Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki aha myslela som ze vieš naisto že už bola ovu 🙂 možno ešte len príde
@viikkki aj ja som pred ms aj týždeň takýto ovu test mala uz viac krat aj silnejší aj keď ne pozitivny 🤦♀️
No ved uvidím baby ale nejak sa mi nechce veriť ze ovu by ešte len mala byť 🤨budeme teda pre istotu pokračovať v snažilkovaní až do MS
@celtic1888 nie 😔
Baby mam na vás takú otázku, na 6dpo som mala aj v noci keď som si ľahla z jedného boku na druhý alebo pri prudkom pohybe aj pri kašľani, stikutani ma strašne bolelo podbrusko, mohlo ísť o uhniezdovanie lebo dnes 7dpo už nič také nepociťujem a ani na 5dpo som nič také nemala
Ženy ahojte 🙂 otázka.. Mali ste niektorá ovulacne krvácanie? Ak áno trvalo aj celý deň a jasno červená krv? Priznaky mi prišla na ovulaciu a potom na druhý deň som normálne akoby menstruovala a druhy deň nič.. Biely výtok.. Aplikácia píše deň do menštruácie ale príde mi ze bola riadne posunutá ovulácia až tento týždeň v stredu, štvrtok krvácanie a doteraz zas nič.. Dr max testy Vám inak duchovali?
@vladka2503 na tu ovalaciu a ohľadom toho ti neviem odpovedať ale mne duchovali Dr max testy ☹️
@vladka2503 ja som na ovulku mala par kvapiek krvi ale len jedno razovo po utreti na toaletnom boli take 3 kvapky. Potom az pocas uhniezdenia znova tak parkvapiek uplne malinkych. Mne dr. Max testy nikdy neduchovali. Ked som nebola tehu tak nic. Ked som bola tehu tak ukazali pekne.
@celtic1888 nie
@viikkki mohlo to byt vsetko a nic... vydrz a uvidis.
A kedy si robila tie testy ked ti duchovali? Pred, alebo az napriklad po tyzdni ked ti vynechala menstruacia? Tehu test sa ma robit az 1-2 tyzdne po vynechani MS. Duchovali po zaschnuti, alebo hned ako si ich urobila?
@javiemneviem krasna ruzova🙂
@danikol kiežby to bola pravda. Snáď bude len silnieť.
@javiemneviem toto uz nieje ziaden duch ale pekna ciarka , gratulujem🙂
@javiemneviem
@celtic1888 baby čiarocka je tam 👍držím palce
@celtic1888 nie je to kanalik pretoze je do ružová uz ti mešká ms alebo ?
@noemikatka praveze MS mam.dostat az 7.9. Ale robila som.si este jeden a tam uz nic nieje 🙂
@celtic1888 tieto testy zvyknú ukázať až keď je vyššia hladina Hcg, testuj rovnakou značkou aby si videla ci čiarka silnie 🙂
@jazlyn ďakujem 🙂 teraz večer je už silnejšia. Po dvoch rokoch testy biele ako sneh a teraz sa z toho nejako neviem spamätať 🙂
@viikkki dakujem rano vyskusam tu znacku co som robila rano
@viikkki aj ja vidim len nechcem strasit mne raz mamatest ukazal tiež takú istú a nebola som

@viikkki ahoj mne sa zdá tiež že ťa čiarka je dosť silná 😊 držím palce