Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tinadeville tu je pekne vidiet ciarku uz bude len silniet🙂
@danikol dakujem, ona uz silnie, to je par tyzdnov dozadu 🙂 uz mam menej nez tyzden do kontroly u dr
@tinadeville jaaj tak to gratulka
Dievčatá, ja len k tomu digi testu... Je 25-kový, takže skôr ukážu desiatkové ako ten digi. Spoľahlivosť je podľa mňa rovnaká, je robený na rovnakej báze ako klasické testy, s tým istým činidlom, na tom istom princípe, akurát vám výsledok napíše "cez displej". Ja som mala na digi teste +, 2-3týždeň, mala som aj potvrdené tehu a i tak som potratila - biochemické. Preto som veľmi opatrná ako pri duchoch (tých viditeľných a jasných) aj pri digiteste, hoc by ukázal "+". Ak je tehotenstvo úspešné, netreba dať xy peňazí za akýkoľvek test, lebo o pár dní sa to ukáže aj tak 🙂
Držím vám tu všetkým snažilkám prsty, aby sa vám zadarilo, keď bude pre vás ten najlepší čas. 🍀👶🙏
@tinadeville vidno tam 🤰😍
Ahojte baby potrebujem radu dnes som 9-10dpo, od včera mi je zle na žalúdku, vracala som, aj dnes mi je tak isto, tak je mi cudne... A test som si spravila až teraz poobede a nič tam špeciálne nevidím vy áno? Viem ze je to skoro, ale nedalo mi tak som si test spravila a zatiaľ tam nič nie je iba taky ako duch alebo len kanálik 🤔 neviem ťažko povedať..
@tinadeville vies ja som stara skola a podla mna test sa ma robit az par dni po vynechani MS. Nikdy ma nenapadlo robit pred a minat tolko penazi - bola som dlhodoba snazilka, kadeco sa prihodilo (aj potrat). Keby som len 10 eur davala mesacne na testy pri tolkorocnom snazeni cca 10 rokov by to bola pekna suma. My sme to radsej davali na charitu... chapem, ze kazdy sa na to pozera inac...
@viikkki negativne...zatial...
@sunny15 ešte nie, už budem testovať až keď nepríde MS lebo neviem co si mam o tom myslieť BT 36,6🙄, vadia mi vône, mam divne chute, často chodím cikat tak každu pol hodinu a nachladnuta niesom, zo všetkého plačem zajtra by som mala dostať MS ale zase vždy 3 dní pred ma prestali bolieť prsia a začalo brucho a kríze a teraz nič, len prsia mam ťažké a strašne bolave, a keď urobím prudký pohyb tak ma pichne v podbrušku 🤷♀️
Baby tento cyklus bol s clostylom 2x1tbl od 4do 9 dňa+agnucaston+inositol mám tri dni do menštruácie včera ma dosť pichalo v podbrušku aj vo vaječníkoch. Čo myslíte je to pms či nebodaj možné tehotenstvo? Bola som na folikulometriu v 13a 16 deň cyklu kde mi dr vravel že vajíčka rastú a že sú dobré nastimilovane lenže nepovedal mi kedy nastane ovu snažili sme sa nie každý deň ďakujem za názory a možno aj podobne vaše skúsenosti
@jaruska_12 nebojkaj toľko koľko ste sa snažili stačilo nato aby ste sa trafili do ovulky,hoci nevieš kedy bola.

@tinadeville no tebe to vidno pekne, ja som to mala takto isto voľným okom to lepšie bolo vidno