Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 ked ti bude meskat ms par dni
@ancovicka21a ☺️tak dúfam že bude😚 akože ja mám cyklus 26-28dc zajtra som 26dc tak uvidíme..musím si kúpiť ešte Pepino keďže toto mi ukazuje pekne tak či bude silnieť,až potom nasadim dufik...
@sunny15 drzim palce 🙏 ak bude pepino silniet,tak myslim,ze v pondelok mozes kludne uz digi spravit
@ancovicka21a jooj moja ani nehovor mne vykuklo bruško veľmi skoro tiež 😄 ale nevadí budeme taky malý slony 😄😄😄ale hlavne nech sú bábätká zdravé 🙂
Jasne to ta úplne chápem s tými tabletkami 🙂 a to ta doktor ešte nezobral do teraz? Véd to už v 12tt sa ide na odber krvy a na ultrazvuk cez brusnu stenu co kontrolujú babatko alebo teda tak okolo 12 13tt mi to robili
🤔
Hlavne sa nestresuj, všetko je ôk ❤️
Ja už cítim slabé pohyby, to sa máš načo tešiť ❤️😍😍😍 krása
@123vika bola som ..cca v 6tt..a teraz som 11 tt,skor nechcel,ze aj tak by nic nebolo vidno..a mne to este maju cas robit,do dvoch tyzdnov snad budem vediet,na com sme..preto aj ten nt ultrazvuk si dam robit,to je naistejsie,i ked zrejme najdrahsie..lebo tie lieky,moj vek..s radostou budem aj za dva slony,len nech je vsetko v poriadku,potom ma nebude nic trapit..je to dost velky zahul na psychiku zatial,ze co sa dole deje..ale onedlho bude pochybnostiam koniec a dozvieme sa,ze vsetko je v tom najlepsom poriadku ❤
@sunny15 ahoj pozerala som tvoje testíky a vypadá to veľmi dobre 😍 Ja som mala také testy pred MS ale týždeň vyše týždňa pred MS neviem... Ale to záleží kedy si mala ovulku ja som mala skôr.
Aaa na tvojom mieste by som počkala teraz 1 2 dní a spravila potom a porovnala... Alebo zajtra a pozajtra ale snaž sa s rovnakými testami, pepino ma malo farbivá takže keď to už ten ukazuje tak je super
Posielam ti ako mi testy silneli co mi vei pripomína tvoje a test keď som sa rozhodla sprabit digitálny
S digitálnym počkaj ešte pre istotu lebo môže oklamať a byť falošné negatívny.
@sunny15 ahoj no tak to vyzera na realnu ciarku 🥰😍 mne digi ukazal uz na 11dpo 🙂 drzim prsty aby si sa pridala k nam 🥰
@ancovicka21a neboj sa všetko je ok❤️❤️❤️❤️úplne ver mi 🙂🙂 hlavne bud pokojná a bude aj babo pokojne ❤️ držím ti silno palčeky aby bolo všetko ok aj nadalej a aby sme sa onedlho chválili s našimi drobčekami❤️
@sunny_g no mala som 2krat potrat v minulosti a pravdepodobne to bolo z nedostatočnej funkcie žltého telieska,potom som otehotnela zo synom a hneď na príkaz lekára začala brať duphaston a bez problému donosila malého,tak preto...teraz tiež som mala mesiace problémy so špinením a v marci som mala celý mesiac krvácanie a preto mi chcel dr.nasadit dufik,ale nezačala som ho brať.
@ancovicka21a ano skúsim Digi až potom ak bude meškať
@sunny15 nemáš foto tých druhých testov?
@elizabeth_eli123 ahoj,tak dúfam ❤️ ale ak má teraz sklamu testy tak už viac nekupim
@sunny15 neboj ja si myslim ze uz nepride MS 🙏😊
@lenka22222 ešte asi skoro na digi.. súdiac podľa čiarky.. ale je to na dobrej ceste ✊😊

Kedy sa mi oplatí kúpiť si Digi keď nie všetky ukazuju //