Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucka0611 niečo sa tam črtá uz ti meska ci?
@viikkki myslim ze nie uz niekoľko krát som bola natom rovnako stym výtokom a nebola som tehu ale držím palce ✊
@noemikatka ešte nie, práveže som len pár dní od oci takže to beriem športovo.. bude ako má byť... Bolo by to naše tretie bábo tak sa až čudujem že som taká nedockava 🤭
@noemikatka nie oči ale ovu
@lucka0611 tak to je ešte skoro na test 🙈 skus ked budeš 12dpo
@noemikatka no iné mi neostáva 😃
@noemikatka mne sa už pridalo aj ranné vracanie 😏🍀
@prskavka2223 niečo tam vidno ale pripada mi ten test ako premoceny ked ma toľko farby okolo 🙈
@viikkki držím palce daj vedieť potom
@noemikatka tu je este jedna foto, oki dakujem ved pockam ci MS pride alebo nie a popripade cez vikend spravim dalsi 🙂
@prskavka2223 ciarka ide do ružová je tam nádej ze tehu si 😊❤️✊ ale skus teda az po vynechani ms nech sa skoro netešis ✊✊
@prskavka2223 ja tam vidim//...✊
@noemikatka
@simbatko dakujem vam dievcata ❤🙏, hej netesiiim sa, lebo duchov na teste som mala minimalne uz 100vku :D a pokazde dosla aj tak ta hnusna MS, tak pekny dnik vam prajem 🙂
@daniela2227 skúšala bol negativny lepsie povedane mám doma len tie čínske testy a na tých je stále slabý duch ale.nesilnie
@dbs2014 tak to ma mrzí 😕
@viikkki niečo tam vidím len neviem ci kanálik alebo duch ale držím palce ✊
@noemikatka
@sunny15
Ďakujem 🍀

@lucka0611 Aj vidim aj nevidim...😌...