Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mne dnes meska 5 dni. Myslite, ze uz by mohol vyjst test pozitivny ak by nahodou?
@lowndes ďakujem, snáď všetko pôjde ako má a bude silnieť.
@ariana195195 nevzdávaj to, stále je nádej.. aj keď pri každej MS ten pocit bezútešnosti oberá o energiu, raz sa to podarí.🍀
@hmhm3 gratulujem
@sewie
@zuznicka7101 ďakujem 🙂 už len dúfať, že v sobotu nepríde ms. stále neverím, že sa mohol stať taký zázrak
@gigus neviem nič skus z blízka na bielom podklade
@zuznicka7101 mas nejake priznaky aj??
@popuska
@sunny15
@123vika
@elizabeth_eli123
@daniela2227
pozdravuje vas moje dievcatko 😍 uz sme sa prehupli do 21tt..ani sa mi verit nechce 😀
@ancovicka21a supeer gratulka,moja vela na vás myslím,presne včera ma napadlo že už asi viete o budete mať

@sunny15 dakujem krasne 🙂 boli sme u grochala,mala je zdrava ako repa..chvalabohu 🙏 a ja som od zaciatku tvrdila,ze bude dievcatko..podla cinskeho kalendara tiez malo byt dievcatko..som neuveritelne stastna 😍
@lowndes unavená som dosť prsia cítim take naliate ale to mavam aj pred menštruáciou kríze a podbrusko take normálne ako pred menštruáciou skôr ze aom dosť unavená co ja nikdy nebyvam 😊
@martinamala37 vyzerá to nájdené ✊

Ahojte baby tak mne meškala ms 4 deň už som sa začala tešiť že to vyšlo . Až na dnes som to dostala . Včera test. Negatívny 🙄 2 roky snaženia už asi vzdávam