Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@noemikatka
@sunny15 mne 2tehu mama test potvrdil a teraz cca.2mes. dozadu mi spravil krasne čiarky a bolo biochemické... Cize za mna uz iba DIGITÁLNY test s ukazovateľom týždňa a pekne az v 1den meskajucej mrchy. Aj ked viem sama,ake je to takze odolat a netesnut si skor, treba na to skusit nemysliet a do mrchy zamestnat mysel niečím iným
@javiemneviem krasne testy gratulujem ❤️
@javiemneviem no vidis ..gratulujem😊
@javiemneviem Blahoželám 🥰🍀
@lienka3110 ja vidím čiarky na oboch 🙂
@javiemneviem ja si nechcem dávať zbytočne nádeje.. Mam pcos.. A už sa pokúšame skoro dva roky ale tiež tam tie čiarky vidím, dokonca naživo sú ešte viditelnejsie... Ťažko je to usúdiť keďže môj menzes je taky rozhádzany že ani neviem ci mi mešká ci nie... Skúsim ešte zajtra spraviť test.. Tieto sú zo včera a z dnes
@lienka3110 pekne čiarky
@noemikatka ahoj, k tvojmu testu: mohlo ísť o biochemické tehotenstvo, alebo aj cysta môže zrobiť taký test...Samé od seba to hcg nevyskočí.
@lienka3110 veľmi držím palce. Ja som tiež mala pcos. Po schudnuti nejako zmizli a tiež dva roky snaženia. Dnes mi doktorka z krvi potvrdila tehotenstvo. Treba veriť. Všetkým sa nám raz podarí priniesť domov zdravý uzlíček, verím tomu 🙂
@javiemneviem tiež by som chcela schudnúť ale ja nemám pevnú vôľu, ale ze absolútne žiadnu.. Nejem veľa len sa to proste na mňa nabaluje.. Dúfam, že ta čiarka bude silniet.. Určite spravím test aj zajtra, a dúfam ze budem mat podobný príbeh ako ty... A gratulujem samozrejme nech všetko dobre dopadne 🍀
@messue a od vtedy si znovu test nerobila? U gyn si nebola?
@heliet bola som u dr. A nič stoho povedal 🤔
@messue jak tak no ak by si skusila znovu test cisrka by mala byt uz mega silná ale tak drzim palce
@lienka3110 budem na teba myslieť a to srdca prajem nech to vyjde a stretneme sa v majovkach 2021 🙂
@javiemneviem ani nevieš ako si ma povzbudila.. Zatiaľ o tom nevie ani manžel, nechcem dávať zbytočne nádeje ani sebe ani jemu ale modlím sa aby to vyšlo 🙏 ešte raz ďakujem za tvoje povzbudivé slová, potom napíšem ako som dopadla ak ti to nebude vadiť... Ešte taka mini otázka... Boli ma v podbrušku nejak tak ako keby mal prísť menzes, je to normálne? Mala si to aj ty?
@lienka3110 ano 🥰 drzim palce 🙂
@linsss naozaaaaj? Ja stále tomu nejak neverím ale ďakujem za podporu ❤️
@lienka3110 naozaj 💜 vobec nie je zaco dakovat 💜
@lienka3110 áno boli má v podbrušku. Ja som mala predvčerom dostať MS, bolesti ale sú taký mix trosku ako pred MS a trosku ako keby som bola zdola prechladena. Tak nejako sa zo strieda. Ale u každého to podľa mna môže byt iné. Určite nápis ako si dopadla. Dúfam v to najlepšie. 🙏❤️
@lienka3110 ja myslím že to tmavne 🙏

@sunny15 ja mama testom neverim ale ty práve tehu mozes byt keď tak skús iny test ✊