icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bosoriak
30. jan 2015

@laauraa Tazko povedat, co je vlastne teraz vo veci. A nieco videl v maternici alebo nie? Ze nevzal krv je sice zvlastne, ale mozno je to kvoli poistovniam, niektore odmietaju preplacat tieto ukony, kym nejde o povedzme mimomaternicove tehotenstvo. To je druha vec - nejdem strasit, ale ta moznost tu je. Ak ti tak dlho meska menzes a mas len takyto slaby test, tak je bud mozne, ze sa ti posunula ovulacia a preto je vsetko poposuvane. Alebo je to mimomaternicove a vtedy je hCG z krvi a jeho stupanie v podstate jediny ukazovatel. Ak ta zacne boliet v podbrusku, utekaj na pohotovost, povedz ze mas slabe tehotenske testy a menzes ti meska mesiac. Len pre istotu pisem, lebo to nie je sranda.

Odporucam pozitivne mysliet, aj tak sa neda robit nic ine, len cakat. Moze to byt pokojne ta moznost, ze sa ti cely cyklus poposuval, pokojne aj o tyzden-dva. To by znamenalo, ze terajsi stav zodpoveda 5+x tyzdnov a vtedy naozaj nemusi byt na ultrazvuku nic vidiet, aj testy mozu byt este take slabucke, ak pomalsie stupa hCG.
Drzim palce.

laauraa
30. jan 2015

@veronikax ahoj nie nemam uz ziaden ale pojdem kupit dufam ze budem mat cas lebo pracujem.od rana do vecera :(

@reva6 okej dakujem pekne za radu asi mate pravdu, dakujem 🙂

@petra212 no ako tiez sa uz nevyjadrujem ale asi mate vsetky pravdu a pockam este na tych.10dni ci nedostanem a ked nie tak sa uvidi co dalej, testiky pojdem kupit dufam ze stihnem dakujem.pekne 🙂

ladore
30. jan 2015

@laauraa no ja som mala takto v decembri presne testy sla som k lekarke na sone nic a krv mi nevzala ale nedala ani vyvolavacku ze za tyzden ak nedojdu. Tak som sa pytala u mojej vseobecnej znamej v nemocnivi cii mozu vziat krv a kazda povefala ze na hcg len gynekolog prip
Hematolog a endokrinolog lebo aj tyto sleduju tehotne mes mieskal vyse mesiaca a nakoniec som 29.12. Zacala krvacat a krce takze nejdem strasit ale u mna sa to nevyvyjalo tak ako malo - mala som to presne ako ty na testoch. A teraz mi napr.vysiel riadne poz test 3* tak som sa obj. V centre asis. Rrprodukcie na test hcg zaplatila som si zan vzali mi krv urobili sono ale vsetko neg. A testy boli fakt poz. Nie ziadny duch...

red_kika
30. jan 2015

@laauraa no ja tam tiez vidim nieco...ale je to divne ze ti este stale nedosla mrcha.
inak..keby si bola tehu a lekar ti dal tu vyvolavacku, to neurobi nejake sarapaty?
drzim palce na novy test

petra212
30. jan 2015

@red_kika
@laauraa
myslím, že nie ... vyvolávačka by bábu nemala ublížiť

22lucina22
30. jan 2015

No co poviete?

misha666
30. jan 2015

@22lucina22 krasota...blahozelam 😉

22lucina22
30. jan 2015

@misha666 dakujem zajtra mam dostat mrchu tak dufam ze nepride

veronikax
30. jan 2015

@22lucina22 uz nepride ;) na foto mas este mokry test? ;) nie je ta ciarka silbejsia ked uz je test suchy? ;)

piacere
30. jan 2015

@red_kika vyvolávačka tehotenstvo podporí 🙂 Mne pichali agolutin aj v 20tt každý deň, lebo som krvácala 🙂

felicia11
30. jan 2015

Takyto som mala aj ja a stale som neverila a vymyslala kadejake priciny preco tam ta druha slaba ciarka je..no neveriaci Tomáš 😀 - uverila až ked to potvrdil lekár, som tehotnáááá 😉

terressa
30. jan 2015

ahojte na robila som si test 7 DPO....a bol vtedy snehobiley. avsak na druhy den ked som ho isla vyhodit tak uz bol na nom duch...a robila som si dva...tak vlastne na oboch boli na druhy den duchovia....myslite ze som tehu??? alebo su to len drazky ked test uschne...bol to rapid clear 10 najcilivejsi vraj najlepsi uz 5 dni po oplodneni.......vraj............mate s nim niekto skusenosti ze ste neboli tehu a duch na nom bol po limite??? ja si myslim ze v tehu testoch nie su drazky ziadne a je tam len latka ktora reaguje s Hcg prosim poradte mi

