icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

noemi1988
27. jan 2015

Ahojte, mám otázku. Asi 3 roky som brala antikoncepciu Maytalon. V novembri som ju vysadila 8.11.2014 som dostala menštruáciu. Ďalšiu som dostala o 40 dní teda 40 DC t.j. 17. decembra. 5.01.2015 sme s manželom spolu spali bez ochrany ale prerušovane, druhykrat sa neumyl ani nevymočil. Je 26 januára a ešte nemám menštruáciu, všetky tehotenské testy až na prvý robený 13.1.2015 vyšli úplne negatívne, na tomto jednom bol nejaký duch. Lenže je 26.1.2015 a ja stále nemám menštruáciu ani výrazné príznaky. Viem, že to môže byť z vysadenia antikoncepcie ale navyše mám už tretí týžden zvýšenú teplotu, najprv to bolo ráno potom večer a z krvi u všeobecného vyšlo všetko v poriadku. Či som mala 05.01.2015 ovuláciu netuším nakoľko som brala dlho antikoncepciu ani neviem ako vyzerá. Prosím nepozná niekto podobný prípad?

misha666
27. jan 2015

@noemi1988 urob si znova test 😉

metoyou12
27. jan 2015

Tak teda som nevydržala a toto je dnešný 🙂 ale na to že som 31dc je to stále slabé...

petra212
27. jan 2015

@metoyou12 tak dúfajme, že zosilnie 🙂

lucka8787
27. jan 2015

Ja to tam vidim 🙂

metoyou12
27. jan 2015

@petra212 som si povedala že ak vydržím tak až piatok robím další :D chcela som digi ale v 3och lekárňach ho nemali, aspoň ušetrím :D
@lucka8787 aj ja,lenže stále to ešte nemusi byt baby :(

petra212
27. jan 2015

@metoyou12 ono najlepšie je robiť jeden druh testu, tam pekne vidíš či čiarka silnie ... ty ich máš veľmi rôznorodé, takže z toho nemôžeš usudzovať, že ti čiarka nesilnie ... lebo každý druh testu môže mať inú intenzitu zafarbenia .... takže buď kúp nejaký, ktorý si už robila a tie dva potom porovnaj ob deň, lebo HCG sa zdvojnásobuje každé dva dni

alebo kúp tu od @rybkaa napríklad 😉

rybkaa
27. jan 2015

@metoyou12 ak potrebuješ, napíš IP 🙂
ďakujem ti @petra212 🙂

petra212
27. jan 2015

@rybkaa rado sa stalo 🙂 kvalita je kvalita 😉

veronikax
27. jan 2015

@petra212
@rybkaa
suhlasim s kvalitou ;)

rybkaa
27. jan 2015

@veronikax ďakujem 🙂 robím pre vás maximum a som rada, že ste spokojné, kočky 🙂

veronikax
27. jan 2015

@rybkaa este ked som ta nepoznala...som mala tie ruzove cinske testy ovu ;) aaa tam som mala vela dni...skoro pozitivne 🙂) No na tvojich skoro ciarku nebolo vidno...a zrazu bum ;))) ciariska jak salena 🙂)(

rybkaa
27. jan 2015

@veronikax ach jaj, tie som mala ono času aj ja, no čistá katastrofa, podľa nich som ovulovala 2 týždne 😀

veronikax
27. jan 2015

@rybkaa preto som velmi spokojna s tvojimi ;) ukazkove testiky ;)

rybkaa
28. jan 2015

@veronikax zlata si ďakujem 🙂

laauraa
28. jan 2015

Ahojte tak vcera mi dr. pichol vyvolavacku, lenze chcem sa opytat dnes rano ked som sa utrela tak som mala na papieri taky neviem ci to mozem nazvat ze vytok lebo bolo to uplne biele a konzistenciu to malo ako jemny tvaroh.. Mate z vas niektora s takym niecim skusenost co by to mohlo byt? Dakujem ☹

ladore
28. jan 2015

Dievcata je tento ovu test poz.podla vas?

petra212
28. jan 2015

@ladore negatívne
Ovu test je pozitívny ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako čiarka kontrolná. Tvojmu ešte kúsok chýba.
Vyzerá to, že sa už blíži, takže pozitívny by mohol byť tak zajtra, najneskôr pozajtra.

ladore
28. jan 2015

Ako uz 3 dni ma pobolieva podbrusko ale na sone ami krvi nenolo nic a vcera vecer somyslela ze mi roztrhne brucho pri vakecniku krce a dnes nic iba test je takyto

redlola
28. jan 2015

@ladore este je to otazka par hodin, dna-dvoch. ja som vzdy okolo ovu testovala dvakrat denne, doobeda aj poobede. ved nic sa nestane, ked sa budete k sebe tulit aj dnes aj zajtra ;)

veronikax
28. jan 2015

@ladore este nie je pozitivny ;) No my sme pravovali vi velkom....uz ked bol taky testik ;)) Aby sme nahodou nieco nezmeskali ;) na druhy den som uz mala poriadne pozitivny testik ;)

evka64
28. jan 2015

Dievcata,prosim poradte mi. Vcera som si robila test,mrska mi meska treti den. Vcera mi vysiel duch a dnes som bola zvedava a urobila som si znovu (30 dc) a nevidno nic. Neviete co to znamena? Pouzila som Rapi clear. Dakujem

janaochi
28. jan 2015

@evka64 treba fotku oboch testov, či to včera náhodou nebol len duch. Akú farbu to malo?

evka64
28. jan 2015

@janaochi noo včera to bol duch, taký slabulinkoružový, som ten test už vyhodila. Dnes nevidím nič, až ked riadne prižmurim oko tak sa tam zamyhne taká veeelmi jemná čiarka, ale skôr to vyzera ako nič.

kudusko
28. jan 2015

@evka64 rapiclear uz nikdy nerob kup si bud tu od bab alebo v lekarni test dr.max 🙂

evka64
28. jan 2015

@kudusko dakujem, to je moje prve testovanie, tak som nevedela a v lekarni nic ine nemali 🙂

ladore
29. jan 2015

No baby tak dnesny ov. Test je o viac ako polovicu bledsi od toho vcerajsieho..

laauraa
29. jan 2015
petra212
29. jan 2015

@laauraa
vyzerá to, že budeš mamina 🙂 blahoželám

22lucina22
29. jan 2015

Ahojte. Co si myslite o mojich testoch mam dva dni do ms. Pvre dva su robene vcera a spodny dnes rano. Vidite tam aj vy //???