icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
7. sep 2020

@viikkki skús zajtra mamatest. Mne vždy dobre ukázal. Na ňom už bola druhá čiarka a na iných nič...držím palce

viikkki
Autor odpoveď zmazal
viikkki
8. sep 2020

@mirkasan čiarka slabne takže to bude asi biochemko 😢, ale neviem prečo dnes ráno som mala priesvitný natahovaci výtok taky hustejši ale niečo podobné ako pri ovulke 😕neviete čo to môže byť? 😔

linsss
8. sep 2020

@viikkki treba testovat rovnake znacky 🙂 kazda znacka testu obsahuje ine.mnozstvo farbiva 🙂 skus si kupit mama test a ten otestuj 🙂

mirkasan
8. sep 2020

@viikkki a ten vrchný mamatest je ten prvý, ktorý si robila 6sep?

mirkasan
8. sep 2020

@viikkki presne ako radi linsss, rob len jednu značku aby si videla rozdiel. Ja na mamateste pekná čiarka a na toptest nič, dalsia znacka- slabá čiarka.

mirkasan
8. sep 2020

A ten výtok neviem, tiež ho mám. Ráno ho bolo teda dosť trochu do zlta. A stále cítim také mokro 🤷

viikkki
8. sep 2020

@mirkasan hej presne taký trocha do žlta, koľko dní máš do MS?... Ja mávam pred MS výtok ale iba taky mliečny 🤷‍♀️

viikkki
8. sep 2020

No ďakujem baby skúsim testnut v piatok

zara1357
8. sep 2020

Tie mamatesty su spolahlive,aspon za mna urcite👍 potvrdili mi obe tehu a žiaľ aj biochemko

viikkki
8. sep 2020

@mirkasan áno

mirkasan
8. sep 2020

@viikkki tak ten dnešný ani nerieš. Vždy porovnivaj rovanku značku.

mirkasan
8. sep 2020

@viikkki ešte 4 dni. Áno, tiež mávam klasický biely, a nie soplovy a tak veľa 😂

mirkasan
8. sep 2020

@zara1357 tiež s ním mám dobré skúsenosti. Ja som pri prvom používala gravitest. Ale je to to isté, len iný obal . A v graviyesre boli 3 a stali okolo 1,80

sunny15
8. sep 2020

@viikkki neporovnavaj 2rozne značky testov,len jeden druh,napr.mamatest

sunny15
8. sep 2020

@viikkki ja mávam taký výtok pred menzesom

lowndes
8. sep 2020

@viikkki ja tiez cakam ci nam to vyslo..je to na nervy...ale este mam asi skoro na testovanie..ani sama neviem...ale ty mas tu ciarovku uplne viditelnu takze podla mna si..kedy chces (budes) najblizsie testovat??

lowndes
8. sep 2020

@celtic1888 ahoj.kedy ides na gyn??

viikkki
8. sep 2020

@lowndes no len ci tie čiarky niesu z toho ze jem veľa C vitamínu čítala som vraj to tiež môže robiť čiarky ale príde mi to ako blbosť tak neviem 🤷‍♀️... A aj preto sa obávam lebo mam ešte týždeň do MS 😏, síce nemám nafúknuté brucho ako keby idem robiť ale tak uvidíme 😂🤦‍♀️v piatok budem najbližšie testovat 🍀🍀 držím aj tebe palce 🍀🍀

lowndes
8. sep 2020

@viikkki ja mam tiez mat ms o tyzden...a test cisty zatial :/

simik7192
9. sep 2020

Ahojte, bola už ovulácia alebo nie? Už som z toho na nervy 🤨 pekne stúpla teplota, čo som si myslela že už mám asi po ovulacii, a teplota klesla a sa za dva dni drží, a hlien mám ale taký ako keby kasovity ale malo a taky natahovaci už bol 🙁prosím poraďte

celtic1888
9. sep 2020

@lowndes ďakujem 🙂 budem držať palčeky abo ano 💜

celtic1888
9. sep 2020

@lowndes a na gyndy sa chystam 21.9. 🙂

sunny15
9. sep 2020

@simik7192 však ovulka už bola,pred tým stupne Bt, po ovulke klesne

simik7192
9. sep 2020

@sunny15 a kedy bola 11dc alebo 12? 🤔

sunny15
9. sep 2020
simik7192
9. sep 2020

@sunny15 ja si to tiež myslím že je to aj zvláštne keď už žiadny hlien nemám, mala som ho v piatok a sobotu

maya1234
9. sep 2020

Ja som Mala take den pred MS a potom som ale vecer krvacala a ciarka nesilnie ale ani ms as nespustila

mirkasan
9. sep 2020

@maya1234 tiež som to tak mala min.mesiac....na 28 DC pekný duch.na druhú deň slabší a na ďalší žiadny. Ms prišla 34 DC a trvala len 4 dni

lowndes
9. sep 2020

@maya1234 ahoj....zajtra skusis novy test, ci??