22lucina22
30. jan 2015

@veronikax ahoj bodaj by si mala pravdu. Ciarka sa objavila na teste po dvoch minutach a je foteny asi po 5 ciarka je taka ista. Tak dufam ze sa nam to podarilo

felicia11
30. jan 2015

terressa, mne sa zatial potvrdilo vzdy ked ta druha ciarka bola aj len minimalne viditelna, bola som tehotna. Skus zas znova, a naozaj tie pepino testy nie su tak drahe ale tie boli najtmavsie..

misha666
30. jan 2015

@terressa rapiclear duchuje jedna radost, ked sa objavila ciarka az na druhy den, to uz nemozes povazovat za vysledok... najskor to boli kanaliky,,,skus o 2 dni a kup iny test...dr max alebo pepino 😉 drzim palce

mamjka
30. jan 2015

@veronikax ta ty čo tu duchariš?? :D

jadani
30. jan 2015

Ahojte,potrebujem poradit.minuly mesiac som MS nemala,len spinenie.odvtedy nafuknute brusko,palenie zahy aj prsia trocha narastli.teraz som mala MS jeden den(aj s odlupovanim sliznice).nafuknute brusko zostalo aj zaha. Test dnes rano vysiel takto -prv tam druha nebola,az po polhodine.co myslite?

sibalka21
30. jan 2015

@jadani ja tam vôbec nič nevidím.

petulanl
30. jan 2015

@jadani nevidim ani ja nic

mironella
30. jan 2015

@jadani veľmi ťažko povedať, ja tam osobne nič nevidím, ale to môže byť aj fotkou. Skús spraviť druhý prípadne treba počkať. Niekedy trvá, kým sa bublinka poriadne usídli a začne produkovať hormón, na ktorý tieto testy reagujú.

diamontko
30. jan 2015

@jadani ani ja tam nic nevidim :-/ a po pol hodine uz je to skreslene, skus pockat este par dni, mozno ti HCG este dostatocne nenaskocilo 😉

terressa
30. jan 2015

som tehu??alebo je to len kanalik....test Rapid clear 10, 8 DPO........až po limite 😢

terressa
30. jan 2015

@terressa až na druhy deň ked som ho isla vyhodiť...snažime sa o babatko......aj na druhom vtedy den nevysiel a na druhy bol tiez duch ale slabsi

butterfly333
30. jan 2015

@jadani ved tam.nič nieje.

dominia
30. jan 2015

žienky...je toto duch???

nicicka
30. jan 2015

@dominia je 🙂

22beba
30. jan 2015

@terressa kanalik ☹ na testoch je písané že po 10 min. sa nemajú už odčítavať pretože môžu ukazovať zavadzajúco ☹ skús zajtra ráno alebo lepšie bude ak pozajtra 🙂 držím palce 🙂

dominia
30. jan 2015

Nicicka a je mozne ze ciarka potom zmizla?... Som teraz z toho jeleň 🙂 nechcem zbytočne robit rozruch, dlho sme sa snazilkovali, toto by bolo nase prve 🙂)) aaach, aj placem aj sa smejem, duufam ze je to naozaj 🙂))))

lavinis
30. jan 2015

@terressa ak je to po limite vobec by som sa tym nezaoberala
Nevidim dovod testovat kym nemeska MS
Zbytočne sa stresujete Ja som testla po tyzdni a neriesila som ziadnych "duchov". Uz tam boli jasné // ;)

tinushka13
30. jan 2015

@terressa Ja som pozerala na testy po limite a som tehu 😀 takže kľudne to môžu byť // a nie kanálik 😀