icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
25. aug 2020

@viikkki
@noemikatka no tak aspoň niesom sama,ale toto som nezvykla mať,vždy som mala výtok aj bolesť spolu🤷

axa123
25. aug 2020

@noemikatka ešte nie ale vyzerá to sľubne

jarkam721
26. aug 2020

Ahojte. Mate nejaké skúsenosti s testom značky baby top test? Mne to ukazuje akúsi machulu/tieň . Test už bol suchý.

noemikatka
26. aug 2020

@jarkam721 ja sim ho raz mala a ukazal mi to isté čo tebe skus inu znacku testu ✊✊✊

noemikatka
26. aug 2020

@sunny15 ja to mávam často preto som casto aj zmetena🤔🙈🤣

viikkki
26. aug 2020

@sunny15 no ono ten výtok ma byt vraj pár dní pred ovulaciou tak neviem podla mňa si mala ovulaciu na 11dc keď si mala aj tie bolesti 😕

noemikatka
26. aug 2020

@viikkki aj na som už nad týmto rozmyslala veľa krát pretoze samotná ovu v ten keď nastane by mal byť vytok ako voda 😉 a nie ako vajecny bielok 🙈

jarkam721
26. aug 2020

@noemikatka a co ti nakoniec ukázal iný test?

viikkki
26. aug 2020

@noemikatka ja už tomu celému nerozumiem, partner má novú prácu tak nemôžme byť každý deň spolu a dnes som sa skoro rozplakala že sme presvihli ovu🤦‍♀️už mi šibe z toho (dám vám sem aj foto ako rastie BT) 22 som mala výtok ale nenatahoval sa ako kaša 23 už ho bolo viac aj bol viac vodovy a 24 ako bielko a bol strašne klzky, včera sa nasťahoval ale to už len pri styku no a dnes je už znova ako kaša, bolel ma dneska ale aj pravý vaječník a podla výpočtov by som mala mat ovu 27teho a 28...

viikkki
26. aug 2020

BT merana od 21.8. Hneď po prebudení

elizabeth_eli123
26. aug 2020

Čítam sledujem Vas tu. 🙂 Je dosť ťažké sa riadiť len podľa hlienu. Najlepšie svoje telo poznať. Mne pomohla rozoznať trosku viac poznať tato metoda https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
Ale tuto metodu treba praktizovať tak že počas toho obdobia sledovania hlienu nemať pohlavny styk. Lebo potom sa vlastne skresluju vysledky. Pozorovanie hlienu. Najlepsie niekoľko mesiacov sledovat svoj cyklus.
Ale z mojej skusenosti by som sa neriadila iba sledovanim hlienu.

viikkki
26. aug 2020

@elizabeth_eli123 ja tomu nechápem takže som mala ovulaciu keď som mala ten "bielkovy výtok"? Alebo ten vysoko plodný hlien(bielkovy) je aj pred ovulaciou? 😞

elizabeth_eli123
26. aug 2020

@viikkki vodnaty je predzvesť ovulacie cize ked bol po nom ako vajecny bielok klzky, priehladny a natahovaci vtedy je vysoko plodny.

viikkki
26. aug 2020

Baby a neskúšali ste jonasovu kalkulačku?

jazlyn
26. aug 2020

POZOR!! Baby ktore byvate v UK nekupovat tesco tehu Testy toto je moj no one stop negativny
Zajtra cakam Ms som si ista ze tehotna Niesom
A citala som recenzie ktore niesu dobre no to som si precitala az ked som si test urobila 🤦‍♀️

dbs2014
27. aug 2020

@viikkki skúšala ale nám to nevyšlo zatiaĺ

viikkki
27. aug 2020

@dbs2014 my ideme skúšať od budúceho mesiaca lebo ako som si aj mysela že ovu bola 24teho aj podľa toho to tak vyšlo, pravdepodobne je to dobre zladené s mojim cyklom 😊

simik7192
27. aug 2020

Ahojte baby, ja tento cyklus nič 😓 prišla ms tak som sa rozhodla že naše snaženie trošku zlepšíme Jonasovou metódou, máte skúsenosti? Čítala som že niektorým to veľmi pomohlo je to pravda?

messue
Autor odpoveď zmazal
heliet
27. aug 2020

@jazlyn Mojej kamarátke vyšiel test takto isto a deň prd dostaním ms skončila na pohotovosti s niekoľko cm veľkou cystou, , ktorú bude treba odstrániť a ktorá jej mierne hcg zvýšila. Takže test nemusí ukazovať falošné výsledky, ale zvýšené hcg nemusí byť len z tehotenstva...

sunny15
27. aug 2020

@viikkki Ja som ovulku vždy mala keď bol ťahavy hlien-ako vaječný bielok,občas bol aj krvavy,to sa stane keď praskne folikul a vyplaví sa aj krv,no plus len vtedy som mala bolesť v podbrušku a krížoch,aj v boku.mala som to takto potvrdené aj usg aj testom aj By vtedy som sa naucila spoznávať svoje telo vo fázach cyklu..teraz jediný raz som mala hlien 2dni a bolesť miernu (7-8)DC a potom na10-11dc žiaden výtok len bolesť

dbs2014
27. aug 2020

@viikkki tak držím palce ✊🙂 nech sa čím skôr zadarí😉

jazlyn
27. aug 2020

@heliet
Nedavno som bola .. na vysetreni cystu nemam

viikkki
27. aug 2020

@dbs2014 ďakujeme aj vám 😊❤️

dbs2014
28. aug 2020

@viikkki

evita1233
28. aug 2020

@jazlyn takéto podobne sú aj clearblue tu na SK až vlastnej skúsenosti viem, že robia tiež falošné +...

viikkki
28. aug 2020

Baby mali ste niektorá 5dpo takýto ovulacny test? 😕

viikkki
28. aug 2020

Toto je po vyschnuti, viem ze je negatívny ale aj tak sa mi zdá ta čiarka dosť silná

beruska1108
28. aug 2020

@viikkki prečo si robíš ovulacny test keď vieš ze si 5dpo?🤔

viikkki
28. aug 2020

@beruska1108 len tak som ho skúsila pretože mi ostal posledný a preto lebo podľa výpočtov som mala mat ovu dnes ale podľa výtoku, bolesti a jonasovej kalkulacky v pondelok 😌preto len tak zo zvedavosti