Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@noemikatka ešte nie ale vyzerá to sľubne
@jarkam721 ja sim ho raz mala a ukazal mi to isté čo tebe skus inu znacku testu ✊✊✊
@sunny15 ja to mávam často preto som casto aj zmetena🤔🙈🤣
@viikkki aj na som už nad týmto rozmyslala veľa krát pretoze samotná ovu v ten keď nastane by mal byť vytok ako voda 😉 a nie ako vajecny bielok 🙈
@noemikatka a co ti nakoniec ukázal iný test?
@noemikatka ja už tomu celému nerozumiem, partner má novú prácu tak nemôžme byť každý deň spolu a dnes som sa skoro rozplakala že sme presvihli ovu🤦♀️už mi šibe z toho (dám vám sem aj foto ako rastie BT) 22 som mala výtok ale nenatahoval sa ako kaša 23 už ho bolo viac aj bol viac vodovy a 24 ako bielko a bol strašne klzky, včera sa nasťahoval ale to už len pri styku no a dnes je už znova ako kaša, bolel ma dneska ale aj pravý vaječník a podla výpočtov by som mala mat ovu 27teho a 28...
Čítam sledujem Vas tu. 🙂 Je dosť ťažké sa riadiť len podľa hlienu. Najlepšie svoje telo poznať. Mne pomohla rozoznať trosku viac poznať tato metoda https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
Ale tuto metodu treba praktizovať tak že počas toho obdobia sledovania hlienu nemať pohlavny styk. Lebo potom sa vlastne skresluju vysledky. Pozorovanie hlienu. Najlepsie niekoľko mesiacov sledovat svoj cyklus.
Ale z mojej skusenosti by som sa neriadila iba sledovanim hlienu.
@elizabeth_eli123 ja tomu nechápem takže som mala ovulaciu keď som mala ten "bielkovy výtok"? Alebo ten vysoko plodný hlien(bielkovy) je aj pred ovulaciou? 😞
@viikkki vodnaty je predzvesť ovulacie cize ked bol po nom ako vajecny bielok klzky, priehladny a natahovaci vtedy je vysoko plodny.
Baby a neskúšali ste jonasovu kalkulačku?
Ahojte baby, ja tento cyklus nič 😓 prišla ms tak som sa rozhodla že naše snaženie trošku zlepšíme Jonasovou metódou, máte skúsenosti? Čítala som že niektorým to veľmi pomohlo je to pravda?
@viikkki Ja som ovulku vždy mala keď bol ťahavy hlien-ako vaječný bielok,občas bol aj krvavy,to sa stane keď praskne folikul a vyplaví sa aj krv,no plus len vtedy som mala bolesť v podbrušku a krížoch,aj v boku.mala som to takto potvrdené aj usg aj testom aj By vtedy som sa naucila spoznávať svoje telo vo fázach cyklu..teraz jediný raz som mala hlien 2dni a bolesť miernu (7-8)DC a potom na10-11dc žiaden výtok len bolesť
@viikkki prečo si robíš ovulacny test keď vieš ze si 5dpo?🤔
@beruska1108 len tak som ho skúsila pretože mi ostal posledný a preto lebo podľa výpočtov som mala mat ovu dnes ale podľa výtoku, bolesti a jonasovej kalkulacky v pondelok 😌preto len tak zo zvedavosti

@viikkki
@noemikatka no tak aspoň niesom sama,ale toto som nezvykla mať,vždy som mala výtok aj bolesť spolu🤷