icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

22beba
30. jan 2015

@tinushka13 Podľa mňa je to dosť hrubé na druhú / 🙂

tinushka13
30. jan 2015

@22beba Hrubé? ale kdeže.. kuk na moje 😀

dominia
30. jan 2015

Meska mi ms 9 dni...ja nestresujem som pripravena ze to môže byť aj nemusí 🙂

lavinis
30. jan 2015

@dominia tak po 9 dnoch by som Uz stresovala🙂)

dominia
30. jan 2015

testovala som v den ocakavanej ms a nic..aj dalsie dva dni a nic..a dnes toto..ale fakt nechcem vyvadzat, som pripravena na kazdu moznost, dalsi spravim zajtra rano, uz by mohla byt silnejsia ak som tehu, nie?

22beba
30. jan 2015

@tinushka13 tak mne sa zdá že na prvom je krásna // a na druhom už niet o čom pochybovať 🙂 ale test tej kočky sa mi zda fakt hrubý 😀

lavinis
30. jan 2015

@dominia no tak drzim palce az zosilnie 🙂

dominia
30. jan 2015

A pozerate sa na spravnu "ciarku" ? Lebo ta akoze ciarka je tensia ako ta silna zelena...

nicicka
30. jan 2015

@dominia mozne je vsetko, minule si kamoska robila a mala krasnu ciarku a nakoniec to vobec tehu nebolo 😒

dominia
30. jan 2015

Ved uvidim o par dni..co to bude 😊

ladore
30. jan 2015

@nicicka a ako jej zdovodnili ten poz.test. mne sa toto stalo teraz min. Tyzden 3 testy tmave poz. A sono aj krv meg.

piacere
30. jan 2015

@ladore 😕 ale to je veľmi zvláštne, aby si mala silne pozitívny tehotenský test a sono a krv negatívne, pretože ten test reaguje na hcg, takže niekde tam to hcg v tele byť musí, ak je test pozitívny. Ešte mi napadá jedine biochemické tehotenstvo, niekedy to môže stúpnuť do takej hodnoty, že test ho pekne zachytí, na sone ale nie je nič vidieť, lebo tam až od hodnoty cca 1000hcg a krv negatívna, lebo následne rýchlo hcg klesá..... bola si na krv v čase pozitívneho testu alebo pár dní po?
Ja som mala pri biochemickom tehu pri prvom odbere (ale to bol na teste taký poriadnejší pekne viditeľný "duch") to som mala hodnotu 22, za dva dni už len 11 a to už uzavreli ako negatívne. Po mrche som bola na gynde na kontrolu, opäť zobrala (že pre istotu) hcg a bum, bolo 32 (dodnes neviem, kde sa nabralo), tak mi robili opäť kontrolný za dva dni, kleslo to na 20 a niečo a potom ešte tretí odber a tam to už bolo tesne nad nulou.... Po tom, čo som sa dozvedela, že som mala hcg v krvi zase 32 som robila doma test a bol slušne pozitívny (niekde v PC mám aj foto....) a tiež bolo sono "čisté", tehotná som nebola (už....)

nicicka
30. jan 2015

@ladore nijako, nebola ani u dr. stale koji a este nedostala ms, takze ani nevie kedy ma plodne dni a vysiel jej pozitivny, asi o dva dni si robila dalsi a nic. Tak to neriesila, lebo velmi by sa tomu este nepotesila, kedze este neplanuju

ladore
30. jan 2015

@piacere na sone som bola den po teste pondelok test kradny silny utorok nic stredu nic stvrtok silny puatok tiez tak som sla v piatol rovno do centra zaplatila som si test hcg a sona a tam vsetko neg....:(

veronikax
31. jan 2015

@mamjka nooo od novembra ducharim 🙂)))

piacere
31. jan 2015

@ladore hm, tak to je zvláštne.... skús si urobiť ešte raz tehu test (nejakú inú značku) a ak bude zase pozitívny, tak to by som už riešila s lekárom aj s tým testom v ruke. Lebo test proste nemôže byť pozitívny len tak z ničoho nič 😕
Ja som mala pri biochem. takéto testy:
tie, čo ich je viac, to som testovala cca týždeň a takto to nesilnelo, vtedy bolo to hcg 22.
Ten, čo je na fotke sám, to som si robila v čase, keď mi v krvi vyšlo hcg 32 a už som bola po mrche..... ale mne to potom kleslo v priebehu pár dní na nulu.

sibalka21
31. jan 2015

@terressa je to dosť tenká čiarka vypadá to skôr na kanálik, skus o par dni. Po limite, dokonca až na druhý deň, ani neber do úvahy. Zbytočne sa budeš stresovať. Veľa stastia

mamjka
31. jan 2015

@veronikax prajem silné koľajnice žiadnych duchov.... ;)

veronikax
31. jan 2015

@mamjka dakujem ;)))) ved raz sa to podari 🙂)

metoyou12
31. jan 2015

No baby 🙂

22lucina22
31. jan 2015

Ahojte. Mrcha zatial nedosla. Posiela test z nesneho rana je to ten posledny.

mamjka
31. jan 2015

@veronikax raz, sa už podarilo..🙂 esšte druhy krat treti.... 😀 😀 😀

misha666
31. jan 2015

@metoyou12 no a mas to jasne...gratulkaaa 😉

ladore
31. jan 2015

@piacere ten prvy somala ako ten co je sam na foto s tie dva silnejsie este a potom nic ale vobec neviem kolko bolo hcg lebo mi len povedali ze je krv neg. ...ale zacali ma boliet nepriemne bradavky tak uvidime ...

terressa
1. feb 2015

@22beba dnes som zopakovala test a uz mam duchy v limite robila som si mamatesty a na kazdom hned bolo vidno ducha.....takze to nebol kanalik dnes som 9 DPO

terressa
1. feb 2015

@22beba dnes som zopakovala test a uz mam duchy v limite robila som si mamatesty a na kazdom hned bolo vidno ducha.....takze to nebol kanalik dnes som 9 DPO

lavinis
1. feb 2015

alebo to bol kanálik a teraz je to duch, aj to je možnosť😉 každopádne gratulujem, nech už ječiarka len silnejšia

terressa
1. feb 2015

dneska rano som si robila mamatest.....10 som 9 DPO.........ked som ponorila test do mocu tak si mi zacal objavovat hned duch ked bol test este mokry tie prve tri minuty som tam videla zretelne ducha slabuckeho.....no potom o hodinu uz ten duch bol slaby az som mala pocit ze zmizol...neviete co to bolo....takto mi to vyslo uz na 4 mamatestoch ze bol duch v limite a potom sa stratil ked vyschol......bol to len kanalaik alebo to moze byt skore tehu ??????? 😒

terressa
1. feb 2015

@22lucina22 prosim ta ten druhy test z vrchu je to za test ??,ten prvy je mamatest ??

mimka11
1. feb 2015

Co je to vlasne ten duch!!!!objavi sa na teste a nakoniec dojde menzes nerozumiem tomu .....