Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vďaka 🙂 noo ja by som mala mat ms tak zajtra- pozajtra.. uvidime dufam ze mi usmev na tvari zostane veeelmi dlho 🙂 ale zacinam citit uz aj nevolnost :/
@veronikax ano budem nevesta s bruskom 🙂 hehe nie nie pol roka by som si šaty dopredu určite nekupovala :D našťastie hehehe lebo to by ma asi porazilo :D ja som aj tak chcela jednoduche saty lebo budeme mat jednoduchu aj svadbu viacmenej take rodinne posedenie to bude 🙂 takze mi brusko vobec vadit nebude 🙂
Ahojte dievcata, za kolko dni po ovulacii je mozne vidiet ducha? Dnes je priblizne 10.den a nechce sa mi cakat do pondelka,ci pride mrcha. ;) diiik
Ahojte baby, ja vas tu citam kazdy den a pozeram na vase teh. testy 🙂 potrebovala by som od vas radu.... my sa tiez snazime o dieta 🙂 predvcerom som si robila ovulacny test a vysiel celkom pekne, to som bola 14DC, vcera uz bol test slabsi a dnes este slabsi .... dlzku cyklu mam cca 32-33 dni ... je mozne, ze predvcerom prebehla ovulacia? dakujem za odpovede 🙂
ahojte, nechcem aby ste si o mne mysleli ze som nejaka divna, ale potrebujem poradit, uz 2 dni citim na pravej strane podbruska ako keby take vybrovanie,, myslela som si ze mam vo vrecku mobil,, ale nebol
neviete prosim co to moze byt?? taky divny pocit MS mi meska 2 dni, bazalnu teplotu mam kazdy den 37,1, a taky ako ciro biely vytok,,, prosim vas viete mi niekto poradit?? dakujem

@iwka242 ale kdeže kanálik, ani ten úplne posledný test zo včera nie je kanálik, je to krásne pozitívne 😉