Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja idem zajtra kúpiť testy a na 10dpo skúsim ci nieco z toho bude.. zatiaľ mám pocit,ze pride mrcha jedine ...
No.. 5-7 dní pred MS a test cisty..asi to ani tento mesiac nevyslo fnuk :(
Baby počas ovulacie som mala BT 36,44 potom 5 dní klesla na 36,27 a zase stúpla na 35,5 to trvalo 10 dní a teraz už 2 dni je znova zvýšená na 36,8... Mam 5 dní do MS nemala by byť pred MS bazalna nižšia?
@lienka3110 jeej gratulujem
@celtic1888 ahoj mne sa nezobrazí tiež hneď a mám mamatest a dokonca mi mešká už 8 dni a nemám testovaciu čiarku ani rovnako silnú ako tu hlavnú. Tehotenstvo mám už potvrdené aj z krvi aj z ultrazvuku (viditeľný gestacny vak). Máš krásnu čiarku. Nehladaj problémy tam kde nie sú a tes sa 🙂 tvoje telo s najväčšou pravdepodobnosťou produkuje človiečika 🙂 a to chce psychickú pohodu 🙂
@lienka3110 veľká gratulácia 🙂
@celtic1888 niektore testy, môžu obsahovať menšie množstvo farbiva a preto ta farebna odchýlka
Baby ja dnes 4 dni do MS a intimed úplná bieloba 😞
Snažím sa nemyslieť na to najhoršie, nemám ani PMS tento mesiac ani nič, mám aj taky pocit akoby som bola ale tak keď test je nagativny a BT klesá tak sa mi nechce veriť ze je to tam 😏
@celtic1888 hneď sa Ti zobrazí až tak v 7-8 týždni... pepino sa vyfarbuje menej a pomaly...

@simik7192 aj ja som mala 7-9dc Ovulacny hlien ale ovu prebehla na 11dc