Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax ahoj nie nemam uz ziaden ale pojdem kupit dufam ze budem mat cas lebo pracujem.od rana do vecera :(
@reva6 okej dakujem pekne za radu asi mate pravdu, dakujem 🙂
@petra212 no ako tiez sa uz nevyjadrujem ale asi mate vsetky pravdu a pockam este na tych.10dni ci nedostanem a ked nie tak sa uvidi co dalej, testiky pojdem kupit dufam ze stihnem dakujem.pekne 🙂
@laauraa no ja som mala takto v decembri presne testy sla som k lekarke na sone nic a krv mi nevzala ale nedala ani vyvolavacku ze za tyzden ak nedojdu. Tak som sa pytala u mojej vseobecnej znamej v nemocnivi cii mozu vziat krv a kazda povefala ze na hcg len gynekolog prip
Hematolog a endokrinolog lebo aj tyto sleduju tehotne mes mieskal vyse mesiaca a nakoniec som 29.12. Zacala krvacat a krce takze nejdem strasit ale u mna sa to nevyvyjalo tak ako malo - mala som to presne ako ty na testoch. A teraz mi napr.vysiel riadne poz test 3* tak som sa obj. V centre asis. Rrprodukcie na test hcg zaplatila som si zan vzali mi krv urobili sono ale vsetko neg. A testy boli fakt poz. Nie ziadny duch...
@22lucina22 krasota...blahozelam 😉
@misha666 dakujem zajtra mam dostat mrchu tak dufam ze nepride
@22lucina22 uz nepride ;) na foto mas este mokry test? ;) nie je ta ciarka silbejsia ked uz je test suchy? ;)
Takyto som mala aj ja a stale som neverila a vymyslala kadejake priciny preco tam ta druha slaba ciarka je..no neveriaci Tomáš 😀 - uverila až ked to potvrdil lekár, som tehotnáááá 😉
ahojte na robila som si test 7 DPO....a bol vtedy snehobiley. avsak na druhy den ked som ho isla vyhodit tak uz bol na nom duch...a robila som si dva...tak vlastne na oboch boli na druhy den duchovia....myslite ze som tehu??? alebo su to len drazky ked test uschne...bol to rapid clear 10 najcilivejsi vraj najlepsi uz 5 dni po oplodneni.......vraj............mate s nim niekto skusenosti ze ste neboli tehu a duch na nom bol po limite??? ja si myslim ze v tehu testoch nie su drazky ziadne a je tam len latka ktora reaguje s Hcg prosim poradte mi
@veronikax ahoj bodaj by si mala pravdu. Ciarka sa objavila na teste po dvoch minutach a je foteny asi po 5 ciarka je taka ista. Tak dufam ze sa nam to podarilo
terressa, mne sa zatial potvrdilo vzdy ked ta druha ciarka bola aj len minimalne viditelna, bola som tehotna. Skus zas znova, a naozaj tie pepino testy nie su tak drahe ale tie boli najtmavsie..
@jadani ved tam.nič nieje.
Nicicka a je mozne ze ciarka potom zmizla?... Som teraz z toho jeleň 🙂 nechcem zbytočne robit rozruch, dlho sme sa snazilkovali, toto by bolo nase prve 🙂)) aaach, aj placem aj sa smejem, duufam ze je to naozaj 🙂))))
@terressa Ja som pozerala na testy po limite a som tehu 😀 takže kľudne to môžu byť // a nie kanálik 😀

@laauraa Tazko povedat, co je vlastne teraz vo veci. A nieco videl v maternici alebo nie? Ze nevzal krv je sice zvlastne, ale mozno je to kvoli poistovniam, niektore odmietaju preplacat tieto ukony, kym nejde o povedzme mimomaternicove tehotenstvo. To je druha vec - nejdem strasit, ale ta moznost tu je. Ak ti tak dlho meska menzes a mas len takyto slaby test, tak je bud mozne, ze sa ti posunula ovulacia a preto je vsetko poposuvane. Alebo je to mimomaternicove a vtedy je hCG z krvi a jeho stupanie v podstate jediny ukazovatel. Ak ta zacne boliet v podbrusku, utekaj na pohotovost, povedz ze mas slabe tehotenske testy a menzes ti meska mesiac. Len pre istotu pisem, lebo to nie je sranda.
Odporucam pozitivne mysliet, aj tak sa neda robit nic ine, len cakat. Moze to byt pokojne ta moznost, ze sa ti cely cyklus poposuval, pokojne aj o tyzden-dva. To by znamenalo, ze terajsi stav zodpoveda 5+x tyzdnov a vtedy naozaj nemusi byt na ultrazvuku nic vidiet, aj testy mozu byt este take slabucke, ak pomalsie stupa hCG.
Drzim palce.