Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@wanttobemom podľa mňa sa môžeš potichučky začať tešiť ale určite by som skúsila aj inú značku testu ☺️
@mirkasan ja som tiež nevydržala a vlastne som testovala každý deň a aj tak som tomu neverila :D ani keď mi to z krvi potvrdila som neverila...sú to šokové okamihy 🙂 veľmi to držím palce veľmi 🙂 testni o dva dni a daj vedieť. Držím palce 🙏
@javiemneviem je to v podstate len druhý mesiac, ale keď si predstavím, že by som mala zasa podstúpiť to všetko ako pri prvom, má chytá depka. Jasné skúsim a dám vedieť
@javiemneviem to ti verím 😁 tieZ som sa pýtala sestričky či si nerobí srandu. Tá sa už smiala na mne
@zara1357 ano mam v plane este testovat, ale momentalne sme na predlzenom vikende na dedinke na Orave a tu nie je lekaren. Zajtra skusim kupit test a hodim ho sem.
@viikkki dakujem za tvoj nazor, na zivo ju vidiet pekne, fotka trosku skresluje. Samozrejme som este pred ocakavanou MS, ale velmi ma bolia prsia, mam ich plne tazke, povolievanie v podbrusku a prosto mam pocit, ze nam to opat vyslo. Pretoze ked to porovnam z testom z predosleho tehotenstva, a to som testovala 1den pred MS je ta ciarka identicky ,,poloduchova” a vtedy kazdym dnom viac a viac silila
Kocky mate niektora nejake nove potesujuce informacie ? Chcela by som sa tesit z tychto nasich duchov, du realne potvrdene tehotenstva a nasledne deticky ☺️☺️
@wanttobemom este zatial ani ja nie..ale snad sa coskoro pridam aj ja ku tebe ... a vlastne vsetkym nech nam to vide..🙏🥰
No dnes ráno som skúsila ešte jeden mamatest a druhá zas vybehla. Skúsim ešte iný, len som nebola v obchode. Najradšej by som vybehla k doktorovi, kvôli tomu, že Chodím na napravanie chrbtice a to nie je moc dobre ak by som bola....
@viikkki no tu vidím čiarocku,ale ja som mala takú minulý mesiac na livsane a nič z toho nebolo a tiež aj na mamateste a doteraz tu čiarku vidno,no a dostala som.Za mňa sú pruzkove testy lepšie ako tycinkove,tie mi duchuju takto každý mesiac 🤷🤦neviem prečo.Drzim ti palce ✊ aby silnela
@annaarkadjevna ja ju vidim 🙂
@annaarkadjevna vidím ale veľmi slabú ka skus iný test 6 deň meškania si myslím mohla byť silnejšia držím palce 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@annaarkadjevna tiež vidim..drzim palce
@sunny15 mala som dostať 15 a dostala som včera ale nemám vôbec bolesti a stačia mi intimky prišla o 3 dní skôr ale úplne slaba neviem co si o tom myslieť, priateľ mi stále hovorí ze som tehotná že to není mozne, nemala som ani PMS tento mesiac... A čítala som vraj jedna baba tu tiež dostala o 6 dní skôr MS tiež bola slabá a bola tehu no uvidím 😏🤦♀️
@annaarkadjevna si tehotná asi len bola neskôr ovu zato máš slabšiu čiarku alebo ti pomalšie stúpa Hcg 😁🥰🍀🍀🍀

@wanttobemom ta ciarka je velmi slabá, ja by som zopakovala ked nepride MS ci silnie