Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a jej krásne 😊😍 veľa zdravíčka maminke a bábätku prajem 🤗
@spiruanka dakujeme 😘
@ancovicka21a v ktorom tt si? 🙂
@sunny_g 11tt 😉
@sunny15 ahoj. Neviem dôvod, že Ti nikto nenapíše, tak ja skúsim. Všetky testy, čo si sem pridala za celý tento cyklus, (už dlhšie sledujem túto stránku), si tu mala biele. Snáď na jednom - tom pepine, bolo čosi, možno náznak, ale aj to tuším až po uschnutí (takže neplatný). Všetky testy pred aj po ja vidím ako biele a negatívne. Žiadnu druhú ružovú čiarku som nezachytila, žeby si mala. Ak by si bola na začiatku gravidity, už by si za toľko dní vidiacich ale ináč neviditeľných čiarok musela mať koľajnice ako hrom. Myslím, že si týmto sama nerobíš dobre, ani na svoju psychiku. :(
Aj tento - posledný test - si mala biely. Kiežby Ti pomohol aj pohľad z druhého brehu...
@ancovicka21a krása
@sunny_g dakujem 😘
@heliet Tebe sa možno zdajú biele ale mne naživo nie,poviem ti že mám za sebou 3tehotenstva a viem aké som mala testy...čiarky od 10-11dc ale tiež že 2druhy testov mi vtedy nič neukázali,... momentálne ja som naživo také ako na maxovi nikdy nemala,no a na Pepine to bolo v limite do 2-3minut. Takže jasné že som mala nádej,no a nakoniec ms nemam.
@ancovicka21a supeeer 👍
@sunny15 šak uvidíš či sa ti ms rozbehne alebo nie. Ale celé to šialenstvo okolo naháňania sa čohosi mi príde úplne zbytočné a v prípade začínajúceho tehotenstva zbytočne stresujúce pre to drobčiatko. A to nielen u Teba ale u každej ženy. Ja som sa natestovala kedysi tiež až až a viem, že som sa tak sama dostávala pod stres a neustále sledovanie a nikam to neviedlo. A pritom by stačila trpezlivosť do termínu ms s trocha sebadisciplíny a zdravého rozumu. Pretože ak má žena zdravé tehotenstvo, skôr či neskôr jej to hocijaký test ukáže. Aj bez mk...
Ak tu dajú ženy testy s druhou slabou čiarkou, aj ich býva vidno. Na tých tvojich ozaj nič nevidím. ☹
Držím Ti palce v každom prípade.
@ancovicka21a jeeej zlatíčko, nech krásne rastie a podoba je jasná 😂
@elizabeth_eli123 a Ty sa máš ako? Dúfam , že je všetko v najlepšom poriadku!✊🏻❤️
@sunny15
@krajcovicka
tak dvojicky to nebudu..aspon zatial teda sa ukazalo len jedno..ale hlavne,ze bude zdrave,to je dolezite 🙏
@ancovicka21a jasnééé že bude😘
Nakoniec prišla MS 😖
@viikkki Vieš čo mňa prenasledovalo keď sme 2x prišli o drobca? Že som menejcenná žena, keďže neviem vynosiť dieťatko. A vieš čo je hlúposť? Že som tomu vôbec verila a takouto nepeknou myšlienkou samu seba trýznla, a prečo? Lebo som to prijala za pravdu. Pritom pravda je, že každá z nás je dokonalá, krásna a výnimočná. Len sme na to ako ženy zabudli. Odvšadiaľ počúvame, ako musíme brať také lieky, nosiť toto a líčiť sa takto, aby sme boli dokonalé a tým si ničíme sebadôveru a tá ďalej ničí naše telo.... Ženy prosím uverte opäť v seba, svoju ženskosť a krásu a DOKONALOSŤ ❤️
@krajcovicka ahojky no už sa mám lepšie. Keďže 1.trimester bol sama katasteofa teraz uz mi je lepsie 🙂. Babo rastie chvalabohu🙏🥰 aj migrena je len raz do tyzdna. Tak snad to uz uplne prejde. 😊😍 a začnem si konečne užívať tehotenstvo. A vy ako sa mate ?🥰 všetko ok?
@elizabeth_eli123 áno u nás všetko v pohodičke, teraz som 23 týždeň, obdobie pohody🥰
@krajcovicka tak to je super 🙂 polovica za vami 😊

@sunny15 možno len spinenie 😒 ja som dnes skúsila 🤦 a nič 🤷