol mesačne bábo tak hľadám aspoň malú nádej.

misha666
21. jan 2015

@vikinkira8 ved nam to odfot normalne 🙂

monika_123
21. jan 2015

@vikinkira8 mne to pride ako kanalik.ja som taky tiez mala, na mamateste,mam taky pocit ,ze tie mamatesty ukazjuju kanaliky jedna radost.ale daj aj normalnu fotku

sibalka21
21. jan 2015

@lili1809 ja na tých foto nič nevidim

sibalka21
21. jan 2015

@vikinkira8 prepáč ale je to tenke ako kanálik nevyzerá ako pozitívny.

katuskamala
21. jan 2015

@julinka55 ked som si naklonila monitor tak na druhej fotke ju zretelne vidim a ja mam skusenosti s duchmi len na pepine nie mamateste... vyskusaj o dva dni, zial len cakat musis... drzim palce! 🙂

piacere
21. jan 2015

@vikinkira8 ale veď ja nehovorím, že tam tá čiarka nemôže byť, ale pokiaľ dáš takto upravenú fotku, tak ti nemôžeme povedať, že áno, je to pozitívne. Áno, na negatíve niečo vidieť, ale takto vie presvietiť na negatíve aj kanálik. Pokiaľ nevidím reálnu foto, tak ti neviem povedať, či tam niečo vidím. Ak ju ty reálne vidíš, tak zbytočne ťa budeme my stresovať našimi názormi, pretože polovica vidí a druhá polovica nie, ale to neznamená, že ak ti napíšem, že ja tam nič nevidím, že to nemôže byť v skutočnosti pozitívne. Vyčkaj dva dni a urob si znovu test. Ak je tento dnešný tehotenský duch, za dva dni už budeš mať test pekne pozitívny. A nebuď vzťahovačná, žiadna z nás nemá svoj osud napísaný v "nicku", takže neviem, čo si prežila, prežívaš a čím prechádzaš. Nenapísala som ti nič, na čo by bolo potrebné sa urážať. Držím palce, úprimne 🙂

iwka242
21. jan 2015

Ahojte baby mne sa dnes ukázal takýto slabučký duch na teste.. co poviete vidíte ho aj vy alebo len mne šibe?? Som 26DC

sibalka21
21. jan 2015

@iwka242 nieje to len kanálik? Neviem skus o dva dni ci bude silniet.

iwka242
21. jan 2015

@sibalka21 Na fotke to neni dobre vidiet nevedel som to odfotit.. je to z dialky fotene a zozoomovane lebo mi nechcelo zaostrit... je ju vidiet a je slabo ružova nemyslim že by to bol kanalik.. neviem sama ...vyskušam za dva dni a uvidim .. hodim foto potom

piacere
22. jan 2015

@iwka242 podla
mna velmi slusny duch 😉

ladore
22. jan 2015

Dievcata stretli ste sa uz niektora s takymto niecim v pondelok na teste ciarka 1 fotka utorok streda test neg. Nic ami naznak a dnes rano zas ciarka a o hodinu nato zas test cisty...

ladore
22. jan 2015
petra212
22. jan 2015

@ladore máš tie fotky hrozne rozmazané nie je to dobre vidieť

iwka242
22. jan 2015

Nevydržala som :D .. spodny test bol včera robený a tie dva nad ním sú z rána.. neviem či je to vidiet na fotke ale volným okom sú pekne viditelne tie čiarky.. nemusím ich tam hladat ani nič podsvecovať ani cez lampu sa pozerat alebo doproti svetla a z každèho uhlu jak som to zvykla :D haha ... .. ospravedlnujem sa za kvalitu foto ale ten moj blby foťak nechce vobec zoomovať.. No čo poviete?? Može to byť stale kanalik ci nie? 🙂

iwka242
22. jan 2015

@piacere bodaj by si mala pravdu 🙂