icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
22. aug 2020

@beruska1108 tak uvidíš,ak bude meškať skús opäť ✊

simoad
22. aug 2020

@sunny15 to fakt? To aké testy sú potom.v pondelok kúpim nieco iné.

popuska
22. aug 2020

@simoad ja som vo stvrtok pridala pepino 3 dni meskajuce kramy a uz pekna ciarka..ale tiez sa mi tam daco mari..skus iny testik

popuska
22. aug 2020

@ancovicka21a hej asi ano.. tak snad bude vsetko v poriadku..z buduceho noveho taru zatial citit sok ale uz vcera vsetko planoval..rozpocty robil a ze najviac sa boji ze zlyha ako zivitel..zlaty je😁ja skusam teraz na rychlo pripravovat moju rodinu na to nech si ho oblubia a potom ked uz vykukne brusko povieme ze sme tehotní..teraz to asi este neni vhodne.asi by infarkt dostali
Ale aspon viem ze mij byvaly bol asi na chybe a pritom ma nechal kvoli tomu ze som nemohla otehu..paradox toto.

zuza3210
22. aug 2020

Nikdy som nemyslela ze sa budem pýtať na testy ale predsa .. je už prosím ovulacne test pozit ? Silná čiarka je len mi príde tenšia , preto otázka.. Dalujem

noemikatka
22. aug 2020

@zuza3210 myslím že áno a ak by aj nebol večer bude 100% dnes sa snazte držím ✊😊

simoad
22. aug 2020

@popuska keď do utorka nič tak skúsim ten pepino

axa123
Autor odpoveď zmazal
viikkki
22. aug 2020

@axa123 pozitívne, držím palce aby čiarka silnela vyzerá to nádejne koľko dní máš do MS?🍀

axa123
22. aug 2020

@viikkki ahoj ...cca týždeň ...no dúfam že je...po dvoch rokoch snaženia

elizabeth_eli123
22. aug 2020

@sunny15 este nevieme nechce sa ukazat 😊 no skrz migreny idem cisarskym a do celkovej narkozy 😔
@ancovicka21a medzi nami je len taky maly rozdiel 😊 🥰 wau no hlavne ze je vsetko ok 🙂 mne to nejako zle pocita dr. Lebo podla menzesu uz by som mala byt 22tt ale som 20tt. Kedze ovulku som mala velmi neskoro 🤷‍♀️

sunny15
22. aug 2020

@elizabeth_eli123 hmm vieš čo ,ja som šla tiež sekciou,ale mala som spinalnu anestézu,no a na moje prekvapenie absolútne nič mi nebolo a aj anesteziologicka mi odporučila aj napriek mojim obávam a migrény práve spinal,lebo to je iná "káva"ako epidural...skôr mi neodporúčala celkovú anestézu,no a bola som taká rada že až,aj keď mi napichnut spinal vedeli len na 3krat bola to úľava od kontrakcií ktoré som už mala pár hodín.Ale hlavne videla som malého hneď,dlho som necítila bolesť po sekcii a keď som začala cítiť hneď do mňa pchali od bolesti novalgin aj analgin do infuzky.o2hodinky po mne doniesli na jisku babu ktorá bola pre akútnu sekciu v celkovej,keď sa prebudila na izbe okamžite vrieskala od bolesti,lebo po celkovej sa prebudis do bolesti,toto je mínus,dlho plakala a ani na bábo sa nepýtala tak ju to bolelo😌 už ti povedali že na 100Pro ideš sekciou a celkovou?

elizabeth_eli123
22. aug 2020

@sunny15 ja nemôžem ísť spinal lebo mam vysunute platničky. Takže nemôžu pichať. No tak na 80percent idem rezom a do celkovej. Ja uz som dva krat bola pod narkozou. Viem ze sa clovek budi do bolesti ale tiez ma hned napichali aby nebolelo.

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
zuza3210
22. aug 2020

@noemikatka och dnes sa nedá bohužiaľ .. skúsili sme včera a hádam zajtra 🙂

bakita24
Odpoveď bola odstránená
beruska1108
23. aug 2020

Ahojte tak dneska som zase skúsila testik. Foto troska upravená. Prvý včerajší druhy dnešný. Len baby od piatku spinim a zajtra podľa dátumu mam dostať ms. Ovu neviem kedy bola. Na teste s ami zdá malý duch. Co poviete

danikol
23. aug 2020

@beruska1108 na obidvoch je duch len na tom spodnom je o daco silnejsi skus o 2 dni testovat🙂drzim palce

beruska1108
23. aug 2020

@danikol ďakujem a myslíš ze to špinenie je normálne?

ancovicka21a
23. aug 2020

@sunny15 tak urcite dam vediet 😉
@popuska hlavne nech ti je drahy oporou a postara sa o vas..a bude vas lubit,to je najdolezitejsie ❤ hehe a byvalemu sa mozes do ksichtu vysmiat 😝
@elizabeth_eli123 tak ja som otehu hned na dalsi cyklus po tebe 🙂 kedy mas vyratany termin?

jaruska_12
23. aug 2020

@sunny25 mrcha dnes dorazila 😪

jaruska_12
23. aug 2020

@vifonik ja som akurát dnes dostala , som sklamaná a ty si ako na Tom ? 🙂

elizabeth_eli123
23. aug 2020

@ancovicka21a termin mam 30.12. Podla doktora. Mne to vychadza az na polku januara 🙂

danikol
23. aug 2020

@beruska1108 ak nie je silnw myslim si ze je ok

simik7192
23. aug 2020

Ahojte, dnes mi mešká ms už 2 deň, mám bolesti ako keď na MS, zaludok ako na vode, včera som sa skoro povracala, tak som si kúpila test a vyšiel mi takto, že ten pásik neg a ten comfort je tam výraznejšia ružová čiarka nechápem už 🤔 prečo comfort skoro pozitívny a pásik je neg keď sú to rovnaké značky Drmax mate aj vy takú skúsenosť? Už som z toho na nervy 🤮

sunny15
23. aug 2020

@elizabeth_eli123 aha tak to áno,aj kvôli chrbtici potom je asi lepšie rodiť sekciou,no a potom ak si bola v celkovej vieš do čoho ideš,👍tak dúfam že kým budeš rodiť budem tehotná aj ja🤗😂

sunny15
23. aug 2020

@beruska1108 mne sa tiež zdá ten spodný silnejší ✊a špinenie môže byť uhniezdenie ☺️

sunny15
23. aug 2020

@jaruska_12 to mi je ľúto 😌 ale neboj raz sa to podarí aj keď to nie je útecha 😌

sunny15
23. aug 2020

@simik7192 ahoj a bol test robený z jedného moču?

sunny15
23. aug 2020

@axa123 vyzerá že je pozitívny,skús opäť a bude tam silnejšia čiarka.