Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vidíte tam niečo?
@viikkki tiez nič nevidim😔
Baby je normálne, že 2 mamatest, na jednom duch a druhý biely? Uz mi tie testy lezú na nervy 😡
@mirkasan zamna nie je dobry ten test moc duchuje a klame ja som mala dost viditeľné 2 a nebola som tehu 🙈 skus urobit o pár dni iny test už ti meska?
@noemikatka ja som a ním tedabola vždy spokojná, az doteraz. Nie mala by som dostať 1- 3 dni. Ktorý odporucas?
@mirkasan a kedy ako si testovala? Ja mám s mamatestom dobrú skúsenosť.
5dni do mrchy,test biely mozno by som tam videla náznak slabuckeho ducha,ale keďže žijem v realite je skratka biely😏, na 8dpo som citila v podbrusku na lavej strane taky divny pocit cely den (tak som sa trosku vnutorne tesila,ze snad uhniezdenie a bude to zázrak),ale stale sa citim veľmi sexy,mam neskutocnu chut na s.. cize normálne uvazujem,ci nemam dalsiu ovulku??? Alebo co sa to deje somnou🤣 "vytok-hlien" mám číry a veľa ,ine nic som na sebe nespozorovala a teda kazdopadne buduci týždeň spravim test ak mrcha nepríde (v co stále dúfam teda,ze nepride a test bude zázrakom pozitívny)😉
@javiemneviem tak ako vždy...len to mi nejde do hlavy, že z jedného balenia duch az druhého nic
@mirkasan ostáva už len čakať teda a to si testovala z toho istého mocu ako citam áno? To je veľmi zvláštne. Vieš čo mne sa pri mamateste stala akurát taká vec že som už mala dosť silnú čiarku a otvorila som nové balenie a tešila tiež a zrazu čiarka oveľa slabšia. To bol posledný test, ktorý som urobila. Strašne som sa zľakla. Myslím si, že nie každý test má v sebe rovnaké množstvo farbiva, že to bude tým. Tehotná som prvýkrát a mamatest mi predtým ducha nikdy neukázal.
@javiemneviem presne toto isté minulý mesiac. 1 krásna čiarka, druhý duch- rovnaké testy aj moč. Na druhý deň čiarka na mamateste aj na inom a na tretí deň všade bielo a dostala som. Najlepšie teda počkať kým mešká a robiť každý druhý deň, len nikdy nevydržím 😁
@simik7192 prečo myslis že nebude môže ešte teplota vystúpiť treba verit✊🍀
@mirkasan skus v deň ms testovať z pepino testom 😊
@noemikatka nechám to na bábo či sa udrží alebo nie keď tak vyskúšame ďalší cyklus ale verím mu že vydrží 👶👣😊

@mirkasan nieco sa mi tam marí