Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja to tam vidim 🙂
@metoyou12 ono najlepšie je robiť jeden druh testu, tam pekne vidíš či čiarka silnie ... ty ich máš veľmi rôznorodé, takže z toho nemôžeš usudzovať, že ti čiarka nesilnie ... lebo každý druh testu môže mať inú intenzitu zafarbenia .... takže buď kúp nejaký, ktorý si už robila a tie dva potom porovnaj ob deň, lebo HCG sa zdvojnásobuje každé dva dni
alebo kúp tu od @rybkaa napríklad 😉
Ahojte tak vcera mi dr. pichol vyvolavacku, lenze chcem sa opytat dnes rano ked som sa utrela tak som mala na papieri taky neviem ci to mozem nazvat ze vytok lebo bolo to uplne biele a konzistenciu to malo ako jemny tvaroh.. Mate z vas niektora s takym niecim skusenost co by to mohlo byt? Dakujem ☹
Ako uz 3 dni ma pobolieva podbrusko ale na sone ami krvi nenolo nic a vcera vecer somyslela ze mi roztrhne brucho pri vakecniku krce a dnes nic iba test je takyto
Dievcata,prosim poradte mi. Vcera som si robila test,mrska mi meska treti den. Vcera mi vysiel duch a dnes som bola zvedava a urobila som si znovu (30 dc) a nevidno nic. Neviete co to znamena? Pouzila som Rapi clear. Dakujem
No baby tak dnesny ov. Test je o viac ako polovicu bledsi od toho vcerajsieho..

Ahojte, mám otázku. Asi 3 roky som brala antikoncepciu Maytalon. V novembri som ju vysadila 8.11.2014 som dostala menštruáciu. Ďalšiu som dostala o 40 dní teda 40 DC t.j. 17. decembra. 5.01.2015 sme s manželom spolu spali bez ochrany ale prerušovane, druhykrat sa neumyl ani nevymočil. Je 26 januára a ešte nemám menštruáciu, všetky tehotenské testy až na prvý robený 13.1.2015 vyšli úplne negatívne, na tomto jednom bol nejaký duch. Lenže je 26.1.2015 a ja stále nemám menštruáciu ani výrazné príznaky. Viem, že to môže byť z vysadenia antikoncepcie ale navyše mám už tretí týžden zvýšenú teplotu, najprv to bolo ráno potom večer a z krvi u všeobecného vyšlo všetko v poriadku. Či som mala 05.01.2015 ovuláciu netuším nakoľko som brala dlho antikoncepciu ani neviem ako vyzerá. Prosím nepozná niekto podobný prípad?