Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki ahoj ku komu ideš riešiť ten zapal močových ciest ja chcem ísť k obvodnéj myslíš ze to rieši aj gynekológ tiez mam pocit ze ho mam pretože každú chvíľu chodím na záchod idu len par kvapiek a občas pri močení tak slabo boli
@noemikatka ja to riešim s obvodnou... Lenže mňa pri močení strašne páli už je to neznesiteľné 😥
@viikkki ach to som zažila tiez predtým preto viem ze mi to začína znova len som počula od niakych bab ze sa to da povedľa aj gynekológovi
@noemikatka
@viikkki Ahojky,zápal močových ciest treba jednoznačne preliečiť, riešenie nájdete aj gynekológa aj u obvodného, gyndos mi väčšinou ordinoval monural je to jednorazove ATB čo sa rozpustí vo vode a vypijete, účinkuje v tele viac dní je to len na moč.cesty,u obvodného väčšinou dostanete lieky aj na 10dni,napr.zinnat 500 tie som brala v tehotenstve v 10tt kvôli tomuto ale už som mala krv v moči na 3kriziky,plus urologicky čaj a brusnice
@dbs2014 ja tam nic nevidím ale držím palce ✊ ❤️
@sunny15 ďakujem 🍀
@dbs2014 vidím.. držím palce ✊😊
@noemikatka Ahoj no neviem ako sa to stalo asi šťastie 🥰... Bola som dnes síce odovzdať ten moc, včera som ešte pociťovala pálenie a dnes už nemám vôbec žiadne problémy 🙈💖🥺
@noemikatka dala som si len urologické čaj
@viikkki ja uz tiež necitim bolesť ako som cítila len to ze mam každú chvíľu potrebu ísť močiť a idu len kvapky zajtra pôjdem dat pre istotu tiež moc vypila som brusnícovy džús 🤷♀️😃
@viikkki tak v moci teda zapal nie je nechápem prečo som mala potom tu bolesť 🤷♀️
@noemikatka
@viikkki niekedy sa stane že je tam zápal ale proste moč je čistý,to som mala aj ja, dôležité je aby sa prijalo za deň viac ako 2l vody a urológ.caju ono sa to prelieči
@noemikatka
@sunny15
Baby mam biely, mliečny hustejši výtok nieje ho veľa a bolesti v podbrušku som 5-6dpo a mam 8 dní do MS... Myslíte že to môžem brat ako príznak tehu?
@daniela2227
@maryah
@simbatko
Žienky dnes mešká 4den mrcha a digi test negativny 😪
@vifonik ahoj moja,no momentálne dovolekujem,takže testy dom nebrala do sebou😁dnes som 10dpo,ale v piatok alebo v sobotu budem asi testovať na 12-13dpo🤔🙂no dnes mám brutaaaal kyselinu až takú že som z nej aj zvracala malo😯a straaaasne mi bolo na zvracanie už v aute🤷no uvidíme a ty ako?
@dbs2014 a paličkovy si neskúšala?

@sunny15
@noemikatka
Baby spustil sa mi zápal močových ciest 😔... Zajtra idem odovzdať moc uvidím čo vykultivuju ale mam rovnaké príznaky ako som mala aj keď som mala e coli 😏... Mam taky pocit ze tento mesiac sa nám zadarilo... No chcela som sa vás opýtať či môžu antibiotiká ovplyvniť uhniezdenie embryjka v maternici 🥺