icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zara1357
11. sep 2020

@mirkasan nieco sa mi tam marí

lenka_21
11. sep 2020

@mirkasan ja tam nic nevidim... zatial...

viikkki
11. sep 2020

Vidíte tam niečo?

viikkki
11. sep 2020
mirkasan
11. sep 2020

@viikkki na prvej a tretej fotke áno

zara1357
11. sep 2020

@viikkki na tej prvej foto by aj boli 2,ale na ostatných nic.

sunny15
12. sep 2020

@viikkki ahoj,no po tých krásnych ciarkach ktoré si mala,teraz nič nevidím 😟

noemikatka
12. sep 2020

@viikkki tiez nič nevidim😔

mirkasan
12. sep 2020

Baby je normálne, že 2 mamatest, na jednom duch a druhý biely? Uz mi tie testy lezú na nervy 😡

noemikatka
12. sep 2020

@mirkasan zamna nie je dobry ten test moc duchuje a klame ja som mala dost viditeľné 2 a nebola som tehu 🙈 skus urobit o pár dni iny test už ti meska?

mirkasan
12. sep 2020

@noemikatka ja som a ním tedabola vždy spokojná, az doteraz. Nie mala by som dostať 1- 3 dni. Ktorý odporucas?

javiemneviem
12. sep 2020

@mirkasan a kedy ako si testovala? Ja mám s mamatestom dobrú skúsenosť.

zara1357
12. sep 2020

@mirkasan ja som s mamatestom bola spokojná,az mi ukázal silné 2ciarky a bolo to len biochemické... Ale ukazuje ako prvý ... Cize ked ti slabnu čiarky,mozno mas aj ty biochemické...

zara1357
12. sep 2020

5dni do mrchy,test biely mozno by som tam videla náznak slabuckeho ducha,ale keďže žijem v realite je skratka biely😏, na 8dpo som citila v podbrusku na lavej strane taky divny pocit cely den (tak som sa trosku vnutorne tesila,ze snad uhniezdenie a bude to zázrak),ale stale sa citim veľmi sexy,mam neskutocnu chut na s.. cize normálne uvazujem,ci nemam dalsiu ovulku??? Alebo co sa to deje somnou🤣 "vytok-hlien" mám číry a veľa ,ine nic som na sebe nespozorovala a teda kazdopadne buduci týždeň spravim test ak mrcha nepríde (v co stále dúfam teda,ze nepride a test bude zázrakom pozitívny)😉

mirkasan
12. sep 2020

@javiemneviem tak ako vždy...len to mi nejde do hlavy, že z jedného balenia duch az druhého nic

mirkasan
12. sep 2020

@zara1357 2 testy z toho istého moču. Duch a druhý nič. Myslím, že už len čakať...

zara1357
12. sep 2020

@mirkasan a testy oba rovnake? Ci kazdy ina znacka?

sunny15
12. sep 2020

@mirkasan ja mám mamatesty rada,ale ako každý test,aj tento duchuje ...mne tiež ukazuje občas ducha ale iny mamatest je zas úplne biely🤷

mirkasan
12. sep 2020

@zara1357 rovnaké.mamateaty len každý z inej krabičky

javiemneviem
12. sep 2020

@mirkasan ostáva už len čakať teda a to si testovala z toho istého mocu ako citam áno? To je veľmi zvláštne. Vieš čo mne sa pri mamateste stala akurát taká vec že som už mala dosť silnú čiarku a otvorila som nové balenie a tešila tiež a zrazu čiarka oveľa slabšia. To bol posledný test, ktorý som urobila. Strašne som sa zľakla. Myslím si, že nie každý test má v sebe rovnaké množstvo farbiva, že to bude tým. Tehotná som prvýkrát a mamatest mi predtým ducha nikdy neukázal.

mirkasan
12. sep 2020

@javiemneviem presne toto isté minulý mesiac. 1 krásna čiarka, druhý duch- rovnaké testy aj moč. Na druhý deň čiarka na mamateste aj na inom a na tretí deň všade bielo a dostala som. Najlepšie teda počkať kým mešká a robiť každý druhý deň, len nikdy nevydržím 😁

zara1357
12. sep 2020

@mirkasan tak to bude niektorý z nich chybný 🤦... No sprav inu znacku teda za par dní

wanttobemom
12. sep 2020

Ahojte snazilky, mozem toto povazovat za pozitivny test ? Som 3dni pred MS, 27DC, test bol robeny cez den nie z ranneho mocu.

simik7192
12. sep 2020

Tento cyklus asi nič z toho nebude 🙁 ms by mala prist 24-25

noemikatka
12. sep 2020

@simik7192 prečo myslis že nebude môže ešte teplota vystúpiť treba verit✊🍀

noemikatka
12. sep 2020

@mirkasan skus v deň ms testovať z pepino testom 😊

simik7192
12. sep 2020

@noemikatka nechám to na bábo či sa udrží alebo nie keď tak vyskúšame ďalší cyklus ale verím mu že vydrží 👶👣😊

viikkki
12. sep 2020

Toto je z ranného moču ani tu nič nevidno?

viikkki
12. sep 2020
lowndes
12. sep 2020

@viikkki ja vidim...