Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a hej asi ano.. tak snad bude vsetko v poriadku..z buduceho noveho taru zatial citit sok ale uz vcera vsetko planoval..rozpocty robil a ze najviac sa boji ze zlyha ako zivitel..zlaty je😁ja skusam teraz na rychlo pripravovat moju rodinu na to nech si ho oblubia a potom ked uz vykukne brusko povieme ze sme tehotní..teraz to asi este neni vhodne.asi by infarkt dostali
Ale aspon viem ze mij byvaly bol asi na chybe a pritom ma nechal kvoli tomu ze som nemohla otehu..paradox toto.
@zuza3210 myslím že áno a ak by aj nebol večer bude 100% dnes sa snazte držím ✊😊
@sunny15 este nevieme nechce sa ukazat 😊 no skrz migreny idem cisarskym a do celkovej narkozy 😔
@ancovicka21a medzi nami je len taky maly rozdiel 😊 🥰 wau no hlavne ze je vsetko ok 🙂 mne to nejako zle pocita dr. Lebo podla menzesu uz by som mala byt 22tt ale som 20tt. Kedze ovulku som mala velmi neskoro 🤷♀️
@elizabeth_eli123 hmm vieš čo ,ja som šla tiež sekciou,ale mala som spinalnu anestézu,no a na moje prekvapenie absolútne nič mi nebolo a aj anesteziologicka mi odporučila aj napriek mojim obávam a migrény práve spinal,lebo to je iná "káva"ako epidural...skôr mi neodporúčala celkovú anestézu,no a bola som taká rada že až,aj keď mi napichnut spinal vedeli len na 3krat bola to úľava od kontrakcií ktoré som už mala pár hodín.Ale hlavne videla som malého hneď,dlho som necítila bolesť po sekcii a keď som začala cítiť hneď do mňa pchali od bolesti novalgin aj analgin do infuzky.o2hodinky po mne doniesli na jisku babu ktorá bola pre akútnu sekciu v celkovej,keď sa prebudila na izbe okamžite vrieskala od bolesti,lebo po celkovej sa prebudis do bolesti,toto je mínus,dlho plakala a ani na bábo sa nepýtala tak ju to bolelo😌 už ti povedali že na 100Pro ideš sekciou a celkovou?
@sunny15 ja nemôžem ísť spinal lebo mam vysunute platničky. Takže nemôžu pichať. No tak na 80percent idem rezom a do celkovej. Ja uz som dva krat bola pod narkozou. Viem ze sa clovek budi do bolesti ale tiez ma hned napichali aby nebolelo.
@noemikatka och dnes sa nedá bohužiaľ .. skúsili sme včera a hádam zajtra 🙂
@beruska1108 na obidvoch je duch len na tom spodnom je o daco silnejsi skus o 2 dni testovat🙂drzim palce
@danikol ďakujem a myslíš ze to špinenie je normálne?
@sunny15 tak urcite dam vediet 😉
@popuska hlavne nech ti je drahy oporou a postara sa o vas..a bude vas lubit,to je najdolezitejsie ❤ hehe a byvalemu sa mozes do ksichtu vysmiat 😝
@elizabeth_eli123 tak ja som otehu hned na dalsi cyklus po tebe 🙂 kedy mas vyratany termin?
@sunny25 mrcha dnes dorazila 😪
@vifonik ja som akurát dnes dostala , som sklamaná a ty si ako na Tom ? 🙂
@ancovicka21a termin mam 30.12. Podla doktora. Mne to vychadza az na polku januara 🙂
@beruska1108 ak nie je silnw myslim si ze je ok
Ahojte, dnes mi mešká ms už 2 deň, mám bolesti ako keď na MS, zaludok ako na vode, včera som sa skoro povracala, tak som si kúpila test a vyšiel mi takto, že ten pásik neg a ten comfort je tam výraznejšia ružová čiarka nechápem už 🤔 prečo comfort skoro pozitívny a pásik je neg keď sú to rovnaké značky Drmax mate aj vy takú skúsenosť? Už som z toho na nervy 🤮
@elizabeth_eli123 aha tak to áno,aj kvôli chrbtici potom je asi lepšie rodiť sekciou,no a potom ak si bola v celkovej vieš do čoho ideš,👍tak dúfam že kým budeš rodiť budem tehotná aj ja🤗😂
@beruska1108 mne sa tiež zdá ten spodný silnejší ✊a špinenie môže byť uhniezdenie ☺️
@jaruska_12 to mi je ľúto 😌 ale neboj raz sa to podarí aj keď to nie je útecha 😌

@beruska1108 tak uvidíš,ak bude meškať skús opäť ✊