Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@axa123 gratulujem a drzim palce
@eduvalia je to asi aj o značke podľa mňa ale ja keď kupujem do prúdu moču tak stále ho robím do nádobky, lebo raz sa mi stalo že sa test z nehodnotil že vsiaklo viacej moču ako malo, tak od vtedy to robím iba tak.. A čo sa týka testu na tom prvom je tiež niečo ale na tom druhom ružovom je toho viac tak asi viacej farbiva tam je keď bol drahší alebo neviem ale budem testovať až niekedy v utorok pre istotu aby som si nerobila nádeje že sa to podarilo 👶
@elizabeth_eli123 uvidis sama 😉 ale taky datum 1.1 tiez nie je na zahodenie 😀
@sunny15 silno drzim prsty a posielam tehotenske bacily 🥰🥰🥰
@ancovicka21a presne tiez nie je zly uz uvodime ci bude nejaka sanca normalny porod alebo len cisarsky.
@elizabeth_eli123 vďaka moja❤️
@elizabeth_eli123 ja to u seba tiez vidim na cisarsky,i ked by som nerada..ale tak uvidime,to mame este obe dost casu 😉
ozaj baby,pamatate na tych "mojich" bocianov?tak oni tento rok nemaju mlade 😢 mali dve vajicka,ale nevyliahli sa ☹ tak velmi mi to je luto,ked ich vidim..
@jaruska_12 ja som dostala v sobotu, meškali 5 dní a predsa prišli
@vifonik aj ja som dostala aké v nedeľu no snáď sa nam to tento cyklus podarí 💗💗💗💗
@ancovicka21a vaaazne?? Ako vies?
@elizabeth_eli123 no lebo vajicka boli vyhodene z hniezda..asi ked boli v juni tie dazde,tak sa asi podchladili alebo co..tetusa,co byva tesne pri hniezde vravela,ze ked ich hadzala do kosa,tak si aj poplakala ☹ ale tak o rok sa snad budeme tesit z bocianicat zase ❤
@danieladunaj vidno tam čiarku druhú ❤️
@danieladunaj vidno👍
@ancovicka21a o rok už drobcovi budeš ukazovat bociany,ktoré ťa označkovali
@sunny15 ano,aj to 😀
@axa123 krasne pozitivny gratulujem uz ti mešká?
Tak baby,tento mesiac je divný 🤷Ovulacny výtok bol na 6dc ešte trošku s krvou a potom celý 7-8dc brutaaaal veľa vytoku ako vaječný bielok,no a 9dc tiež trošku 😎ešte na 7dc som mala slabú bolesť naľavo ako pri ovulke ešte som si vravela že do ovu mám ešte asi 3-4dni,potom na 10-11dc bolo sucho alebo len biely hustý výtok ale na 11dc nakoniec som mala bolesť podbruška ako pri silnej ovulke a tiež aj kríže,normálne neviem kedy bola ovu🥴či okolo 8dc podľa vytoku,ale prečo potom tie bolesti na 11dc🤷
@sunny15 toto podobné sa stáva aj mne 🤔

Takže dnes ráno takto ďakujem baby