icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
22. jan 2015

@iwka242 ale kdeže kanálik, ani ten úplne posledný test zo včera nie je kanálik, je to krásne pozitívne 😉

petra212
22. jan 2015

@iwka242 toto určite nie je kanálik, a navyše to vyzerá, že aj silnie, takže len tak ďalej 🙂 a blahoželám 😉

iwka242
22. jan 2015

@petra212 @piacere pfuuu baby dufam že máte pravdu 🙂 vďaka za názory.. zajtra mam termin mrchy.. dufam že nedojde a čiarka bude stále silnieť 🙂 .. zatial tiško dakujem za gratulaciu

ebi52
22. jan 2015

@iwka242 podla mna je to tam 🙂 drzim prsty nech silnie... 😉

iwka242
22. jan 2015

@ebi52 ďakujem 🙂) dufam v to.. o prve babatko som prišla v 9tt :( .. dufam že teraz už bude všetko v poriadku a budeme mať drobčeka 🙂

ebi52
22. jan 2015

@iwka242 ja o prve v 7 tt a take ciarky ako mas ty som mala v den ocakavanej M 🙂 takze to mas na dobrej ceste ... 🙂

iwka242
22. jan 2015

Vďaka 🙂 noo ja by som mala mat ms tak zajtra- pozajtra.. uvidime dufam ze mi usmev na tvari zostane veeelmi dlho 🙂 ale zacinam citit uz aj nevolnost :/

ala82
22. jan 2015

@lili1809 skus o dva dni ci ti ciarka zosilnie.mne sa zda ze tam nieco je.alebo pockaj do mrchy

iwka242
23. jan 2015

Ja myslim že je to na dobrej ceste a že už moja druha čiarka neni duchom 🙂) horny test robeny dnes rano 🙂

veronikax
23. jan 2015

@iwka242 jejooo ;) je to tam!!! ;)

iwka242
23. jan 2015

@veronikax teším sa mooc 🙂 no a môžem ist spokojná do práce :D ale zle mi je jak psovi..uf :/ :D

veronikax
23. jan 2015

@iwka242 uz mas nevolnost??? ;) tak mozno ked skoro zacne ...aj skoro skonci 🙂))

iwka242
23. jan 2015

@veronikax mne je nevolno už cca 5 dní a prestáva mi chutiť fajčiť .. a to len dnes mam 1.den meškania ms 🙂 noo keby neboli ziadne nevolnosti tak by bolo najlepšie 🙂

veronikax
23. jan 2015

@iwka242 mne zacalo byt zle od 3 mesiaca az do porodu ;)))) a 6 mesiacov som spala v kresle koli zahe. Radsej by som brala vracanie ne zaciatku ako toto 🙂)) nooo aspon ze s fajcenim prestanes nie? 🙂))

iwka242
23. jan 2015

@veronikax pfu dufam že mne takto nebude lebo planujeme svadbu v juni .. a neviem si predstavit ako by som to prežila cely den v takých stavoch. . Ano ano chvalabohu.. konecne mam važny dovod prestat fajcit 🙂

veronikax
23. jan 2015

@iwka242 takze uz budes nevesta s bruskom ...dufam ze uz nemas saty kupene 🙂)) Drzim palce... aby nevolnosti coskoro presli :D Teraz si to pretrpis.. a potom uz bude dobre 🙂

iwka242
23. jan 2015

@veronikax ano budem nevesta s bruskom 🙂 hehe nie nie pol roka by som si šaty dopredu určite nekupovala :D našťastie hehehe lebo to by ma asi porazilo :D ja som aj tak chcela jednoduche saty lebo budeme mat jednoduchu aj svadbu viacmenej take rodinne posedenie to bude 🙂 takze mi brusko vobec vadit nebude 🙂

evka64
23. jan 2015

Ahojte dievcata, za kolko dni po ovulacii je mozne vidiet ducha? Dnes je priblizne 10.den a nechce sa mi cakat do pondelka,ci pride mrcha. ;) diiik

veronikax
23. jan 2015

@iwka242 tak to bude paraaadna svadba ;) uz v trojici ;))

@evka64 niekomu uz ukaze na 10DPO ;)) uz som videla aj 7DPO ale zase aj 20 DPO 🙂) ak mas testiky...tak skusaj ;)) no moze ti ciarocka aj neskor vyskocit...tak aby si nebola este zbytocne zklamana na zaciatku ;)

evka64
23. jan 2015

@veronikax dakujem za reakciu...tak ešte počkám do mrchy aj manžel mi tak hovoril, aby som nebola predčasne sklamaná 🙂

veronikax
23. jan 2015

@evka64 ja ked som si robila test...a nebolo na nom nic ... tak som si povedala...ze je este urcite skoro a bola som kludnejsia 🙂)) A mozno chce manzel robit s tebou ;)) Oni su v tom skusani vytrvalejsi 🙂))

evka64
23. jan 2015

@veronikax nooo chce, v pondelok pojdeme nakupit testy, trochu ma pobolieva brucho aj prsia,ale to aj pred mrchou,tak uvidime ci tam daco bude 🙂

veronikax
23. jan 2015

@evka64 drzim palce aby to vyslo ;)

evka64
23. jan 2015

@veronikax dakujem 🙂

lilyianka
24. jan 2015

Ahojte baby, ja vas tu citam kazdy den a pozeram na vase teh. testy 🙂 potrebovala by som od vas radu.... my sa tiez snazime o dieta 🙂 predvcerom som si robila ovulacny test a vysiel celkom pekne, to som bola 14DC, vcera uz bol test slabsi a dnes este slabsi .... dlzku cyklu mam cca 32-33 dni ... je mozne, ze predvcerom prebehla ovulacia? dakujem za odpovede 🙂

sibalka21
24. jan 2015

@lilyianka myslím že je to dosť pravdepodobné pokiaľ ti už len slabli potom 🙂

viki186
24. jan 2015

ahojte, nechcem aby ste si o mne mysleli ze som nejaka divna, ale potrebujem poradit, uz 2 dni citim na pravej strane podbruska ako keby take vybrovanie,, myslela som si ze mam vo vrecku mobil,, ale nebol
neviete prosim co to moze byt?? taky divny pocit MS mi meska 2 dni, bazalnu teplotu mam kazdy den 37,1, a taky ako ciro biely vytok,,, prosim vas viete mi niekto poradit?? dakujem

iwka242
24. jan 2015

@viki186 skušala si si robiť test?

viki186
24. jan 2015

@iwka242 ano vychadza stale negativne,,

iwka242
24. jan 2015

@viki186 možeš byť kludne aj prechladnutá.. ale počkaj ešte 3-4dni a ked ti nepride ms tak skus opakovat test.... ak bude znovu negativny tak chod svojmu dr