icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danieladunaj
28. sep 2020

@simik7192 mne tri dni mešká ale testovala som zo zvedavosti skôr a všetko bolo negatívne, ráno mi pepino ukázal ducha ale nie sú dobré ohlasy na pepino no iný som nemala a fakt odporúčam zainvestovať do toho digitálneho ale robiť až po meškajúcej aby si ho zbytočne neminula 🙂určite testni a hlavne negatívny výsledok hneď nemusí znamenať že to nevyšlo,pokiaľ ms mešká sprav potom ďalší o dva dni 🙂

zuznicka7101
28. sep 2020

@danieladunaj ďakujem aj vam prajem vela zdravicka 😊

danieladunaj
28. sep 2020

@zuznicka7101 a v ktorom týždni tá lekár objednal ? Kedy mám volať keď som v 5 týždni zhruba ? Ďakujem 🙂

simbatko
28. sep 2020

Ahojte..skusila som test..keďže namiesto menzesu spinenie...5dni...tak neviem..a to som bola v juni na laparke...

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@ancovicka21a ano aj ja ❤ muz sa velmi tesi 🥰 malinka je chvalabohu zdrava. Ja som sice teraz chora snad to rychlo prejde a dufam ze jej to neuskodi.

ancovicka21a
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 moj tuzil,ako pravy chlap,po synovi..ale akonahle sa dozvedel,ze dievcatko a zdrave,zacal plakat viac ako ja 😀 a teraz sa uci lakovat nechty a nanasat make-up 😲😲 ze sa mu to zide,ked bude vacsia 😂 a neboj sa,urcite neuskodi,ak si chora..ja stale beriem lieky a vsetko je ok..

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@ancovicka21a no to je mile😅 moj tipoval dievca a ja chlapca😅 tak ja si davam max paralen, sprej do nosa ..morsku vodu, anticol a snazim sa to vylezat 😟 tak snad ma to rychlo uz opusti

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@simbatko na prvy moment biely test ale ked som pozrela ako sa mi mari tam kde ma byt ciarka akokeby flacik farebny ale tazko povedat co je to za test znacka?

ancovicka21a
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 fakt sa nemusis bat..ja si obcas musim dat od bolesti aj flector plus tie lieky,co uzivam,aj ked velmi zredukovane,ale uzivam,inak by so mnou bolo zle-nedobre..v poslednom timestri sa to este zredukuje,aby mala nemala strasne abstaky po narodeni..desim sa toho,ale budem musiet vydrzat,v najhorsom pripade pojdem do nemocnice 😒 a kojenie tiez hrozi len na kratko,aby som mohla zase uzivat to,co potrebujem,aby som bola schopna fungovat..takze ked si len prechladnuta,to je to najmenej,ver mi 😉 tak nech si skoro fit 😘

simbatko
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 pepino test..kupila som v tescu...

simbatko
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 prosi m ta nevies mi ho dat do negativuu?Ďakujem

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@ancovicka21a uff tak to ja pocas migreny mam dovolene paralen. Takze mala je nadopovana tiez 😅 uvidime ako to bude po porode 😊 takze hlavne a uspesne do konca. Kedy mas termin? A dakujem dufam ze uz coskoro budem zdrava.

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@simbatko pepino test ma najmenej farbiva. Ja som ho robila az ked mi ostatne testy ukazali krasneho ducha. Fotka je nekvalitna v negative tam nic neuvidis len akokeby rozmazane pixely fotky

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@simbatko a z vlastnej skusenosti viem ze je to zbytocne sa takto trapit duchmi ci naznakom duchov... pockat kym nemeska aspon par dni alebo podla ovulacie kolko si dpo?

123vika
28. sep 2020

@ancovicka21a ďakujem moja drahá ❤️❤️ aj my sme chceli len tak rodina svedkovia ale neskoro nám povedali v sále že je podmienka 35 plus ľudí... Tak sme museli aj kamarátov 🙂 nakoniec 38 ľudí a spokojní 😊 je to neopísateľný pocit.
Držím ti palčeky ❤️ a hlavne potom posli nejaké foto
Aby som s tebou cítila 🥰🥰🥰🥰💍

viikkki
28. sep 2020

@danieladunaj stačí keď pôjdes v 8tt😉

ancovicka21a
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 tak vies,ked mam chronicku chorobu, uzivam lieky dlhodobo,aby som vobec vstala z postele..par dni som nic nebrala,hrdinka,ze to zvladnem aj bez nich 😀 urcite,hehe..ale doktori mi tvrdia,ked je mama v pohode,tak je aj babatko..ci uz s liekmi alebo bez nich..takze toho sa drzim a aj malinkej tak hovorim,ze mama tie lieky papa,aby tu bola pre teba v plnej sile..a myslim,ze chape,kedze aj ona je zdrava ❤ a termin mam 3.2,6.2,10.2..v kuse mi inak povedia 😀 takze od januara uz budem pripravena,kedze aj ja som sa vypytala na svet o 5 tyzdnov skor

@123vika ja viem moja,ja som uz jednu take svadbu mala..v bielom,rodina,kamarati..bolo to krasne ❤ len skoda,ze som si brala niekoho,kto po piatich rokoch spoluzitia hned po svadbe ukazal,aky naozaj je 😠 takze teraz bez oslavy,bez bielych siat,bez ceremonii..ale s tym najkrajsim darcekom na svete 😍 este nemame ani termin,neriesime nic..vsak staci zajst na obecny (ked kupime obrucky)a o par dni bude sobas

elizabeth_eli123
28. sep 2020

@ancovicka21a tak ked musis tak musis 🙂 hlavne nech su zdrave nase dievky 🙂 ja koniec decembra az zaciatok januar 🙂

simbatko
28. sep 2020

@elizabeth_eli123 to vobec netuším kolko som dpo....

viikkki
28. sep 2020

@mims1520 dobre, chcela som len vedieť ze ci mala niektorá takéto skore príznaky 😏

viikkki
28. sep 2020

@mims1520 a na test je ešte skoro som asi len 9dpo, takže to pravdepodobne nebude z tehu len si to namyslam ja len ze ci nemá niekto skúsenosť lebo takto som sa ešte necítila 😓

spiruanka
28. sep 2020

Toto je asi len kanálik 🙄 už cítim že zas nič z toho nebude😒

zuznicka7101
28. sep 2020

@danieladunaj buducu tyzden budem tak 6+6 vrsvela ze budúci tyzden hocikedy tak nejlepsie keby už srdiečko je vidno

lowndes
28. sep 2020

@spiruanka skus o 2 dni a uvidis..ale urob tu istu znacku..drzim palce aby bola ciarka sytejšia...

heliet
28. sep 2020

@spiruanka odfotíš ho úplne vyschnutý? Tento však vyzerá negatívne.

januelik
28. sep 2020

@danieladunaj mne sa objavila druha ciarka na druhy den a uz mam 4rocne mimi

daniela2227
29. sep 2020

@spiruanka mne sa to nezdá ako kanalik.. I keď no.. Tieto testy tu už nastvarali kadečo 🤔😏

simbatko
29. sep 2020

@spiruanka mne to pride ako druha ciarka...držím✊

spiruanka
29. sep 2020

@daniela2227
@simbatko
@heliet
@lowndes ale po úplnom vyschnuti tam bol ledva viditeľný 👻 už netestujem čakám na ms

sunny15
29. sep 2020

@spiruanka mne robia takéto čiarky mamatesty neustále,asi je lepšie vyčkať 🙏