icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viikkki
2. aug 2020

@sunny15
@noemikatka
Baby spustil sa mi zápal močových ciest 😔... Zajtra idem odovzdať moc uvidím čo vykultivuju ale mam rovnaké príznaky ako som mala aj keď som mala e coli 😏... Mam taky pocit ze tento mesiac sa nám zadarilo... No chcela som sa vás opýtať či môžu antibiotiká ovplyvniť uhniezdenie embryjka v maternici 🥺

noemikatka
2. aug 2020

@viikkki ahoj ku komu ideš riešiť ten zapal močových ciest ja chcem ísť k obvodnéj myslíš ze to rieši aj gynekológ tiez mam pocit ze ho mam pretože každú chvíľu chodím na záchod idu len par kvapiek a občas pri močení tak slabo boli

viikkki
2. aug 2020

@noemikatka ja to riešim s obvodnou... Lenže mňa pri močení strašne páli už je to neznesiteľné 😥

noemikatka
2. aug 2020

@viikkki ach to som zažila tiez predtým preto viem ze mi to začína znova len som počula od niakych bab ze sa to da povedľa aj gynekológovi

dbs2014
3. aug 2020

Žienky 1den mešká MS robený večer čo myslíte?

sunny15
3. aug 2020

@noemikatka
@viikkki Ahojky,zápal močových ciest treba jednoznačne preliečiť, riešenie nájdete aj gynekológa aj u obvodného, gyndos mi väčšinou ordinoval monural je to jednorazove ATB čo sa rozpustí vo vode a vypijete, účinkuje v tele viac dní je to len na moč.cesty,u obvodného väčšinou dostanete lieky aj na 10dni,napr.zinnat 500 tie som brala v tehotenstve v 10tt kvôli tomuto ale už som mala krv v moči na 3kriziky,plus urologicky čaj a brusnice

simbatko
3. aug 2020

@dbs2014 vidim //...🙏

noemikatka
3. aug 2020

@dbs2014 ja tam nic nevidím ale držím palce ✊ ❤️

noemikatka
3. aug 2020

@sunny15 ďakujem 🍀

maryah
3. aug 2020

@dbs2014 ja tam vidím aj druhú čiarku 😍

daniela2227
3. aug 2020

@dbs2014 vidím.. držím palce ✊😊

viikkki
3. aug 2020

@noemikatka Ahoj no neviem ako sa to stalo asi šťastie 🥰... Bola som dnes síce odovzdať ten moc, včera som ešte pociťovala pálenie a dnes už nemám vôbec žiadne problémy 🙈💖🥺

viikkki
3. aug 2020

@noemikatka dala som si len urologické čaj

noemikatka
3. aug 2020

@viikkki ja uz tiež necitim bolesť ako som cítila len to ze mam každú chvíľu potrebu ísť močiť a idu len kvapky zajtra pôjdem dat pre istotu tiež moc vypila som brusnícovy džús 🤷‍♀️😃

noemikatka
4. aug 2020

@viikkki tak v moci teda zapal nie je nechápem prečo som mala potom tu bolesť 🤷‍♀️

sunny15
4. aug 2020

@noemikatka
@viikkki niekedy sa stane že je tam zápal ale proste moč je čistý,to som mala aj ja, dôležité je aby sa prijalo za deň viac ako 2l vody a urológ.caju ono sa to prelieči

viikkki
5. aug 2020

@noemikatka
@sunny15
Baby mam biely, mliečny hustejši výtok nieje ho veľa a bolesti v podbrušku som 5-6dpo a mam 8 dní do MS... Myslíte že to môžem brat ako príznak tehu?

dbs2014
5. aug 2020

@daniela2227
@maryah
@simbatko
Žienky dnes mešká 4den mrcha a digi test negativny 😪

simbatko
5. aug 2020

@dbs2014 mozno skoro este na digi...

vifonik
5. aug 2020

@sunny15 ako to zvládaš tento týždeň? Poctivo čakáš a netestuješ? 🍀

dbs2014
5. aug 2020

@simbatko no kiež by si mala pravdu ale neverím tomu ☹

sunny15
5. aug 2020

@vifonik ahoj moja,no momentálne dovolekujem,takže testy dom nebrala do sebou😁dnes som 10dpo,ale v piatok alebo v sobotu budem asi testovať na 12-13dpo🤔🙂no dnes mám brutaaaal kyselinu až takú že som z nej aj zvracala malo😯a straaaasne mi bolo na zvracanie už v aute🤷no uvidíme a ty ako?

vifonik
5. aug 2020

@sunny15 ja čakám MS až budúci týždeň ale mám doma jeden test, tak má už kus pokúša 😈

vifonik
5. aug 2020

@sunny15 fíha no neviem čo povedať na to zvracanie, žeby 🤰?

sunny15
5. aug 2020

@vifonik no zdá sa mi to skoro ale aj pri predoslom tehotenstve mi bolo blbo veľmi skoro,akože pachy a kyselina🤔ma trápila aj vtedy.Aj ja až budúci týždeň mam mať ms☺️sa teším na tvoj testik✊

sunny15
5. aug 2020

@viikkki ahoj ja som mala na 7dpo tak strašne veľa mliečneho vytoku trošku doruzova sfarbené to bolo,tak tiež čakám či to bude príznak 😊

simbatko
5. aug 2020

@dbs2014 urob normalny palickovy ked mas..

viikkki
5. aug 2020

@sunny15 ja mam taky pocit ze tento cyklus je vydarený 🤗🍀

daniela2227
5. aug 2020

@dbs2014 a paličkovy si neskúšala?

lucka0611
6. aug 2020

Ahojte.. baby, duch alebo slabá nádej?