Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@beruska1108 tak on povedal ze nemusí spraviť nič ale môže spraviť veľa, že keď ho berieš pre otehotnenie tak ho odporúča len cca 2 týždne do ovulácie a potom radšej znova až od 1dc, tak uvidíme.. Každopádne budem asi do nedele a potom naháňame duchov 🤦♀️😄😄😄
@vladka2503 no dobre tak ho radšej už nebudem brat. No ja už nechcem naháňať duchov minulý mesiac som testovala ako sprostá a vždy som ostala len sklamaná. Mam doma jeden test pepino a ten skúsim až na druhý piatok 😁
@beruska1108 nooo ja inak tiež budem testovať najskôr 10dpo. Preistotu nemám doma ani jeden test 😄😄😄🤦♀️🤦♀️ Tak ale ty máš testovanie bližšie! Držím palce a budem sledovať Tvoj výsledok 🙂
@vladka2503 ďakujem tiež budem pot zvedavá tak určite daj vedieť ako si dopadla 😊
@adka_pajerska jasné, že je, držíme Ti palce!✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka ďakujem krásne 👍
@mirkasan ak môžem poradiť skus aj iny test pretože mne a aj iným babam ukázal mamatest jasnú čiarku a ina značka testu neukázala nič držím palce ✊
@noemikatka skúsim ale až zajtra ráno. A nebola si tehotna? A ukázalo ti ju hneď alebo po nejakom čase?
1 dc...takže ms prišla o dva dni skôr 🤦
@spiruanka to nemyslíš vážne 🙄
Ahojte baby potrebujem radu, môže sa brat inofolic combi aj v tehotenstve? Lebo na letáku nič nepíšu 🤔
@simik7192 ahoj je tam kyselina listová tak si myslím ze nemôže byť problém a ani doktor mi ho na zakázal a to sa snažíme ;)
@vevericka13 toto na falošného ducha nevyzerá 👶😉
@vevericka13 ahoj je to Rapiclear?
@sunny15 ano
@simik7192 vcera vecer na pepine vobec nic
@viikkki je moc premoceny, namoc ho len na 5-10 sekund

@vladka2503 a nooo? No dobre ze si napísala ja som len nejaké dva max tri dni po ovu si myslím tak si ho už nebudem dávať ale keď som ho brala pri prvej tak som to brala normálne 3 týždne a všetko bolo oka aj s plodom