icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

1valeria1
29. jan 2015

@22lucina22 na tom spodnom je pekne viditelna ciarocka,drzim palce nech silnie...zajtra bude urcite silnelsia 🙂

22lucina22
29. jan 2015

@1valeria1 dakujem pekne tak dufam ze sa nam to podarilo

misha666
29. jan 2015

@laauraa jeeej ruzovy dusik 😉

metoyou12
29. jan 2015

34dc...Ja už fakt neviem...viem že mám veľa druhov testov,už testujem len mamatest....ale buď mi stúpa hcg pomaly,alebo mám mimomater. Alebo nádor :D aká som pozitívna že? :D

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 hmm na tych ppslednych dvoch nevidim nic...mozno biochemicke tehu 😕

metoyou12
29. jan 2015

No uvidíme ale takto blbo som sa dávno necítila...každý deň si min 5x myslím že mi už došli a nič...brutálne bolesti...prsia má nikdy neboleli a teraz bradavky úplne auuu :( no uvidíme,len to čakanie a dúfanie je strašne :D

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 no bradavky mna bolia este aj teraz...to je celkom dobry priznak...skus kupit pepino v DM ich maju...ten mi ukazal uz 9DPO 😉

metoyou12
29. jan 2015

@misha666 ešte raz odfotený dnešný na lepšom svetle

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 teraz uz vidim...je tam ciarka...vazne skus pepino...kuk ako to silnelo mne...ten prvy je top test a druhy pepino test v ten isty den...uplny rozdiel 😉 v intenzite ruzovej

metoyou12
29. jan 2015

@misha666 lenže vôbec netuším ktorý dpo som,nakoľko mám dlhé a nepravidelne cykly a doteraz som ovu ani nemavala lebo mám často cysty

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 bez po pepino 😃a testuj som zvedava 😀

metoyou12
29. jan 2015

@misha666 no čo povieš???? 🙂

1valeria1
29. jan 2015

@metoyou12 tak to uz je krajsia ciarocka...🙂

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 je taaaam 😀 pekna ruzova... supeeer ...uz mozem blahozelat... zajtra daj zase pepino bude silnejsia urcite 😉a rano bude urcite este viac 😉

misha666
29. jan 2015

@metoyou12 skoro ako moja 10DPO 😉 kus silnejsia este

laauraa
29. jan 2015

@petra212 ahoj myslis ze ano?

1valeria1
29. jan 2015

@metoyou12 aj ja si myslim ze mozem gratulovat 🙂

laauraa
29. jan 2015

@misha666 myslis ze som? Dakujem

misha666
29. jan 2015

@laauraa ja ju tam vidim...skus aj ty pepino zajtra...mne sa najviac osvedcili 😉 podla mna ju bude krasne vidno

veronikax
29. jan 2015

@laauraa som pozrela teraz na pc... foto 🙂 aaaa vidno ju tam !! 🙂 skus kupit tie pepino ako pise misha666 🙂 ....
aj @metoyou12 ukazal uplne inu ciarku ako tie testy predtym 🙂

@metoyou12 na tom poslednom testiku ju vidno asi najkrajsie 🙂 uz len nech pekne silnie 🙂

petra212
29. jan 2015

@laauraa myslím, že ano 😉

metoyou12
29. jan 2015

@veronikax ďakujem 🙂 zajtra dám ďalšiu 🙂

veronikax
29. jan 2015

@metoyou12 tesim sa na pozitivne spraavy 🙂

laauraa
29. jan 2015

@misha666, @veronikax @petra212 dakujem dievcata ale asi to ma hacik, totiz mne ms meska od 27.12, u dr. som bola ale nikdy mi nic nepovie len urobil sono, ked som bola prvy krat od meskanucej ms tak ked som si to ratala mohla som byt cca 5tt.. Povedal ze mam prist o 3tyzdne ak mi nedojde, po 3tyzdnoch som tam sla to bolo tento tyzden zas len sono a nic viac pichol mi vyvolavacku a stale nic, ja uz neviem je mozne ze som neotehotnela vtedy ako si myslim alebo som nemala ovulku vtedy alebo moze to byt nejako posunute ked ta ciarka stale silnie? Ale az teraz po takom dlhom case? Inak kazde rano mam na papieri husty biely hlien den po vyvolavacke som mala az taky ako jemny tvaroh s hrudkami.. A teraz zas len normalny hlien tahavy bez zapachu bez palenia ci svrbenia prosiiim skuste mi nejak pomoct ja uz som fakt na nervy s toho,, dr. Mi povedal ze mi vezme krv po 10dnoch od pichnutia vyvolavacky ked mi dovtedy nepridu.. Dakujem za kazdu radu.. :( :( :(

reva6
29. jan 2015

@laauraa vymen doktora 🙂

veronikax
29. jan 2015

@laauraa suhlasim ;) To by mu ruky odpadli...ak by ti sestricka vzala krv??? A hned by bolo jasne .... skus si rano urobit ten testik...pepino...ked ho nemas tak si kup...a urob pozajtra rano....aj ked ti Dr. zakazal testovat!!! Obvodak ti nemoze zobrat krv na hcg?? Nevie niekto??

laauraa
29. jan 2015

@veronikax ahoj no takto ja som ho prosila a on ze pockame ci nepridu a ze potom mi vezme, tak som nasrata isla za obvodnym a ten mi povedal ze on mi nemoze zobrat krv, ze to maju zakazane tak som take nervy chytila ze som z nemocnice s placom vysla bo to v celej nem. Mi nikto nemoze zobrat krv taze asi tak :(

veronikax
29. jan 2015

@laauraa ujha....a mas este nejake testiky??? Pepino alebo Dr.max??

reva6
29. jan 2015

@laauraa zajtra alebo pozajtra cakame foto pozitivneho testu 🙂 neboj nic bude dobre..... hlavne ho vymen toho doktora ... mne keby nepovedal to co chcem alebo teda neodpovedal na otazky tak moze ist do riti,...... ide predsa a o moje telo moje dieta moj zivot moje zdravie......

petra212
30. jan 2015

@laauraa
ono možné je všeličo, ak si mala ovu neskôr a HCG ti stúpa pomaly.
v každom prípade by už teraz na sono niečo vidieť mal ...
ale
tiež by som odporúčala vymeniť doktora ... a nielen gyn. ale aj všeobecného ...
ty kokso v tomto štáte je už možné snáď hocičo ...
oni asi zabúdajú, že tam sú oni pre nás a nie my pre nich ...

a hlavne sa skľudni ... každé dva dni urob testík ... a nech ti čiarka pekne silnie ...