icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viki186
24. jan 2015

@iwka242 sak pred mesiacom som dobrala antib. lebo som mala vraj nieco s vajecnikom a ked chcem otehotniet tak to je ako prevencia,, tak by som mala byt ok,, a mala by som co najskôr otehotniet,,
tak neviem, ale urobim to tak ako si pisala,, keby nieco tak pojdem k lekarovi,,

iwka242
24. jan 2015

@viki186 vieš čo aj mne zvykli meškať ked som brala antibiotika..a ty ešte ked si mala pred mesiacom s vaječnikom problem tak to kludne môže byť kvoli tomu.. ale ved uvidiš daj tomu este par dni vyskušaj test ak nebude pozotivny tak chod dr a ten ten ti už povie čo a ako.. mne zvykli z antibiotik meškať kludne aj 5 dní .. mne ale celkovo chodili všelijako nepravidelne a som nasadila kyselinu listovu a hned ten mesiac sa mi podarilo otehotniet ..držim palce nech je všetko ok

viki186
24. jan 2015

@iwka242 kyselina listova ti tak tomu pomohla?? to nie je zly napad skusit,, a v ktorom si mesiaci??

viki186
24. jan 2015

@iwka242 a ja uz som mala po tych antibiotikách menzes,, toto je teda 2 mesiac po nich

iwka242
24. jan 2015

@viki186 vieš čo ja si myslim že ano že pomohla..lebo sme sa snažili 4mesiace a ani naznak už sme rozmyslali že pojdeme dr sa dat skontrolovat či sme plne funkční obaja a nakoniec som si kupila kyselinu listovu ze zacnem brat preventivne a hned som otehotnela.. teraz som v 5tt..ja som len par dni dozadu zistila že som v tom 🙂

viki186
25. jan 2015

@iwka242 tak gratulujem, aj my sa snazime vyse 5 mesiacov a stale nic,, a mrcha stale zatial neprisla,, tak uvidíme,,

iwka242
25. jan 2015

@viki186 tak držim palce nech sa čo najskôr zadarí 🙂

laauraa
25. jan 2015
veronikax
25. jan 2015

@laauraa lepsie je dat original 🙂 lebo negativ ukaze aj kanalik ;)

laauraa
26. jan 2015
veronikax
26. jan 2015

@laauraa kolko DC si? A aky dlhy mas cyklus? 🙂

laauraa
26. jan 2015

@veronikax som ti napisala spravu 🙂

veronikax
26. jan 2015

@laauraa uz uz odpisane 🙂

misha666
26. jan 2015

@laauraa ja tam nic nevidim ☹

laauraa
26. jan 2015

@misha666 a tato? je robeny asi pred hodkou

ladore
26. jan 2015

tak dievčatá ja už testom neverím vôbec..3* poz. potom zas nie tak som sa obj do súkromného centra na komplet testy a všetko je neg. ☹ povedali že je len málinko žien ktorým sa počas času ovu tvorí aj hormón ktorý sa zložením veľmi podobá na hcg a ten môže spôsobovať falošne poz. test teda tak ako som mala ja....je mi do plaču čiarky krásne // a nič. ja som fakt omyl prírody... ☹

lilyianka
26. jan 2015

ahojte, tento raz som ovu testy aj odfotila .prvy je foteny vo stvrtok a posledny dnes pred chvilou .. nejaka som z nich zmatena, najprv celkom pekna ciarka, potom slabsie a dnes zase celkom fajn ciarka .. co si mam o tom mysliet? dnes som 18DC... co vy na to?

petra212
26. jan 2015

@lilyianka a predtým si testy nerobila? možno bola ovu ešte predtým, než si tento cyklus začala robiť ovu testy, lebo z týchto čo tu máš nafotené nie je ani jeden pozitívny,
ono v každom prípade hladina LH počas cyklu kolíše takže to nevadí, že máš aj tú prvú aj tú dnešnú také ako píšeš celkom pekné 🙂 dôležité je aby čiarka zosilnela až tak, že bude rovnako silná alebo silnejšia ako testovacia čiarka

lilyianka
26. jan 2015

@petra212 predtym som netestovala, zdalo sa mi to skoro, na 13DC a skor ... tiez sa mi tie ciarky nezdaju celkom pekne, kedze je tam pisane, ze musia byt bud rovnako silne alebo silnejsie ako ta druha ciarka ... taku som zatial nedosiahla .. no nic, budem testovat dalej, aj ked uz mam pocit, ze som dost vysoky den cyklu ...
cize tie slabucke ciarky tam nic neznamenaju?

petra212
26. jan 2015

@lilyianka LH je počas cyklu v rôznych hladinách prítomné stále, takže ovu tesy ti väčšinou nejakú druhú čiarku ukážu, ale ako správne píšeš, za pozitívny sa LH test považuje iba vtedy keď je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako tá kontrolná

aké dlhé mávaš cykly? a BT nemeriaš?

lilyianka
26. jan 2015

@petra212 cyklus mam teraz cca 32-34dni .. ako kedy ... bazalnu nemeriam, to som si len tak kupila tento mesiac testy, ze ved uvidim, co mi ukazu, len zo zvedavosti..... snazime sa druhy mesiac, takze tragediu nejdem z toho robit 🙂 aj ked by sme sa potesili, keby sa nam zadarilo

misha666
26. jan 2015

@laauraa nieco sa tam crta, ale obavam sa ze je to kanalik, lebo nie je to do ruzova...kolky DC alebo DPO si?

petra212
26. jan 2015

@lilyianka aj vieš akú dlhú mávaš LF?
vyzerá to, že o pár dní už aj ovu bude pozit
určite sa skoro zadarí 😉

metoyou12
26. jan 2015

Baby som tu nová,čo poviete na tieto testy?

petra212
26. jan 2015

@metoyou12 že si tehu, aspon ten druhý a posledný tak vyzerajú, blahoželám 🙂

petra212
26. jan 2015

@metoyou12 ked na to tak znova pozerám, čiarku máš na všetkých ale na týchto dvoch je najviac viditeľná 😉

metoyou12
26. jan 2015

@petra212 ďakujem si zlata to by bolo úplne super! Ako stále som na pochybách,a podľa mna kým mi to nepotvrdí lekár si nebudem namýšľat 🙂

metoyou12
26. jan 2015

@petra212 a je to divne že poobede sú silnejšie ako cez deň 🙂

petra212
26. jan 2015

@metoyou12 som tu na MK čítala, že niektoré ženy to tak mávajú, takže divné to nie je, patríš skrátka medzi ne 🙂 tak nech len krásne silnie čiaročka
a teda na to potvrdenie sa objednaj k dokymu ... ale teraz by ešte nič nevidel zrejme takže ak bude všetko ok a ty sa budeš cítiť dobre tak sa objednaj až o také cca dva týždne

veronikax
27. jan 2015

Nejako malo testikov tu je :P januar je nejaky tichy ,)