Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dbs2014 koľko ti vlastne mešká? Čakám na stredu 😊✊🙏
@daniela2227 no dnes je to 9deň čiže by som mala byť 5+2tt ale zatiaľ na sone videla iba vysokú 14mm vystelku tak uvidíme aký bude výsledok z krvy sama dr.povedala ze je to skoro aby bolo nieco na utz vidieť a ze kludne mohla byť aj ovulácia posunúta... to.čakanie na nervy 😀
@dbs2014 ti verím 😊 dúfam v tie najlepšie správy potom 🙏😊
@daniela2227 Ďakujeem 😊
@spiruanka zlatik ale tak to je už druhý 😊 hádam si nerobia dobrý deň
@sunny15 to bol intimed a čítala som že robí falošné čiarky 😒
@daniela2227 ešte maju šancu 😁 štyri dni
@spiruanka to snáď nie no 😊 bude to dobre..uvidíš
@daniela2227 ja to beriem zatiaľ vždy v pohode 😁😊 čo má byť bude😊
@sunny15 nevadí ja som si to ani nevšimla 😂 ak stihnem zajtra pred robotou kúpim Maxa 😁doma mám jeden pepino test 😀
Baby ja neviem asi mi šibe ale mam na vás jednu otázku, s priateľom sme mali vo štvrtok styk spravil sa do mňa a potom som chytila strašne kŕče do podbruska až som plakala co mi je jediná poloha ktorá mi vyhovovala bola keď som mala vyložene nohy ako pri sviecke... Dnes sa do mňa znova urobil ale už vôbec žiadna bolesť... Ja viem možno blbá otázka ale dnes má napadlo ci ta bolesť mohla byt spôsobená aj tým ze bolo v tedy oplodnene vajíčko ešte vo vajcovode putovalo do maternice a tie spermie tomu nejak skodili ? 😏🙏😂

@sunny15 na tvojich testoch nevidím ani kanálik. Presne o tomto je táto téma - pridám fotku a očakávam od ostatných ich reakciu - názor, nie to, čo chcem počuť ja. Ak by som ti klamala a dávala falošné nádeje, cítila by si sa príjemnejšie? Počkaj aspoň do dňa MS, už ti mešká? Dve čiarky ti samozrejme prajem, ako každej snažilke.