Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby mali ste niektorá príznak tehotenstva bolesť hlavy mňa stále boli a to co si pamätám ma nikdy nebolela ani pri horúčkach to je asi prvý krát v živote 😕
Nechcem si však namyslat môže to byť aj zmenou počasia atď ale to sa mi nezdá 😅
Dievčatá, mali ste aj vy taky pocit pred zistením tehu že vás stekliko niečo v bruchu? Len zrazu také čudné steklenie aj od včera mam také občasné bolesti v podbrušku aj také špinenie len trochu ale od včera nič... ešte som to také nemala stále pred MS začnem mat iné špinenie aj z krvou ale teraz to je iné 🤨
@spiruanka ale vidieť ju ☺️ držím palce nech je to konečne ta 'prava' a silnie ✊😊
@simik7192 Od predošlých pôrodov to mám, sú to črevá 😀 😀
@lowndes Tak hádam nám to vyjde obom 😉
@annaarkadjevna ja viem ako sa správajú čreva😀 ale toto bolo úplne iné až som sa zľakla že čo to je
@daniela2227 ďakujem moja😊♥️
@annaarkadjevna 🙏 drzím na obom palcs..musi sa to uz podarit🍀
@simik7192 Neviem, či už si bola tehotná, ale mne pohyb čriev občas veľmi pripomína pohyby bábätka tak okolo 15-18tt. 🙂 Určite som to mala aj predtým, ale nevšimla som si to. Teraz sa občas pristihnem, že to je presne ako vtedy. Čiže vkľude to tak môže byť, len teraz sa na sebe snažíš všímat si zvláštne veci. Nerieš to, ak si tehotná, ukáže sa to určite raz, len si treba na to počkať a týmto si dáš akurát falošnú nádej a budeš sklamaná.
@danieladunaj podla mna 20 minut je uz po limite 🙂
Ja len že aj pri prvom tehotenstve som to tak mala neukázalo hneď tak som sklamaná odložila test a potom šla pozrieť a bola tam slabá čiarka a nakoniec to bolo tehotenstvo. Čiže sa to mohlo aj po 5 minútach ukázať nesledovala som to.Plus mi ms mešká 3 dni a namiesto toho mám výtok a mierne bolesti podbruška.
@danieladunaj 20 min. Je dost po limite. Ta druha ciarka je do ruzova???
@ancovicka21a bože aká som šťastná ❤️❤️❤️❤️❤️posielam bostek na bruško ❤️❤️❤️krásne ❤️❤️❤️
My takto 🙂 ledva sme zvládli
29+1
Ahojte babulky, chcem sa spýtať, vy ste si tu uz všetkým možným prešli. Bola som na folikulometrii 18 a 20 dc. Nič nevidela...zevraj je to anovulacny cyklus...pritom kazdy mesiac som mala na 21dc ovulaciu podla testov...mám mať ms cca medzi utorkom az stvrtkom...už vyše tyzdna mám neskutočne veľa veeeeelmi natahovacieho hlienu...som na intimkach . Od včera mam pozitívne ovu testy a dnes mega. Je možné, že sa mi ovu posunula o 11 dní do času očakávanej ms z jedného na druhý cyklus? A je možné že ona nic nevidela? Folikuly sa netvoria od začiatku cyklu?
@elizabeth_eli123 tak aj ty budes mat babu 😍 super,gratulujem 😉 a vsetko ok u vas?
@krajcovicka juj,tak ty to mas uz za par relativne 🙂 tak drzim palce,aby ste to doklepali do stastneho konca..
@123vika gratulujem ❤ myslela som na teba,ze ci ste uz stihli svadbu.. bola si krasna 😍 vsetko dobre do spolocneho zivota..ach,az mi slzy vyhrkla od dojatia 🙂 mna tiez caka svadba,ale len taka malicka,len rodicia a svedkovia..chceme stihnut,kym malicka pride na svet,aby sme boli papierovo rodina
@simik7192 ja som to včera zažila akoby mi v podbrušku niečo vybrovalo, steklilo bolo to zvláštne a dnes mi vyšiel pozitívny test 🙂😀
@123vika blahoželám ❤️❤️🥂🍾
@ancovicka21a ďakujem🥰
@danieladunaj gratulujem mne takto pred necelým týždňom digitálny ukázal aj som pridávala fotku a ozaj najlepsi test aj pri prvom dieťatku ho mam osvedčený 😊 Dnes takto už som aj objednaná na budúci tyzden ku doktorovi
@danieladunaj áno tak to som mala aj ja a dnes mi mešká už 4-5deň a bojím sa spraviť test 🙁 že sa iba sklamem tak ešte počkám aspoň do stredy keď ms nepríde budem mat akurát týždeň od vymeskania... A aký test si použila to je pepino? A ináč gratulujem k tehu 👶👣😊
@zuznicka7101 super gratulujem veľa zdravíčka prajem🙂☺️

@simik7192 ahoj, nič tam nie je, to, čo ukazuješ, nie je čiarka, tá má byť ešte viac
ku okraju.